Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 5

• 63 922
  • 1 144
  •   1
Отговори
# 750
Със сигурност няма да се пукне, правя го всеки ден, а моят е от най- евтините, Уирлпул вече на 10-тина години

# 751
Със сигурност няма да се пукне, правя го всеки ден, а моят е от най- евтините, Уирлпул вече на 10-тина години
Благодаря!

# 752
Здравейте може ли да препоръчате фурна за вграждане Самсунг да е марката от която сте доволни

# 753
Здравейте може ли да препоръчате фурна за вграждане Самсунг да е марката от която сте доволни
Ако си си решила Самсунг???  , то какво има да препоръчваме тогава!? Нещо не ти разбирам питането. Обикновено хората си избират модел, слагат линк тук и питат дали е добър..,

# 754

Без запетаи е страшно объркващо

# 755

Без запетаи е страшно объркващо

Точно си мислех да напиша същото, ама си премълчах. Но и не отговорих Wink

# 756
Търси фурна произведена от Самсунг, която да ѝ препоръчате като хубава. Това е написала потребителката.

# 757
  • на Мелмак
Ползвала съм такава - не! Simple Smile
Не препоръчвам.

# 758
Аз се включвам отново. Освен, че се чудя за плота, избирам и фурна. Ето тази гледам:
https://www.tehnomix.bg/furna-za-vgrazhdane-bosch-hbt278bs0

Има пиролиза и 3 тавички (това с тавичките много ме спечели😆 )
Мисля, че съм почти решила да е тя, но все пак да попитам и тук.
Ето така изглежда на живо:

# 759
  • София
Аз се включвам отново. Освен, че се чудя за плота, избирам и фурна. Ето тази гледам:
https://www.tehnomix.bg/furna-za-vgrazhdane-bosch-hbt278bs0

Има пиролиза и 3 тавички (това с тавичките много ме спечели😆 )
Мисля, че съм почти решила да е тя, но все пак да попитам и тук.
Ето така изглежда на живо:
Скрит текст:

Страхотна е фурната! Харесват ми не само тавите, но и прекрасния дизайн от стъкло, плавното затваряне и металният панел на вратата, четворното стъкло, многото режими и 3-те нива на пиролиза. Горното осветление също е много полезно. Този модел се произвежда в Испания и се продава в цяла Западна Европа, не е от предназначените само за източноевропейския пазар полско и турско производство.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 20:47 от Vilemina

# 760
  • у нас
Единствения минус (за мен) е липсата на водачи и точно заради това си взехме АЕГ-то за което още чакам ремонт( на фурна неработила и 1мин😭) не пожелаха да ни я заменят

# 761
Добре де, какъв точно е ефекта от водачите, че липсата им да влиае на избора на уред? Не е ли просто едно удобство, но без което може?

# 762
  • Бургас
По-удобно е с тях, но винаги могат да се вземат допълнително. Моята фурна също нямаше и си поръчах двойни телескопи от Амазон за 80-90 лв.

# 763
  • у нас
Удобно е, лично за мен повлияха при избора Не съм знаела, че може да се монтират допълнително.

# 764
  • София
Единствения минус (за мен) е липсата на водачи...

Добре де, какъв точно е ефекта от водачите, че липсата им да влиае на избора на уред? Не е ли просто едно удобство, но без което може?

Да, и аз не бих нарекла това „минус“. Съгласна съм, че са удобство, без което може. Първо, колкото и да са удобни за някои, други не държат толкова на тях. Второ, необходимостта от тях донякъде е свързана с навиците и начините на готвене, ръста на готвещия и разположението на фурната. Трето, колкото и да харесвам телескопичните водачи, трябва да призная, че те имат и минуси. Четвърто, при избора на фурна има доста по-важни неща, водачите са нещо второстепенно и, при това, поправимо - Бош предлагат няколко варианта за водачи, които да си закупиш допълнително, които не са много скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт