Недоспали, но щастливи - гушим СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА мили

• 16 223
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами на сладки бебоци!
Нямахме нет известно време и докато ви изчета  Shocked
Ние с Мия сме добре,макар че се борихме с подсечено дупенце..Каква ли не козметика опитахме, но спасение намерихме в БГ кремчето Бочко..Мажем се до сладоледено бяло дупе но има ефект.За съжаление е наследила моята свръхкапризна кожа..А сменяме пампито преди папу и при всяко пръцкане..Даже нощем си я мия с риск да си я разсънвам..Нощем все още се будим, пропускаме яденето в 12 и не знам как да я излъжа да пропуска това в 3.При всяко папане зверски се разсънвам и ..имам вид на изглед сутрин  #Crazy
Днес я оставихме на баба и с таткото направихме голям пазар - Мия май е наясно че трябва да се държи добре с баба си и е била много добро дете..докато баба не си излезе и айде -малката глезанка е на линия! baby_neutral Но ми е много миличка защото вече проявява малки бебешки ласки и ме разтапя.
Момичета,моя много добра приятелка със страхотна дъщеричка Сара на 7месеца и 5дена участва в конкурс за корицата на списание МАМА за месец Март- тогава е родена Сара.Ако искате пратете един мейл за тях двете като напишете трите си имена, ЕГН и че гласувате за Мария и Сара от София за корицата на мартенския брой на списанието на този адрес :
 mama@techno-link.com
Много са сладки и двете и много ми се иска да са на корицата.Ирини, с теб се бяхме засекли в бебешкия магазин на Захи и те бяха с мен. Wink
Много ще съм ви благодарна момичета   bouquet Тя не знае че съм подхванала акцията  Twisted Evil  Mr. Green
Лека нощ на всички и дано да успея за срещичката.Сигурна съм че Мия много ще се зарадва да  се запознае с бебоците,дет си ги познава само от корем на корем  Heart Eyes

# 91
  • Русе
dennis ,аз най-прилежно си чета всичко което пишеш всеки път,ама това явно ми е убягнало,че замества и капките.и все се чудех защо е 5-валентна,кое е 5-тото нещо от което предпазва.моля да ме извиниш за разсеяността. Embarassed
аз пак да питам,как слагате бебчо в кенгуруто?първо детето в кенгуруто и тогава наведнъж си го слагате или първо кенгуруто и тогава пъхате бебето.аз нешо не се справих първият път и малко изнервих Ема #Crazy

# 92
Момичета,само аз ли не спя!Ние сме постоянно будни,две вечери спа по 5 часа и тъкмо реших,че нещата са влезнали в релси и сега две вечери въобще не е спал ShockedНе плаче ,просто не спи и иска да го гушкам,а не да стои сам в леглото?Направо не знам какво да правя,а съм толкова изморена!
Все още съм болна и се пазя да не заразя бебчо,няма изгледи да ми мине до утре за срещичката,а така се бях настроила  да се запознаем Sadно не смея все пак ще има много бебчовци!За съжаление няма да мога да дойда Cry
Имам друг проблем-като спи по гръб си протяга ръцете и се стряска и се събужда,някой има ли същия проблем?След това отново трудно заспива! ooooh!

# 93
  • Sofia
За срещата - там съм Mr. Green Само ако има нещо непредвидено, тогава ще липсвам Crazy Пак ли ще се видим в кафенето от предишната още бременна среща?

И сега да ви се оплача- това разтройство при бебчо май се дължи на изкуственото мляко, с което го дохранвам преди 2 седмици заради намалялото ми мляко. има голяма вероятност да е алергия към белтъка на кравето мляко. Сега напълно съм го спряла (пу пу имам кърма в момента) и давам Ентерол и Мезимфорте. Отвратително е защото го виждам, че не му е добре на стомахчето, коликите се увеличиха в пъти. Дано успеем да го овледеем...

Денис, Арен е станал голям юнак Heart Eyes Да ти е жив и здрав  bouquet

За спането - спи настрани или по гръб.

# 94
Добрютро   bouquet
АлексаЛ, съжалявам, че все още си болничка  и ще пропуснеш срещата, но важното е че бебо е здрав. За спането не се тревожи - и при нас е ту така, ту иначе. Спаси тази тнощ пак направи пауза от почти 7 часа /от 21 до 3.40/, но аз с изнам, че това не означава, че днес отново ще е така и хич не се настройвам. Предната нощ пробвах да му давам вода през нощта. Мъчих го около 20 минути - резултат - не прие водаповърна от гадния вкус на силиконовия биберон и се разсъни напълно. Повече никога няма да го насилвам!!! #Cussing out Сега поне знам, че бебчо не иска вода. И Спаси понякога се стряска като си протяга ръцете и се стряска, но после пак си се унася. То и възрастните хора се поразсънваме понякога при протягане, а пък за бебчовците...
Смяната на пампата- ние нощем не го сменяме, а и Спаси нощно време не ака... Странно наистина. Thinking
За срещата утре - предлагам мястото да е последния етаж /където е KFC/на Мола-Хемус - при прозорците?! Кой ще идва? Засега броя Ави,Весито, Денис, Мила 84 и себе си...

ПЛУВАНЕТО-поради проявения интерес ще си позволя да ви пусна линковете,които Денис ми предостави\надявам се да няма нищо против  bouquet
http://www.hela.hit.bg/3_BabySwimming.html#

клипче

http://redutta.homelinux.com/nikola/Swimming.avi

сега ще поработя и пак ще пиша...

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 11:40 от irinii

# 95
Добро утро и от мен! Има и други свежи мами тази сутрин. Снощи татито пое нощната смяна и сега си отспиват и двамата, а аз имах възможност да наваксам малко с кухненските задължения и да погледна какво сте писали.
Аз също слагам бебо да спи настрани подпрян на възглавница, но обикновено сутрин го намирам по гръб на 1 педя отдалечен от възглавницата. Това със стряскането от ръцете си и ние го имаме като проблем, даже понякога си забива по някое кроше и започва да плаче.
Другият проблем беше, че има невероятно суха кожа, до преди 2 дни се лющеше като гущер. Преварен зехтин и каквото и да опитах от Бюбхен и Мустела не даде резултат. Педито ни изписа крем Lipobase, от който определено има ефект и горещо ви го препоръчвам. Пише че е емулсия от липиди 70% и 30% вода, не мирише на нищо, т.к. няма никакви парфюми, за да не предизвиква алергични реакции.  Peace

# 96
Добро утро, момичета!

Станах преди малко, закусихме с тати и сега пийвам кефенце пред компа, а Рая като мнооого добро момиче спинка доволна! Тази нощ пак се събуди към 4 яде и заспа, после в 7, в 10 и пак заспа.
За срещичката,  Ирини, брой и нас. Laughing

Да попитам, момичета някой има ли телефона на д-р Драганов, имах му мобилния, но не мога да го открия, а търсачката нещо се е скапала. Предварително благодаря!

Хубав ден на всички въпреки лошото време!

# 97
Здравейте, недоспали мами! Все по-рядко се включвам с коментар, но искам на бързо да ви информирам, че моята педиатърка работи с някаква фирма, дистрибутор на лекарства, и й продават Пентаксим за 52.74лв! Цената, доколкото знам, по аптеките е с десетина лева повече! Ако има някой желаещ, всяка седмица й правят доставка на място! Повече инфо на лични, за да не разводняваме много, много темета!

Иначе ние сме с оценка Отличен във всяко едно отношение! И ако не ни възпрепятства нещо утре - ще ви го докажем! Ирини, брой ни и нас!

А аз отивам при вече гладната Ивана! До скоро писане Wink

# 98
Здравейте мамчета,
Днес ви черпя по случай рождения ми ден:
  party023 Wine Glass

Довечера съм спретнала малко парти с десетина приятели и с майка ми за бавачка на дребосъчко;-)

Мн отдавна не съм се включвала, но сега попрочетох новата темичка, Ирини, браво пак на теб!

За положението при спане – нощем Ян спи само по корем, докато е буден също го слагам от време на време и той мн се кефи, но през деня и 5 мин не иска да лежи в леглото, затова се забавляваме на нашата спалня, в кошницата, на ръце, или в кенгуруто. Плюсовете за поставянето по корем са: по-малка вероятност да се задави, трениране мускулите на вратлето и гръбчето, намаляване на коликите (те вече са минало), и по малко стряскане от размахването на ръцете и т.н.

Ние плувахме 1 път с инструктор вкъщи и беше голям купон, Малчо е като жабенце, мн му хареса и се измори доста, но мисля че малко настина след това и отложихме второто посещение за тази седмица. Прегледах клипчето, инструкторката е същата, но при нас занятието беше по-различно, по-активно и бебчо така и не заспа за 30 мин плуване

Ние вече спим нощем по 6 часа!!! Голям рай за мен. Но насила нищо не става, Яни сам си я изработи тази пауза. Все още се храним без твърд режим, но е горе долу на 3 часа. Вечер ако папка примерно в около 8.30, плуваме от 10 до 10.30, после масаж и пак хапване и отмърква до до към 5 сутринта. И той не ака през нощта.

Бройте ни и нас за срещата утре, най-после да се запознаем  Hug

# 99
Здравейте! Да се похваля-снощи за първи път Сами спа почти 6 часа,а това дори нощно време  не се беше случвало.

Утре ще ходя да подам молба за детската кухня, та като стане на 10 месеца да си взимаме папо оттам.
Ави,защо толкова отрано се подава молба за кухня?
Стес,тел. на д-р Драганов е:0898503010
Благодаря,Ирини за линковете.Ей сега ще ги погледна:)
За спането-в началото хубаво го подпирах на една страна,но сега е невъзможно,защото той си се обръща по гръб.НО главата повечето време си я обръща настрани,така че не се притеснявам.
Хубав ден на всички мами,юнаци и юначки!

# 100
Здравейте момичета! Hug
newsm59 Chochy честит рожден ден !Много здраве,късмет и любов.И приятно искарване довечера  smile3525  bigdance2
Аз да потвърдя,че утре ще дойдем Peace
Много ще се радвам да с есъберем повечко и най вече да успеят да дойдат Яни и Ева77
Това с плуването е много интересно,но ще го разгледам после че ще се кърмим
Лек ден   bouquet

# 101
Ех,колко ме е яд-само аз няма да мога да дойда,ама с този гаден вирус #Cussing outМежду-другото-не съм боледувала от 1 година,т.е.откакто забременях Shocked,но сега...
Надявам се,че това няма да е последната ни среща и на другата ще се включа и аз.... Hug

# 102
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЧОЧИ! ДА КИ ЗДРАВА ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАМА!

ЗА СРЕЩАТА
МЯСТО - МОЛ ХЕМУС- ПОСЛЕДЕН ЕТАЖ ПРИ ПРОЗОРЦИТЕ
ДЕН - ВТОРНИК
ЧАС - 13.30
Ави,Весито, Денис, Мила 84,Стес,Чочи,Асита,ирини...

# 103
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЧОЧИ!  bouquet  Heart Eyes
Момичета аз много на бързичко.Няма да успея за утре ще имам тест,сядам да изчета едни 400 стр.на английски които трябва и да запаметя някак си.Сестра ми пристига от Италия утре 13ч. и ще идва направо у нас,надавам се да се прибера преди нея.Нямам време да ви изчета!Много прегръдки!

# 104
Chochy, честит рожден ден !Много щастие, здраве и усмивки ти желая!
За съжаление няма да мога да дойда на срещата Sad Трябва да взема баткото от училище и после няма да за кога да идваме, пак ще стане време за папкане на бебка, пък и малко ми е далечко.  Момичета, много болно време...около нас много хора се оплакват от вирусни заболявания. И мен гърло ме наболява. В този ред на мисли се чудя дали тези молове са най-подходящото място за нашите малки бебоци - пълно е с хора в затворено пространство и сигурно поне 1 трета от тях са болни. Не ви ли минават страхове през главите? Не че искам да ви плаша или да съботирам срещата Wink Laughing и аз щях да дойда ако можех, но такива мисли ми минават през акъла. Сигурна съм, че вие сте помислили за това. Heart Eyes
alexal, бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт