Нямахме нет известно време и докато ви изчета
Ние с Мия сме добре,макар че се борихме с подсечено дупенце..Каква ли не козметика опитахме, но спасение намерихме в БГ кремчето Бочко..Мажем се до сладоледено бяло дупе но има ефект.За съжаление е наследила моята свръхкапризна кожа..А сменяме пампито преди папу и при всяко пръцкане..Даже нощем си я мия с риск да си я разсънвам..Нощем все още се будим, пропускаме яденето в 12 и не знам как да я излъжа да пропуска това в 3.При всяко папане зверски се разсънвам и ..имам вид на изглед сутрин

Днес я оставихме на баба и с таткото направихме голям пазар - Мия май е наясно че трябва да се държи добре с баба си и е била много добро дете..докато баба не си излезе и айде -малката глезанка е на линия!
Но ми е много миличка защото вече проявява малки бебешки ласки и ме разтапя.Момичета,моя много добра приятелка със страхотна дъщеричка Сара на 7месеца и 5дена участва в конкурс за корицата на списание МАМА за месец Март- тогава е родена Сара.Ако искате пратете един мейл за тях двете като напишете трите си имена, ЕГН и че гласувате за Мария и Сара от София за корицата на мартенския брой на списанието на този адрес :
mama@techno-link.com
Много са сладки и двете и много ми се иска да са на корицата.Ирини, с теб се бяхме засекли в бебешкия магазин на Захи и те бяха с мен.

Много ще съм ви благодарна момичета
Тя не знае че съм подхванала акцията Лека нощ на всички и дано да успея за срещичката.Сигурна съм че Мия много ще се зарадва да се запознае с бебоците,дет си ги познава само от корем на корем
но не смея все пак ще има много бебчовци!За съжаление няма да мога да дойда 
Пак ли ще се видим в кафенето от предишната още бременна среща?
Сега поне знам, че бебчо не иска вода. И Спаси понякога се стряска като си протяга ръцете и се стряска, но после пак си се унася. То и възрастните хора се поразсънваме понякога при протягане, а пък за бебчовците...

Chochy честит рожден ден !Много здраве,късмет и любов.И приятно искарване довечера