Недоспали, но щастливи - гушим СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА мили

• 16 219
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
За срещичката - ще направя всичко вазможно да дойда. Ние сме на преглед от 13.00ч и ако не чакаме много и няма задръствания, май ще успеем да дойдем с Тино.

Иринии, благодаря за линка за плуващи бебета. Няма ли опасност бебоците да глътнат от мръсната чешмяна вода? С какво миеш ваната? Знам, че трябва да е супер чиста.

За спинкането - и аз слагам Тино ту на една страна, ту на друга, но той много обича да спи по гръбче и аз го оставям, но само 2 часа след ядене и ако аз съм при него.

Целувки от нас

# 106
Как ми се иска и ние да дойдем да се запознаем с малките каки и батковци но може би като пораснем малко може някой път и ние с валентин да дойдем  Grinning
Ние днес бяхме на ортопед. Всичко ни е ок. Каза ни да правим едни упражнения и да си вземем профилактично от гащичите против луксация но на мен ми се струва излишно  при положение че сме добре а и ми се струват доста неудобни за дребчо а и памперса и той памага да са отворени крачетата. Някой смята ли да сага такива гащи  newsm78 ?
Приятно изкарване утре и после да разказвате  Hug и лека вечер на всички

# 107
Чочи, честит рожден ден и от нас! Много здраве, щастие, любов и от радост да не се отървеш!  newsm51

Илео, аз попитах в кварталната кухня и ми казаха, че още от сега мога да подам молба. По принцип се подава 4-5 месеца по-рано, но след като може, реших да отметна тази задачка още сега.

Денис, успех на теста утре!!!

Много се радвам, че ще се съберем толкова мами и бебчовци! Очакваме срещата с нетърпение!

Приятна вечер от нас!

# 108
  • Sofia
Момичета, днес бях на преглед и ми казаха, че на левия яйчник имам миомна връзка, каквото и да означава това. Малко се притесних, но лекарката обясни, че може от самосебе си да се махне, ако не - антибиотик. Уви, ще се наложи спиране на кърменето, а малкия май направи алергия от дохранването с АМ миналата седмица...Спирам дотук, че ми е много терсене настроението да не ви заразявам.

До утре на срещата  bouquet

# 109
Здравейте майчета, аз само набързо да се отчета  Wink
Днес бяхме на ортопед, каза ни че сме имали несъответствие на гънките  newsm78 и тъй като аз като бебе съм имала луксация това било рисков фактор  newsm78 стана ми странно, не мислех че това се предава наследствено. Както и да е , в петък сме на ехограф, дано всичко е наред  Praynig Показаха ни на снимка тези гащички и каишките също, не искам да му ги слагат, дано ни няма нищо  Sad
Някой пита за кенгуруто (не запомних кой, ама много набързо прегледах темата, че нямам много време) - на мен ми е удобно първо да сложа кенгурото, отпускам коланите на гащичките да се разхлаби и слагам Светли вътре, после стягам и готово  Peace Нашето кенгуро е на Фишер Прайс с твърд гръб и съм много доволна. Ползваме го като ходим до Метро и понякога в къщи, сега след като майка ми се върне на работа най-вероятно ще го ползваме по-често да ходим до магазина.
Това е от нас със Светли , целувки на всички   bouquet

vesito сега видях какво ти се е случило, съжалявам за случилото ти се. Силно ви прегръшам  Hug и дано всичко се нареди при вас  Heart Eyes

# 110

Цитат
Включвам се с обобщение за срещата
МЯСТО - МОЛ ХЕМУС
ДЕН - ВТОРНИК
ЧАС - 13.30 - /ЗА ДА ДОЙДЕ И ДЕНИС/

Какво ще кажете?
Цитат
За срещата утре - предлагам мястото да е последния етаж /където е KFC/на Мола-Хемус - при прозорците?! Кой ще идва? Засега броя Ави,Весито, Денис, Мила 84 и себе си...

И аз ще се опитам ада дойда Simple Smile
Въпрос? С количките ли горе ще се наредим? Защото не издържаме дълго в кенгурото Wink

Имах доооооста тежка вечер снощи Tired с глад недостиг на кърма Sick и отказване на АМ Shocked
Утре ще разказвам та дано дадете идея Praynig

# 111
  • София - Бургас
Много бих искала и ние да присъстваме на срещата, но за съжаление точно в един часа кърмя Карина!
Вие как ще се справите с този проблем, а и живея в Люлин? Crossing Arms

# 112
Здравейте майчета
рм
Чочи ЧРД мила Да си жива и здрава и мноого щастлива майка и жена  Hug

За срещата и на мен много ми се идва Всичко зависи от Александър независимия / така съм го кръстила нали се роди на 22.09/ Днес беше изключително кисел и рева Може би защото вчера му беше погачата и той доста се изнерви Не мога да си представя да шофирам от нас до Мола а той да пищи на задната седалка А за кърменето аз не се притеснявам и си кърмя навън Където се падне Няма да ставам затворник заради кърменето

Иначе ние имаме страшни колики Ревем си подобаващо Нищо не ни помага дори и прословутият инфакол
Нощем сме си както денем Будим се на 3 часа
Аз започнах да му давам водичка защото много реве и се изпотява Понякога я приема понякога не Днес през цялото време я плюеше но като порева по дълго се измори и си пийна
Не знам дали е правилно в кърмаческия форум сигурно ще ми обяснят каква груба грешка правя но не мисля че чистата вода ще му навреди  newsm78
Майчета които кърмите давате ли водичка

Поздрави

# 113
  • София - Бургас
Yani, моето бебче въобще не пие вода, било то с захар или без!И аз много се притеснявам и даже постоянно и бутам шишето в устата, само и само да си пиине поне малко, но за съжаление резултата е РЕВ!Най - много пие по 10 -20 мил. на ден, което е много малко!

# 114
Мили момичета аз няма да дойда  newsm45
От сутринта се чувствам много отпаднала,боли ме гърлото и едното ухото(до сега никога не ме е боляло  newsm78)и съм малко хремава.Не бих рискувала да разболея някоя от вас,а  не дай си боже някое бебче.Толкова много исках да се видим  smile3518 Станала съм рано сутринта,пих ефералган,изкъпах се,гримирах се изцедих си кърма за всеки случай.Не се чувствам никак добре обаче.
Много,много ме е яд,така исках да си поприказваме.Развали ми се отвсякъде настроениетоПриятно изкарване

# 115
Здравейте,сигурно си приказвате в момента в Мола,но аз виртуално ще се включа!
Днес се чувствам по-добре,наистина времето ни ограничава в излизането и в местата,но така ще е...Аз също кърмя навън,но не на много видни места,защото не ми е приятно да ме заглеждат Embarassed
Мила,съжалявам за болестта,оправяй се и следващия път всички здрави да се съберем! Hug
Яни,в момента не пием вода,а му давам чай на Хип с копър,против колики,но той не отказва нищо,което му предлагам...
Ивелина,радвам се,че при ортопеда всичко е наред Peace
Весито,съжалявам да прочета какво ти се е случило,аз миналата седмица бях на гинеколог и толкова много ме беше страх да ми няма нещо,но за щастие при мен всичко е наред,вярвам,че нещата при теб ще се развият в положителна посока! Hug
Ви,сигурно си права за срещата в Мола,но аз гледам да не мисля постоянно такива неща,защото иначе ...никъде няма да отида...
Денис,успех на изпита...

Виждам,че редиците ни вече се позапълват и това много ме радва  bouquet

# 116
Привет момичета и бебоци! Бързам да публикувам първите снимки от нашата чудесна среща в мола. Надявам се, че срещите ще бъдат редовни и във все по-разширен състав.

http://snimka.bg/album.php?album_id=74994

Мила и Алекса, съжалявам, че не успяхте да дойдете. Бързо да оздравявате и ви очакваме следващия път с Неси и Минчо.

Идват ни гости. Чао засега!

# 117
Наистина бяхме днес като на конкурс за бебета, както предположи една от служителките в мола! Добавих още малко снимки!Надявам се другия път да сме повече и за по-дълго време!

Целувки!

# 118
Здравейте,
Много хубави снимки сте публикували от днешната ви среща!
искам да ви попитам някоя от вас ходи ли на профилактичен гинекологичен преглед след раждането?Аз ходи на 45-я ден след раждането и ми взеха цитонамазка.Днес звъннах по телефона за резултат и секретарката на доктора ми каза,че резултата ми е 2 А група и ме викат на контролен преглед след 3 месеца.Някой би ли ми разяснил какво точно означава това?Нямам опит с цитонамазките и ми я взимат за първи път.

# 119
Казо, точно днес се питах колко време след раждането може да се вземе цитонамазка. Аз ходих на контролен преглед след раждането, но не ми взеха, а иначе ходя веднъж годишно, което е изключително важно за всяка от нас с оглед профилактика и недай Боже ранна диагностика на рак на шийката на матката. Първа и втора група са нормален резултат доколкото ми е известно. Мисля скоро да си запиша час при моя си гинеколог (ЖКто ми водиха в квартала) и да ми вземе цитонамазка. Лохиите ми, след кратка пауза, продължават, макар и много леки. В петък Сашко ще навърши два месеца и се чудя кога най-сетне ще свършат.  Някоя от вас има ли още лохии?

Общи условия

Активация на акаунт