Рак на белия дроб - тема 8

• 43 524
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Зиги, всеки двн ми казаха последно като бяхме (този месец). От 08:30 приема в кабинета.

# 436
Zigi  - няма да се давате! Докато дишаме има шанс! Как е майка ви? Как се чуства?
Сигурна съм, че Hope4C и whitefang ще се включат с подходящ съвет.

# 437
Майка е много добре, изобщо не вярва на скенера...
Няма какво повече да си правим експерименти с химия.
Ще питам за биопсия на голямата лезия, защото тя е по-опасна и може да направи големи бели.

# 438
Зиги,дръжте се,с вас сме ♥️

# 439
Зиги по принцип Минчев е всеки ден, освен ако не е в отпуск. Идете по рано пред кабинета му и чакате ред защото става страшно от народ.
Ако искаш телефон - имам

# 440
Да, аз ходих лятото и бях от първите в 8 и нещо.
Но сега мозъкът ми е блокирал и не помнех има ли дни, в който не е там.
Трябва да бързаме, защото идват отпуски и празници...
Преди 6 години беше същото - точно по това време уреждахме операция на дебелото черво...

# 441
Zigi!!!! Всички тук в тази група тук са една странна порода хора и ти си една от тях! Хора, които НЕ приемат , хора, които НЕ се отказват и рушат стени ако се наложи, за да спечелят още един ден....една минута ако ще с близките. Направила си го преди- ще го направиш пак! А и по Коледа стават чудеса!
Действай! Вярвам, че ще се пребориш отново!

# 442
Здравейте.Днес баща ми е на втора вливка и поне е взел епикризата от миналия път за да видя поне каква е точно терапията. На тези с повече опит как ви се струва? На мен имената нищо не ми говорят.Бях споменала че имаше доста висока температура,мина с антибиотик.
Зиги дръжте се и няма отказване ще се наредят нещата.Успех

# 443
Майка е много добре, изобщо не вярва на скенера...
Няма какво повече да си правим експерименти с химия.
Ще питам за биопсия на голямата лезия, защото тя е по-опасна и може да направи големи бели.
Имам приятелка с рак на тънките черва..Във Варна петскенер показа много метастази, лезии, но тя не повярва, се чувстваше добре...Прати за разчитане петскенера в Турция и нямаше по него нищо, бил е чист... Потресена съм...

# 444
Ема, скенерът го видях и сама. И всички, без днешния са ги гледали поне двама лекари, включително турски такива през лятото.
Всеки, който някога е виждал изображения на метастази в бял дроб, знае, че се виждат прекрасно като светещи топки на елха.
И на мен ми се искаше диагнозата да е грешна, ама не е.
А при твоята приятелка е съвсем друго. Червата целите могат да светят, без да има обособени тумори и това да се дължи на възпаление или друг проблем.
Може и да се гледали друг диск като са писали разчитането. Грешки стават.
Дано поне в Турция да са пратили нейния диск.

# 445
Здравейте на всички. На 23 беше първата химиотерапия на майка ми, уж беше добре, но от вчера е с 37.6 температура и сега чакаме в болницата според тях прави бъбречна инфекция и ще започне антибиотик , но все още чакаме кръвните изследвания.
Zigi. Дано скоро имате добри новини.

# 446
Браво, kalina!
Това все пак са добри новини, макар и да нямаш документи.

При нас обаче не са добри. Прогресия в голямата лезия, SUV 17, сателитната до нея също. Съкрушени сме.
Някой да ми припомни всеки ден ли работи Минчев, за да ходя да питам за биопсия.
Зиги, знам че в момента ти е тежко и че сърцето ти е свито. Ще си поплачеш, ние сме тук за това! Ти си най-силния човек, който 'познавам', ще я спасиш пак! Ще е до теб и тази Коледа и още много други Коледи, чуваш ли! Ще ти готви още много Колдни вечери ще меси питки и ще я радвате! Тя е добре и ще е добре още много време! Отивай при доктора и всичко ще се нареди. Сърцето ми се сви и на мен, ама знам че ще успееш, ще обърнеш света, ама ще я спасиш пак!

# 447
Здравейте! Имаме резултати от скенера. Навсякъде е чист, а туморната формация е намалила размерите си. Продължава с имунотерапия пак през 21 дни. Страх ме е да се зарадвам.

# 448
Здравейте! Имаме резултати от скенера. Навсякъде е чист, а туморната формация е намалила размерите си. Продължава с имунотерапия пак през 21 дни. Страх ме е да се зарадвам.
Браво! Радвай се на всяка добра новина! Всички го заслужаваме!

# 449
Preslava88, радвайте се! Всяка малка или голяма победа трябва да е повод за радост!

GoSsipSs, трябваше да се държа на работа, но като се прибрах, си поревах. Запитах се от какво ме е страх и реших, че ще се страхувам след като излезе резултата от биопсията, ако има от какво - тоест ако се потвърди мутацията и няма друго лечение.
Утре отивам рано-рано при Минчев.

Общи условия

Активация на акаунт