Лакове за нокти - 155

• 37 439
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Да, знам, просто цифрите са доста подобни 😁

# 121
Долче, сподели за рециклирането, моля! 😉

# 122
# 123
Момичета, да споделя нещо относно любимия ми УВ топ на Перфект. Знаете, че съм му най-голямата фенка. Сложих го на голи нокти, докато намеря време да се лакирам с гел лак, и ми направи впечатление, че ноктите ми пожълтяха. Е, не са пожълтяли ноктите, а самия топ. Като го махнах, ноктите си ми бяха ок. Та, ако някоя го ползва, да знаете, че самия топ пожълтява след 6-7-ми ден. На по-светъл лак сигурно ще личи.

# 124
Леа, да не се е оцветил от някоя дреха, зеленчук (морков, тиква, червена чушка), плод? Някой май беше споделил нещо за пожълтяване на светъл лак и май подобна се оказа ситуацията...
Ивче, много различно изглеждат тези лакове на Ейвън на всяка снимка...😳 Silky ribbon е един от тези които харесах, но...различен е навсякъде! По-добре лак от бляскавата серия на ГР, поне сме го виждали на снимки тук (мое мнение де).
Грийни, рециклирам станиолче от шоколад 85% J. D. Gross от Лидъл (по спомен). 😁 Такъв % купувам обичайно, има и други видове. Накиснак за около час в дълбока чиния с топла вода, после докато бяха влажни парчетата станиол/фолио, "изтърках" с пръсти, за да отделя тънкия слой хартия който е от едната страна. После накълцах с ножичката (с по-остър връх щеше да е по-добре). Сега си имам двулицево фолио за декорация, от едната страна е нещо като матирано сребристо. Може да се къса и на по-малки парченца. Ще сложа в кутийка и готово. По същия начин си направих и сребристи частички, фолиото беше от друг лидълски шоколад- като май нямаше тънък хартиен слой и направо рязах. 😀

# 125
Долче, не. Със сигурност. Няколко пъти вече го забелязвам. Сега заради Ковида на показалеца свалих лака, за да следя сатурацията и само слагах и махах от този топ. Без база от 5 в 1 даже след 3 дни почва да жълтее. Изтривам, а нокътя отдолу си е бял.

# 126
Исках да кажа, че ако се оцветява от нещо друго (някои дрехи изпускат учудващо добре), нокътят отдолу пак си е нормален. Пожълтява само покритието. Но вероятно не е така в случая.
Блъд, какво ти е мнението за топ лака на Trend it up, цилиндрични шишенце с надпис горе-долу Super quick dry (или нещо подобно)? Попаднах на твой пост в стара тема, но не разбрах съхне ли бързо или не. 🙂

# 127
  • София

Зоите направо ме уцелиха в сърцето...тъкмо на такава вълна съм!

# 128
На мен ми харесват в комбинация, едно до друго на петте пръста ще е страхотно.
Долче, честити придобивки 😀 дано да успееш да се лакираш с всички, аз напоследък само купувам, не се лакирам поради липса на време и умора.

# 129
От тези Зои за моите ръце харесвам третия и петия (за основен лак). Но биха стояли добре един до друг, да.
Аmini, благодаря. Ами, все някога ще им дойде ред 😄 Всъщност, имам преполовени лакове...да не повярва човек 😃

# 130
Оо и аз имам, например Микросел 😉 и този, който обичайно ползвам за ноктите на краката Габриела Салвете Azzurro.(не е моя снимката)

# 131
Страхотно синьо (прилича ми на един пясък на Перфект)! А как се държи такъв финиш на педикюра?
Някои лакове даже ги преполовявам учудващо бързо с лакиране на дълги нокти и ако слагам по 3 пласта 🙂

# 132
Нося го повече от месец и го свалям заради израсване 😀
Слагам само него, без база и топ.

# 133
Потвърждавам, че топа на Перфект старее и жълтее. Но мисля, че има общо и какви дрехи пипаш с него, защото много често ми се е случвало като нося един определен клин вкъщи - черен, който очевидно пуска, и след това ноктите ми да имат странен жълт оттенък. Като ги мина съвсем леко с лакочистителя се изтрива и остава на памучето.
Долче, мисля че го имам този топ на Тренд ит ъп, но май не съхнеше особено добре. Ще го изпробвам пак на следващото лакиране и ще дам отзив.

# 134
Долче, ама така става ли с фолиото на ноктите? Друг път правила ли си така и декорилала ли си на ноктите? Ако си, ще пробам и аз Simple Smile Много ми е интересно дали ще стане с обикновен лак.

Трябва да видя що е това лак - желе.

Общи условия

Активация на акаунт