Лакове за нокти - 155

• 37 447
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Пеликания
Vesika Е как кой е лака. Не си чела много темите май Grinning
Aura 101

# 151
  • София
Чета, чета, но не бях сигурна Blush

# 152
Днес реших малко да подредя лаковете и да прегледам дали нямам цветове, който да не ползвам вече. Късно се сетих да снимам и на колажа ги няма 10 - 15 лака 😁 И понеже не се стърпях, поръчах Аурите 101, 104 и 105 и един заздравител на Вибо за проба.🤷‍♀️🙈🙈🤷‍♀️ Отделно и маска за крака поръчах от Лили и, за да не е само тя, да си заслужава доставката, още лак, два🙈 Добре, че тази седмица ще има заплата 😁

# 153
Взех го и аз този Аура 101, почти съм сигурна, че няма да се харесам, но пуст форум... 😅

# 154
Предлагам да си определим седмица на Аура 101 и тогава всички да се лакираме с него.  😆

# 155
Бях решила и аз днес да съм с него, но Мари ме изпревари Heart Eyes
Ще мисля друго.
Относно бързо съхнещите топ лакове, аз имам доста, но с две ръце и два крака Grinning съм за Сеш.

# 156
Вещо млечно от мен докато чакам Аурите❤😁🤍

# 157
Георгиева, много е нежно и ти стои чудесно на ноктите!

# 158
Както се казва: +100! Heart Eyes

# 159
По идея на Долче 😁
Flormar fc32 + Essence 23 party time

# 160
Преслава, много е добре с тъмен фон. 🙂
Георгиева, много нежно наистина, но кое е номерчето? 😀
Предлагам да си определим седмица на Аура 101 и тогава всички да се лакираме с него.  😆
Да, а класация да си правим ли на коя и' стои най-добре?  😁 Допада ми идеята за седмица на Аура (а и по принцип с други лакове или цветове).

# 161
  • Варна
Един стар сивосин Есънс 126 date in the moonlight, подарък от приятелка и бивша колежка Simple Smile Тази седмица съм на принципа "колкото повече - толкова повече": фолио, стикери и пудра Grinning

# 162
Тина, много е хубав този Есенс! За момент помислих, че е холограм ❤ Златистите стикери от същото място ли са? ☺

# 163
Момичета, спомням си миналото лято как всички бяхме луднали и търсехме един син Тренд ит ъп... Разбира се, купих си го и аз 😉 За Аурата за сега се въздържам, трябва да я видя и на живо, защото се съмнявам, че на моите ръце ще е добре.
Георгиева, и аз имах такъв замисъл за следващата седмица, много добре ти се е получило 😘

# 164
  • Варна
Мерси, Долче! Не е холограм, има някакъв шимър. Между другото за този лак си мисля да го правя холограмен с лак на Флормар.
Всичко е от Али, ето ги златистите стикери

Общи условия

Активация на акаунт