Лакове за нокти - 155

• 37 544
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Поне на снимките си личи, много нежно стои.
Макар че пък като знам как и дефекти дето на живо не се забелязват, на снимка личат много...

# 616
Brandywine, и според мен стои много нежно. 🥰

# 617
Много недоволна съм от OPI Nail envy Bubble bath. Сложих 3 слоя и изчаках по 3-4 минути между тях. Цвета е супер, покрива добре с 3 слоя и има диамантен блясък, но след 12 часа време да изсъхне като легнах и се събудих с чаршафен маникюр. Ноктите стоят меки и не мисля, че ще направи кой знае какво. Ето не се смейте на ноктите ми, защото съм мама и мия съдове и готвя през ден ии.. знаете. Но ето как се събудих.

Разочарована съм и сега ще си поръчвам пак любимите CND Vinylux. Поне след 30 минути да бетон и няма мърдане.
Ползвате ли CND?
Имала съм Pink pursuit и Poetry, сега заглеждам Gala girl и Pacific rose.
Сложи ли топ лак? Когато не ползвах топ лак, преди години, постоянно ми се случваше да се събудя с развален маникюр.

# 618
Аура 104🤍❤ Много, много ми хареса и,разбира се, на снимката не личи красотата и нежността й. Май, само аз нямам проблеми с четката. Даже мога да кажа, че ми бе удобна за овала и само на едно място се омазах,  защото ръката ми трепна.

# 619
Георгиева, доста от нас могат да си представят каква е красотата и'... 😁 Радвам се, че на теб ти е удобна четката. 🙂

# 620
# 621
Катрин, страхотно е! 🤩
Скрит текст:
Тъкмо се чудех кои са лакът и брокатът на средния и на безименния пръст...и се оказа, че ги имам всичките шишенца, без последното отдясно! 😅 Отдавна се чудя какво приложение да намеря на S 41, страхотен брокат (на тази снимка красотата му в шишенцето почти не си личи, но на живо е ❤ )

# 622
Катрин, страхотно е! 🤩
Скрит текст:
Тъкмо се чудех кои са лакът и брокатът на средния и на безименния пръст...и се оказа, че ги имам всичките шишенца, без последното отдясно! 😅 Отдавна се чудя какво приложение да намеря на S 41, страхотен брокат (на тази снимка красотата му в шишенцето почти не си личи, но на живо е ❤ )
Благодаря ти ❣ 2 лака на flormar не е много добра комбинация Sad

# 623
  • В полите на Пирин планина
Pastel Nude Princess номер 756 с един холограмен глитър на She, на който не намирам номера:

# 624
OPI Rich & Brazilian:

# 625
Лейди, много нежно. 220 е номерчето. 🙂
Кристал, ❤

# 626
  • В полите на Пирин планина
Лейди, много нежно. 220 е номерчето. 🙂

На глитъра ли? ще си го запиша на шишенцето с маркер. Simple Smile

# 627
Да, на глитъра. Преди няколко седмици си го купих от ДМ. 🙂

# 628
Цветовете са много по-хубави на живо, нещо не успях да снимам добре...
https://www.instagram.com/p/CV2OHxIIsF9/?utm_medium=copy_link

# 629
Един Пастел, нямам номерът пред мен. Покрива добре и на един пласт:

А ето и на два:

Това май е най-реалният цвят, и все пак на живо е по-тъмно червено :

Четката е много удобна, овалът е изцяло с нея,  никъде не се омазах.

Общи условия

Активация на акаунт