Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръчителни упражнения по време на бременност?
Кои книги се препоръчват за бременни жени?
Кои са някои от мазилата, които бъдещите майки използват за предотвратяване на стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръчителни упражнения по време на бременност?
-
Кои книги се препоръчват за бременни жени?
-
Кои са някои от мазилата, които бъдещите майки използват за предотвратяване на стрии?
-
Какви са някои от симптомите, които бъдещите майки изпитват?
-
Кои са някои препоръчителни кремове за стрии?

Момичета, имам въпрос. От няколко дни взимам Еутирокс 25 мг, заради леко увеличен ТСХ, и от тогава всеки следобяд ми пада рязко кръвното и съм като парцал. Пия айрян, ям шоколад и спя с часове. За справка кръвното ми преди да забременея и от години ми беше 140/90, сега е 100/70, понякога 90/60. За мен това си е голяма разлика, знам че е по-добре да е ниско, но дали има връзка с Еутирокса? Не знам дали е в тази връзка с ниското кръвно или ниска захар, но започнах да се будя всяка нощ или рано сутрин да ям, просто корема ми е като черна дупка, ако не ям нещо през 2-4 часа.

По този повод сложих и хепи снимка. Утре съм на лекар, да видим тая еуфория до кога ще е хаха.
Знам, че се случва често и всичко минава, ама съм голяма филмарка и не мога да мирясам 🙄