Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 091
  • 668
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, има ли хремави? Как борите хремата? От днес съм с леко драскане в гърлото и усещам, че носа тръгва да се запушва. Някакви съвети?
Аз изкарах някакъв вирус с кашлица и сополи. Правих промивки на носа с физиологичен разтвор, гаргара от чай лайка със сода и сол и коризалия(предписана от лекар). Трудно ми мина, хремата ме държа 10 дни Sad

# 106
Нека момичетата от София споделят къде ще се преглеждат на Фетална Морфология знам че е рано но ние от провинцията трябва да се насочим от по рано .Не знам ако ни затворят пак какво ще правим .Ако знаете добри доктори моля споделете .

# 107
Аз влязох в 11 г.с. Имам записан час в Марковс при Павлова, по указание на АГ-то. Часа е за 12+г.с. И на мен ми е интересно коя къде ще се гледа. А пола, ще искате ли да разберете. Четох, че на този преглед има към 88-90% вероятност да го кажат с точност.

# 108
Нека момичетата от София споделят къде ще се преглеждат на Фетална Морфология знам че е рано но ние от провинцията трябва да се насочим от по рано .Не знам ако ни затворят пак какво ще правим .Ако знаете добри доктори моля споделете .

Теди, и ние сме от Плевенско, но ще се следя в София, в болница Надежда, тъй като всичко там си правим. Та аз съм в 8 г.с. и все още не са ми казвали да си записвам час за ФМ, предполагам, че на следващия преглед след седмица ще ми кажат да записвам. Препоръчвам ти специалистите там, особено д-р Чачева, вече ти си решаваш.

# 109

Аз ще я правя в Щерев, там се и следя. Миналата бременност пак бях там.

Относно хремата - с физиолотичен разтвор промивки. За друго не се сещам.

# 110

На мен ми препоръпаха доктор Анна Богданова,другия ми вариант е Чавеева,аз ще правя и неинванзивен тест,но май ще правя теста преди БХС и ФМ,тази седмица обаче вече ще трябва да звъня за час при едната или другата,като съм с препоръка от Калчев,дано ме вредят!

# 111
Аз с предната бременност ходих при Павлова в Марковс и съм много доволна. Направи много обстоен преглед и всичко обяснява защо и какво гледа. Мисля отново към нея да се насоча.

# 112
Аз със първата ми бременност не са ми правили такива изследвания беше 2006г и сега всичко ми е     ново и затова разпитвам от по раничко.А колко време трябва час предварително да се запази защото за добрите се чака доста .

# 113
Втора бременност/планирана, Термин 01.05.22

# 114
Здравейте! Надявам се да приемате нови членове! Simple Smile
От гр. Пловдив. Имам спонтанен аборт  преди 3-години и сега отново забременях. От 5г.с до 7г.с имах кафяво течение и от тогава приемам Утрогестан и Но шпа. Сега съм в 9г.с + 6дни! Термин - 15.05.2022г.  Ще се радвам да бъда част от групата !

# 115
Здравейте , бременна съм в 11 г.с. +1, термина ми е на 06.05.2022 по последна менстуация по размерите на плода всеки път е различно до сега бях на няколко прегледа след всеки преглед вместо да се успокоя съм сшаш паника защо пък този път така според док всичко е нормално, но аз имам предишни две загуби и сега съм много притеснена😕 Не мога  да се успокоя и да кажа  АЗ СЪМ БРЕМЕННА!
Бих искала и аз да съм част от  групата във фб katya82 даже ти изпратих покана дано има място и за мен .

# 116
Shavi , добре дошла в клуба 😂🤷🏼‍♀️ Аз уж спокойната, всяка седмица съм при доки. Уж всичко е наред и баам нямам симптоми. Притеснения... после уж всичко е наред и бааам кафяво зацапване. Общо взето все повече се убеждавам в думите: "лесно майка не се става" , пък хич не ги обичам тия изказвания. Явно докрай, че и после ще сме си все притеснени. 🤷🏼‍♀️ Кураж! 💪💪

# 117
Абсолютно съм същата ! Ако един ден бъда малко по спокойна на другия все нещо се случва което да ме притесни по вече и така не мога да се отпусна. Иначе и аз мисля като теб може би това е да станеж майка “сега започваме” . На всяка трудност съм готова само да ми е живо здраво.

# 118
Ама къде изчезнахте всички? Simple Smile Момичета, от няколко дни много ме сърби кожата на гърдите. Мажа се с едно кремче с арника. По напреднали момичета ми казаха, че е защото гърдите започват да растат и кожата се разтяга, аз обаче не виждам никаква разлика. Същите са си, може много малко са пораснали, но си нося старите дрехи и сутиени. В 10 г.с. +3 съм и всичко ми става (засега). Иначе последните симптоми ми бяха почти всеки ден ниско кръвно и ниска захар. Захарта гледам да я държа като ям редовно, но кръвното ме изненадва. Както съм си добре и баам главата ми се върти, очите ме напрягат, меря го ниско и хапвам или пийвам нещо и лягам да спя. Вашите симптоми какви са и каква козметика ползвате за мазане? Колко кг сте качили/свалили за първото тримесечие?   

# 119
Здравейте отново.. Ако може да ме присъедините и към фейс бук страницата ще се радвам! Simple Smile Казвам се Виолета Милева !

Общи условия

Активация на акаунт