Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 085
  • 668
  •   1
Отговори
# 90
Ами от вчера в 11г.с. 🤷🏼‍♀️ Нямам болки в корема. Кръста ме наболява и гърба... направо не мога да разбера кръст ли е, гръб ли е. Ще видя за прогестерона. Просто ме шокира, че до сега не е имало и бам... що да няма филми. 🤷🏼‍♀️😓 Надявам се скоро да минава. Наистина искам да мисля за хубави неща и да си карам щастлива бременността. Няма спокойствие бе... 🤦🏼‍♀️

# 91
  • Варна, морето, сините вълни...
Аз от няколко дни се чувствам доста добре, няма гадене, възвръща се апетита ми и ми се хапват повече неща. Най-накрая стигнах до 11г.с. и се подобряват нещата. Даже почнах да се чудя бременна ли съм 😂 Броя дните до ФМ и БХС, а и самия преглед и запис за ЖК.
Чудя се да се обадя ли предварително на АГ да питам дали ще ми даде болничен, за да е подготвена и да не се налага пак да ходя след няколко дни 🤔?!

# 92
Здравейте, дами! Аз минавам да се отчета, бях на преглед сутринта: всичко е нормално, 9+3 измериха човечето, 3см. Мърдаше си вътре и ми стана много мило Heart Eyes Следващият преглед ще бъде след 2 седмици, тогава ще ме запишат за ЖК и ще ми пуснат изследвания. За момента моята следяща лекарка не вижда причина за пренатални тестове, мисля да я послушам.
Mimi зависи кой болничен ще ти бъде това. Ако е първоначалния, за 14 дена, при мен стана на място, веднага ми го издадоха (говоря за предната бременност). Ако е обаче от онези 180, които са през комисия, помня, че само определени дни се събираха и трябваше да се съобразявам с това. Може би е оправдано да се чуете и да си обсъдите вариантите с лекарката.
За дамите със зацапване, пазете се, момичета! Стискаме палци тези неудобства да минат максимално бързо и още по-бързо да забравите, че ги е имало! Hug
На мен от няколко дни също ми "просветна" пред очите Joy гаденето намаля осезаемо, а и кръвното ми почти се стабилизира. Най-хубавото предстои! Това трябва да ни дава сили Heart
Успех на всички!

# 93
Здравейте, аз засега гледам ту фейса, ту тук...
За косата никой нищо не ми е казвал , боядисах се, аз съм руса...и бяла коса..неизбежно , може би ще потърся безамонячна.
Кафявото течение беше на два пъти за един ден.... Нямала съм болки, но имам разрехаеяване на плацентата.
Аз ще се записвам живот и здраве на 28 за ЖК.

# 94
Момичета понеже съм повече от четящите от колкото пишещи,дали ще ме допуснете да се присъединя в групата във ФБ? Heart

# 95
Athena страхотни емоции, и аз онзи ден го видях малкия човек Simple Smile
 Днес много тихо, да не се преместихте всички във ФБ. Да взема да се добавя май Rolling Eyes

Иаче се чудя този път изобщо да се записвам ли на ЖК. В Токуда моята лекарка ме пита дали да ме записват там при тази, която води по ЗК...обаче за 2 пъти изследвания и 2 ехографа да ходя всеки месец и при нея направо не знам дали ми се занимава...

# 96
Аз на 21 съм на преглед на Плевен и сигурно там ще се пиша на ЖК и ще разпитам доктора дали  ще може да ми издава болничен !!!

# 97
  • гр.София
Здравейте! Аз се записах при д-рРени КОвачева в Оскар клиник. Вчера ми излезнаха резултатите от биохимичния скрининг, но трябва да изчакам и самия преглед, защото там ще ги разчетат и ще ми кажат каква е ситуацията. Нещо много съм се нашашкала, предвид възрастта ми , а и си имам куп други здравословни проблеми.
Иначе вече съм в постоянен болничен, понеже не съм ваксинирана и лекарката , а и кардиоложката ми препоръчаха да си седя вкъщи.  Нямам никакви оплаквания, даже се притеснявам на моменти, защото нищо не ме боли, не ми е лошо, само гърдите са ми напрегнати. Хаха, ако ми е лошо , защо ми е лошо, ако се чувствам добре, сега защо нищо ми няма. Няма угодия.
 Пожелавам Ви хубав и пълноценен ден, само хубави емоции и спокойствие!

# 98
Момичета, минавам да се отчета и аз - в четвъртък бях на преглед и беше много емоционално:

Първо когато започна да ме гледа, доки замълча и аз веднага да се филмирам си помислих ето край и това ембрионче няма да го бъде и както с второто... Но изведнъж док каза - "Ми всичко е наред и на размери върви добре", пусна и сърчицето и ми олекна.

"Дай сега да видим второто дали се резорбира.."

Започна да го оглежда и ИЗНЕНАДА - вътре си има ембрионче, че даже и със сърчице, чухме го. Сестрата беше много ентусиазирана, а пък моите сълзи не спираха, но док отново побърза да ме свали на земята и каза, че сакчето е някак си смачкано и по-малко. Да ама си има сърце нали???? SobSobSobSob

Голямото го измериха 7+2 г.с., а малчо 6+5г.с., а на теория тогава бях 7+3г.с. Все си мисля, че не е толкова зле, нали казват, че е нормално да имат разлика. Охх, явно докато не пораснат още малко и не мина ФМ, няма да има сигурна информация за малчо. Дано се крепи и всичко да е наред с него. Качвам ви и една снимка да ги видите:

# 99
Браво Elli, на теб и твоите геройчета. Много се радвам. Хайде отново в групата за близнаци и дано вече нямаш поводи за притеснения.

# 100
Здравейте. Приемате ли   нови попълнения? Simple Smile  Термина ми е 22 май. На 29 години съм и това е 3та бременност за мен. Имам си 2 момиченца. Ще се радвам, да съм част от групата .

# 101
Ellie много вълнуващо! И аз се просълзих, когато прочетох историята ти! Сега бъди спокойна, за да им дадеш най-добрите условия за развитие. Heart Eyes
mama_gabi добре дошла!

# 102
Ellie страхотни новини браво много се радвам за вас ще навакса може доктора да не е измерил хубаво .Всичко ще е наред .

# 103
Браво Ellie, страхотни новини, стискам палци да се развиват добре и двете.

# 104
Момичета, има ли хремави? Как борите хремата? От днес съм с леко драскане в гърлото и усещам, че носа тръгва да се запушва. Някакви съвети?

Общи условия

Активация на акаунт