Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 408
  • 668
  •   1
Отговори
# 360
  • Карлово
Привет и от мен! Питам нещо за мое близко дете и то е в 18 седмица - допуска ли се ваксиниране срещу корона? Има ли някоя, която е слагала?

Здравейте, тъй като не съм ваксинирана, а и не съм го карала, попитах лекарите-и личния и гинеколога бяха категорични в отговора си-не!

# 361
Момичета да ви питам. Някоя от вас да има контракции? 😔😔Какво пие? Аз от около 2 седмици някъде ги получих, супер неприятно втвърдяване на корема за около 30-40 секунди. Моя лекар ми предписа 3х2 магнерот но нямам кой знае какво подобрение. Ще се радвам ако споделите своя опит🙂

# 362
[video][/video]
Момичета да ви питам. Някоя от вас да има контракции? 😔😔Какво пие? Аз от около 2 седмици някъде ги получих, супер неприятно втвърдяване на корема за около 30-40 секунди. Моя лекар ми предписа 3х2 магнерот но нямам кой знае какво подобрение. Ще се радвам ако споделите своя опит🙂

Здравей, на мен аг ми изписа биолектра магнезий 243 по 1 разтворима таблетка на ден.

# 363
Здравей, Fustuchka29, тази бременност не съм имала, но предходната бременност ме приеха за 3 дни в болница по тази причина: болезнени контракции. Наляха ме с магнезий, изписаха ме, предписаха ми същата доза Магнерот като твоята и повече да лежа и да почивам. Повече не съм имала проблем. С други думи, наблюдавай се. Ако се появи болка звъниш на лекар. Иначе, лягаш и почиваш. Успех и не се притеснявай, всичко ще бъде наред! Hug

# 364

И аз в по-началото имах контракции с зацапване дори. Магнерот +  но шпа + утрогестан. Предната бременност пих през цялото време 3×2 бр. магнерот и при контрола винаги ми беше на долна граница магнезия. Тази го пия 3×1 бр.

# 365

И аз в по-началото имах контракции с зацапване дори. Магнерот +  но шпа + утрогестан. Предната бременност пих през цялото време 3×2 бр. магнерот и при контрола винаги ми беше на долна граница магнезия. Тази го пия 3×1 бр.
Здравейте, как си следите магнезия, дали е в необходимите граници. Има ли такива тестове? Или само по симптоми се следи?

# 366
+ мен Simple Smile  30г. първа бременност, термин: 21.05.22

и аз се следя в Щерев, нямам много изградено мнение засега. Нито нещо фрапантно негатиено, нито съм мега доволна. Някой има ли да сподели мнение за там, особено как е раждането?

мажа се с Икаров и Био ойл, но все още никак не си личи и нямам коремче (16г.с).

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 16:44 от Happy_watermelon

# 367
Здравейте на новите дами, които последно писахте! Желая ви лека бременност и прекрасен пухкав финал!

Знаете ли вече пол? 😍

# 368
Здравейте на новите дами, които последно писахте! Желая ви лека бременност и прекрасен пухкав финал!

Знаете ли вече пол? 😍
Здравей, благодаря също пожелавам лека бременност. Аз съм с термин 17.05, момиченце. Надявам се всичко да е наред.
На всички пожелавам пухкав финал и да сме живи и здрави. 🍀🌟😇
P.S. Честит празник на всички празнуващи днес 🍷🍷🍷🍷

# 369

Здравейте, как си следите магнезия, дали е в необходимите граници. Има ли такива тестове? Или само по симптоми се следи?

Предната бременност ми бяха пуснали веднъж контрола - вземане на кръв.

# 370
Здравейте и аз пожелавам на всички здрави и сладки бебоци🤗. На мен ми казаха, че ще е младеж 💙, а и такова ми е усещането през цялото време. В сряда пак съм на преглед заради контракциите стскайте палци 🤞

# 371
Ние от Пренатест знаем, че ще е момиче. Първото ни е момче 🙂
За коя гестационна седмица ще запазвате час за фетална морфология?

# 372
+ мен Simple Smile  30г. първа бременност, термин: 21.05.22

В края на 2019 раждах там и съм доволна. Сега пак се следя там Simple Smile

и аз се следя в Щерев, нямам много изградено мнение засега. Нито нещо фрапантно негатиено, нито съм мега доволна. Някой има ли да сподели мнение за там, особено как е раждането?

мажа се с Икаров и Био ойл, но все още никак не си личи и нямам коремче (16г.с).

# 373

Знаете ли вече пол? 😍

Мерсиии Heart Пожелавам го и аз на всички Simple Smile
Ние още не знаем пола, вече трети път се каним да го видим и бебето все се крие, дано поне на следващия преглед, (19г.с) можем да го разберем, но моето усещане е, че ще слагам панделки 😍

# 374
  • Пловдив
Happy_watermelon и моят термин е изчислен за 21.05.21, коремчето е леко щръкнало, но не личи прекалено, не съм наддала. Много се надявам да е по-рано, аз съм родена на 17.05 и ще готино бебо да е на тази дата или малко след нея. За сега уж казват, че е момче, но не сме на 100 % сигурни. Хубаво време за раждане е май месец, надявам се всичко да е наред и да сме здравички!

Общи условия

Активация на акаунт