Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 042
  • 668
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,
Как сте избрали да раждате.
С екип или без / в държавна или частна болница? Simple Smile
С избор на лекар, в Майчин дом

# 571
  • Sofia
Нормално, без избор на екип в болница Надежда, София.

# 572
Здравейте,
Как сте избрали да раждате.
С екип или без / в държавна или частна болница? Simple Smile

Частна болница, нормално, с екип

# 573
Аз имам час за секцио в селена на 03.05. Д-р Даниел Ставрев

# 574
  • София
Бях избрала да раждам без екип в държавна болница, но предвид че бебето ми е седалищно, ако остане така до раждането, ще избера екип, защото не искам да преживявам нито секцио, нито нормално седалищно раждане, нито външно верзио без лекар, на който да имам доверие.

# 575
Частна болница, избор на екип. Имам дата за секцио, защото вече бебето минава 3 кг, а аз съм с предишна операция.

# 576
Аз също съм с избор на екип ( лекар ) в държавна болница, две седмици преди термин. Бебето към момента все още е седалищно и не ми се рискува  спешно секцио при " непознати и случайни  " в последния момент.

# 577
Аз също съм с избор на екип ( лекар ) в държавна болница, две седмици преди термин. Бебето към момента все още е седалищно и не ми се рискува  спешно секцио при " непознати и случайни  " в последния момент.
И моето бебче е още със седалищно предлежание и затова съм избрала екип (лекар само), но не знам това включва ли акушерка или? Защото само лекаря съм си избрала, а това май не е екип.

# 578
  • София
И моето бебче е още със седалищно предлежание и затова съм избрала екип (лекар само), но не знам това включва ли акушерка или? Защото само лекаря съм си избрала, а това май не е екип.
Обикновено в повечето болници изборът на екип означава единствено избор на израждащия лекар, а анестезиолози и акушерки са тези, които са на смяна. В някои болници има и изключения - било с доплащане, било без доплащане, така че да избереш повече членове на екипа.

# 579
Е това е момичета - разболях се! Дойде свекървата и още първата нощ я чух да кашля, викам на моя мъж, това не ми харесва, а той ми вика- бе тя отдавна така си кашля. Е да, ама не, три дена след това тя си тръгна и мен сега айде гърло, кашлица, хрема, добре че нямам температура и главоболие. И един конюнктивит също ми излезе от тоя вирус. Та сега си седя и си духам супата. Моя АГ ми изписа биозин мама и Кверцетина. Въобще, начи следващия път съм му казала на моя мъж няма да мълча от учтивост. Ма как може такава несъобразителност. Да кашлям с тоя корем в почти 38 г.с Уфффф аман начи....

P.S . Някоя мама да е започнала да хърка? Досега никога не съм хъркала, но...явно е нормално накрая.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 03:01 от Chancharanka ♡ ♡ ♡

# 580
  • Sofia
Много гадно! 😕 Мн мразя несъобразителни хора, толкова пък да не помисли дали е редно точно като е настинала да идва… Желая ти бързо възстановяване! 💗 За хъркането, мъжа ми каза, че ми се случва да 😀 но то нормално било, така съм чела. Преди не ми се е случвало, но сега почти през целата бременност съм и със запушен нос и то и това допринася.

# 581
Chancharanka, много неприятно... Дано бързо ти размине. Пий много течности, би трябвало да помогнат. Също така биозин 2 пъти ме спаси януари и февруари от вируси и бързо ги изкарах благодарение на него, за 3 дена. Пожелавам бързо да се закрепиш!
Относно хъркането - предната бременност доста хърках, но около месец след раждането спрях. Сега мъжа ми казва, че по-рядко ме чува. Временно явление е Wink

# 582
Chancharanka, много неприятно... Дано бързо ти размине. Пий много течности, би трябвало да помогнат. Също така биозин 2 пъти ме спаси януари и февруари от вируси и бързо ги изкарах благодарение на него, за 3 дена. Пожелавам бързо да се закрепиш!
Относно хъркането - предната бременност доста хърках, но около месец след раждането спрях. Сега мъжа ми казва, че по-рядко ме чува. Временно явление е Wink
Да,. АГ ми изписа и биозин мама. Днес кашлянето доста намаля, с този корем вече не е лесно и да кашляш. Абе,, дано вече това да ни е и само хубави неща да предстоят. ❤️❤️❤️

# 583
Здравейте, случвало ли ви се е понякога бебчето в корема ви да се подпре от лявата или дясната страна и тя да ви изглежда подута 😂 Не знам дали ме разбрахте, но е много сладко😅❤

# 584
Здравейте, случвало ли ви се е понякога бебчето в корема ви да се подпре от лявата или дясната страна и тя да ви изглежда подута 😂 Не знам дали ме разбрахте, но е много сладко😅❤
Даааа, много си личи от коя страна е. 😁❤️

Общи условия

Активация на акаунт