Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 42 963
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
И аз да се отчета Wink Дойде днес и моята сушилня. Тъкмо съм я заредила с няколко тениски и 1 суичер за проба.
Четох, четох и не съм много наясно дали ще се справя, докато не мина няколко опита с пускане на различни дрехи, но за начало избрах програмата Блузи/Ризи и ми изписа около 57 мин време, но от 10-на мин стои на 0.01 ч и си върти пак. Да я изключа ръчно ли?
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WTH85203BY/p/683725

# 121
Програмата, която си избрала, не е подходяща. Сигурно суитчерът ще е доста влажен.
Трябваше да избереш памук или микс.
Можеш да я спреш ръчно, но за следващо пускане изчакай едни 30 мин

# 122
petiaivanov , да няма какво да е друго, то за 70 мин трудно да изсъпнат. Странното е, че от всичко суичера излезна най-сух Flushed
В следващите дни ще пробвам и друго за по-дълго време.
Благодаря, Петя!

Регистрирах се (поне мисля, че успях) и в сайта на Бош за удължаване на гаранцията до 5 год.

# 123
И според мен трябваше да избереш програмата за Памук .
И аз в момента суша бели суичери и ризи , но на програмата за Памук за гардероб + .
На колко оборота пусна центрофугата ?

# 124
petiaivanov , да няма какво да е друго, то за 70 мин трудно да изсъпнат. Странното е, че от всичко суичера излезна най-сух Flushed
В следващите дни ще пробвам и друго за по-дълго време.
Благодаря, Петя!

Регистрирах се (поне мисля, че успях) и в сайта на Бош за удължаване на гаранцията до 5 год.
Моля. Лека полека ще напипаш верния път.
Програмата за ризи и блузи(мисля, че суши и на по-ниска температура) е за ризи и разни сходни като материи блузи, например дамски блузи или ризи, които са по-леки, могат да се носят под сако да кажем. Дано ме разбра, че както го написах...
Сигурно суитчерът е от по-изкуствена материя.
Пусни всичко на микс отново, ако не е сухо, но не на микс+.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 22:30 от petiaivanov

# 125
И аз в момента суша бели суичери и ризи , но на програмата за Памук за гардероб + .
blueberrу, центрофугата на пералнята ли? Не видах, на традиционното за черни дрехи, мисля 1000 оборота не бяха прекалено мокри, не е текла вода от тях, но на тази програма, която съм избрала, едва ли ще я ползвам друг път, че то ние такива дрехи ризи за под сако не носим  Sweat Smile
Утре ще събера за една пералня тениски и ще пусна тях на програма Памук и ще видя какво ще стане Wink

# 126
blueberrу, центрофугата на пералнята ли?
Да. Питах , да не е прекалено малко . Но 1000 оборота е добре .

# 127
  • София
Знам, че тук ми казахте, че Hoover не е ок и да не взимам, но за тези пари това, което предлага плюс оет години гаранция рвшихме, че си струва и рискувахме.
Засега съм доволна много и аз проучвам програмите и не всички са ми ясни, въпреки инструкциите😁

# 128
Както съм казвала много пъти - всички перални перат. И ако си доволна от изпирането и има дълга гаранция, вземай евтината.

# 129
Здравейте, избирам си сушилня и разглеждам варианти. Какво мислите за марка GRUNDIG?
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-GRUNDIG-GTN-28260-G/p/683948
Клоня към Самсунг, но ми стана интересно имате ли мнения за Грундига?

# 130
Здравейте, избирам си сушилня и разглеждам варианти. Какво мислите за марка GRUNDIG?

Аз си взех самсунг много ми я похвалиха

# 131
blueberrу, центрофугата на пералнята ли? Не видах, на традиционното за черни дрехи, мисля 1000 оборота не бяха прекалено мокри, не е текла вода от тях, но на тази програма, която съм избрала, едва ли ще я ползвам друг път, че то ние такива дрехи ризи за под сако не носим  Sweat Smile
Утре ще събера за една пералня тениски и ще пусна тях на програма Памук и ще видя какво ще стане Wink

Аз също мисля, че програмата не е ок. Аз до момента пробвах 3, от лявата страна първите 2,и от дясно първата или втората беше Grinning и съм доволна. Втория път въртя 4+ часа, но вътре имаше дебело зимно яке 2 броя Grinning

# 132
Като описание и характеристики звучи добре. Клас на кондензация "А" - 91%,срещу 86/87 при модели samsung. Под марка на бранда Arçelik заедно с Beko, Grundig, Blomberg, elektrabregenz, Arctic, Leisure, Flavel, Defy и Altus
https://www.grundig.com/bg-bg/bitova-tekhnika/prane-i-sushene/su … ilni/gtn-48261-gc

# 133
Здравейте,
Днес  получих Сушилня Sharp KD-HHH8S8GW3 , 8 kg. Четох внимателно упътването за ползване, но не открих изискване да се изчака определени часове преди първото пускане. Имам спомен, че съм чела тук в темите за сушилните за подобно нещо. Аз ли нещо пропускам или зависи от модела на самата сушилня?

# 134
Миглена , да, сушила съм олекотени завивки и одеяла ( не вълнени разбира се), няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт