Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 43 008
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Може ли сушилнята да се сложи до печката?

# 136
Всяка сушилня суши одеяла ....
Какво му е специалното на този Самсунг ? ..

# 137
  • София
Аз пак да попитам. Някой има ли впечатленията от сушилня, която суши якета със естествен пух.

# 138
  • София
Здравейте,
Днес  получих Сушилня Sharp KD-HHH8S8GW3 , 8 kg. Четох внимателно упътването за ползване, но не открих изискване да се изчака определени часове преди първото пускане. Имам спомен, че съм чела тук в темите за сушилните за подобно нещо. Аз ли нещо пропускам или зависи от модела на самата сушилня?

Често пъти дават за техника да се изчака преди включване, ако има температурни разлики между мястото от където идва и дома ви. При сушилнята освен това има и противотежести, но те според мен след минути ще са се успокои ли, дори и да са се разклатили.

# 139
Благодаря! За всеки случай реших да изчакам и ще я ползвам утре.

# 140
Аз пак да попитам. Някой има ли впечатленията от сушилня, която суши якета със естествен пух.

АЕГ (не знам коя серия е моята) суши завивки с естествен пух,подозирам е същото.

# 141
Ерна, без да съм специалист, а като потребител ти отговарям. Ползвам вече трета сушилня, и всяка една от тях е сушила и суши якета от естествен пух. Първата и втората бяха без термопомпи. Сегашната е с термопомпа, различни марки, различни технологии и с всяка съм си сушила без проблем якета с естествен пух.

# 142
По-старите модели на аег сушат ли якета?

# 143
Да

# 144
tina1, при вашата модел AEG T67680IH3
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 11:51 от niljaniljo

# 145
  • Стара Загора
Здравейте. Обмислям да закупя GORENJE DA83IL/I . Прочетох в книжката й, че трябва да има отстояние от двете страни и отгоре по 10 см., отзад 5. Сушилнята ще е под плот и няма да има почти никакво разстояние отгоре и отстрани. Това проблем ли е? Как са поставени вашите? Спазени ли са тези изисквания?

# 146
  • Велики Преслав
Ако я поставите така, първо ще се здобиете с мухъл!

# 147
Здравейте взех си сушилня обаче единственото което е че тази програма mixed където аз използвам предимно нея и е на 3 часа
. .. това ми се струва много време и ако се ползва често незнам май няма да ми е много икономична

# 148
Здравейте взех си сушилня обаче единственото което е че тази програма mixed където аз използвам предимно нея и е на 3 часа
. .. това ми се струва много време и ако се ползва често незнам май няма да ми е много икономична
Това е първоначално зададеното време на стартиране на програмата, или за толкова часа се изпълнява програмата?
Ако те плаши първоначалното време, спокойно, в хода на самата програма се редуцира.
Ако за толкова време ти се изпълнява програмата - на колко оборота е центрофугирано прането - добре е да се центрофугира на минимум 800 оборота. По-високи обороти - по-бързо сушене в сушилня; превишаваш ли кг пране за тази програма? Би следвало програмата Mixed да е за по-малко кг пране - може би около 3,5 кг.

# 149
Здравейте. Обмислям да закупя GORENJE DA83IL/I . Прочетох в книжката й, че трябва да има отстояние от двете страни и отгоре по 10 см., отзад 5. Сушилнята ще е под плот и няма да има почти никакво разстояние отгоре и отстрани. Това проблем ли е? Как са поставени вашите? Спазени ли са тези изисквания?
Аз нямам такива разстояния в отворен П образен шкаф е и мухъл нямам.Отгоре 3.5 ,от 2-те страни по 1 см.отзад поръчах шкафа без гръб...да има 2 см отстояние не повече.

Общи условия

Активация на акаунт