Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 40 140
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Страхотно, много ви блатодаря Simple Smile
Заемам се 😀

Edit: Чакам

# 631
Страхотно, много ви блатодаря Simple Smile
Заемам се 😀

Излъгах те. Чакай.
Значи или на синтетика, позиция гардероб или на памук, позиция ютия

Едит: омотах се, понеже има едни по-ластични дънки на детето, които суша само на синтетика.

# 632
Благодаря! А може ли да разясните, идеята да е на опция ютия ютия е да не се свият ли? И ако е на екстра сухо проблем ли е за машината? Имам проблем с влагата вкъщи и идеята ми беше да не опъвам простори.

# 633
Пожеже около джобовете и колана е доста по-дебело, а крачолите пресъхват докато изсъхне дебелото. И като пресъхнат, еластанът (ако има  такъв) се скапва, мачкат се..

Това дали ще се свият си зависи от материята, затова винаги се започва с най-ниска степен и да се види резултатът.
Ако Ви се струват доста мокри, винаги можете да ги досушите за 15-20 мин.

# 634
Не да не се свият, а да не се намачкат. А влагата на по-ниската степен е толкова малко, че няма да ти се отрази.

# 635
Ясно, значи металните елемнти нямат отношение Simple Smile
Още веднъж, много благодаря.
Действам Simple Smile

# 636
Все пак по принцип е добре дънките да са със закопчано копче и вдигнат цип.

# 637
Не ви ли се захабяват дънките в сушилнята по-бързо?

# 638
Все пак по принцип е добре дънките да са със закопчано копче и вдигнат цип.
Да, това то проучих, даже ги обърнах Simple Smile

# 639
Не ви ли се захабяват дънките в сушилнята по-бързо?

Ми не, с години си издържат. Ама и зависи колко често ги переш де, някои хора перат дънки след всяко обуване, та нещата са много неопределени.

# 640
А пуловерите завалват (топченцата) ли се допълнително?

# 641
Не схващам добре въпроса, но и нямам много пуловери - поради трудната поддръжка сме ги сменили с полари. Иначе си имам машинка за подстригване на топченца, ако все пак се случи.

# 642
  • София
Момичета, щукна ми да си взема от вълнените топки, които се слагат в сушилнята. Знаете ли колко топки биха били достатъчни? 3 ми се струват малко, ако взема 6, май са много Joy
Аз ползвам 4, направих си ги сама от две кълбета прежда; а ако ми потрябат още, винаги мога да си "произведа" колкото искам Simple Smile

petiaivanov, оказа се, че ММ ми бил казал да сложим и колан на СМ/ПМ свързването (да не е само подложка и плот), ама съм го отрязала заради естетиката Simple Smile сега има зелена светлина да поправи пропуска, благодарение на твоя пост и подкрепата от съфорумците:) Когато си права - права си Flowers Bouquet

# 643
Момичета, щукна ми да си взема от вълнените топки, които се слагат в сушилнята. Знаете ли колко топки биха били достатъчни? 3 ми се струват малко, ако взема 6, май са много Joy
Аз ползвам 4, направих си ги сама от две кълбета прежда; а ако ми потрябат още, винаги мога да си "произведа" колкото искам Simple Smile

petiaivanov, оказа се, че ММ ми бил казал да сложим и колан на СМ/ПМ свързването (да не е само подложка и плот), ама съм го отрязала заради естетиката Simple Smile сега има зелена светлина да поправи пропуска, благодарение на твоя пост и подкрепата от съфорумците:) Когато си права - права си Flowers Bouquet
Simple Smile
Ще ме умориш ти!
Нали се "разправяхме" за тази работа още преди месеци. Аз онзи ден пак същото написах.
Важното е да е укрепена добре, че то един път става белята.
Хайде със здраве!

# 644
Здравейте, дали може да дадете снимков материал на СМ върху ПМ.
Снимката с шкаф я видях, интересно ми е да се онагледят другите варианти.

Общи условия

Активация на акаунт