Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 40 144
  • 753
  •   1
Отговори
# 615

Като цяло е доста по-тиха от предишната, а и тя се води 66db.
И на мен тишина на Миле ми направи голямо впечатление. Мърка като котенце, почти не се чува.
Гореньето ми се водеше по характеристики 65 дб. Моето Миле също е 66 дб. И сравнение не може да става с шума в полза на Милето. Аз го отдавам на по-стабилната конструкция на немската машина.

Здравейте бюджет от 700 до 1200 лв. до сега сме нямали сушилня живеем по квартири, но не се издържа 4 човека сме а простора едвам ни събира. Обиколих магазините консултанти с по 3 и 4 сушилни в къщи с не знам си колко опит в сушенето е нямаше как да повярвам. Моля за съвет в златната среда  дълготрайност, КПД, сервиз ако се наложи и ако може да удържим цената. Благодаря Ви предварително.
Върни се назад, в тази тема, petiaivanov препоръчваше един модел на Горенье, новият им, който мисля че замества сполучливия DA83IL.

# 616
Имам драма
https://www.technomarket.bg/sushilni/miele-twc560wp-ecospeed-8kg-09200699
Милето няма инверторен мотор, четох, че били по-шумни и неикономични. Моля за съвети.
Хексе, посоченият от вас модел е с Мотор ProfiEco, което ще рече:
Моторът ProfiEco на Miele е с много мощно инверторно задвижване и също така изключително икономичен и тих. Тъй като моторът се управлява електронно, не се използват карбонови четки, което означава, че няма износване. За много години на ефективна и удобна грижа за прането.
Притеснението ви е неоснователно Някой ви е подвел с тех. информация. Успех!

# 617
 То на сушилнята шумът не е ли от компресора на термопомпата, не от двигателя?

# 618
То на сушилнята шумът не е ли от компресора на термопомпата, не от двигателя?
Да, точно така.
Piole, опцията DryCare 40: всички дрехи, които се перат при 40°C, могат да се сушат в сушилня без най-малко притеснения – дори ако текстилните изделия не са одобрени за машинно сушене според етикета за грижа за прането.
 Комфорт  на новият SilenceDrum се свежда до  допълнителният шум от копчетата и циповете,  които причиняват досадно тракане и драскане, особено когато сушилнята е инсталирана близо до кухня или хол или спалня поради липса мокро помещение. Благодарение на специалния дизайн, при който барабанът е облицован отвън с изолиращи филцови ленти, тези шумове се намаляват забележимо от SilenceDrum.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 11:45 от niljaniljo

# 619
  • Варна
И малко от вентилатора.

# 620
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-HAIER-HD100-A2979-S/p/688960   6 години гаранция някой сблъсквал ли се е с тази марка.

# 621
Компресора и цялостното бучене на базовото ми Miele беше двойно по-силно в сравнение с новата, а се водят и двете 66 децибела, много странно.

# 622
Новата сушилня и барабан на Hotpoint H3 D91B UK

# 623
  • Велики Преслав
Барабана не е нов. Модел на 12 години.

# 624
Барабана не е нов. Модел на 12 години.
Нов е. Анонсираха го този септември 2021г.

# 625
Здравейте, от скоро съм с комби на АЕГ 9 серия и искам да попитам сушите ли дънки и ако да, на коя програма за пране и сушене? В упътването пише без метални елементо, но дрехите често са с ципове и копчета... А аз съм пълна предимно с дънки и се чудя дали стават за сушилня?
Благодаря и се извинявам ако е коментирано вече.

# 626
На синтетика или памук ги пускам и ги оставям леко влажни, като избирам най-ниска степен на изсушаване.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 17:24 от petiaivanov

# 627
На синтетика ги пускам и ги оставям леко влажни, като избирам най-ниска степен на изсушаване.
Супер, на програма нон стоп или ръчно настройвате сушенето след пране. Аз само за време виждам настройка, за температура, не 🙄

# 628
Никога не ползвам нонстоп. Винаги отварям, оправям дрехите, слагам топките и тогава пускам сушилнята. Суша си дънките на памук, средната степен.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 17:27 от Черна станция

# 629
Ръчно, след пране, защото ги вадя и ги разтръсквам хубаво, ако са се оплели, да не се мачкат.
Не за гардероб, а позицията с ютия- сухо за гладене.
Избираш само сушене, Поставяш програматора на позиция памук, после с копчето на сензорния дисплей избираш степента на сушене-ютията...

Чакай  ще ти снимам!

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 17:25 от petiaivanov

Общи условия

Активация на акаунт