Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 43 041
  • 753
  •   1
Отговори
# 150

Благодаря ще погледна аз сега си я взех ще я тествам и ще видя и оборотите по принцип пералнята ми е 7 кг и аз почти я препълвам ще пера  по често
Здравейте взех си сушилня обаче единственото което е че тази програма mixed където аз използвам предимно нея и е на 3 часа
. .. това ми се струва много време и ако се ползва често незнам май няма да ми е много икономична
Това е първоначално зададеното време на стартиране на програмата, или за толкова часа се изпълнява програмата?
Ако те плаши първоначалното време, спокойно, в хода на самата програма се редуцира.
Ако за толкова време ти се изпълнява програмата - на колко оборота е центрофугирано прането - добре е да се центрофугира на минимум 800 оборота. По-високи обороти - по-бързо сушене в сушилня; превишаваш ли кг пране за тази програма? Би следвало програмата Mixed да е за по-малко кг пране - може би около 3,5 кг.

# 151
Здравейте,

В търсене съм на сушилня, която ще се използва основно зимните месеци. Ще бъде поставена в спалня, няма да е вързана за ВИК- разбрах че трябва да е кондензационна с термопомпа.
Насочила съм се към тази: https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WTX87EH0EU/p/683962
Като изчаквам да видя, дали ще има някакви намаления преди/около Коледа, съответно продължавам да се оглеждам до тогава Simple Smile
Какво друго бихте ми препоръчали, като се целя в клас А+++?
За горната, прочетох че е малко шумничка, въпреки че представителя в магазина ме убеждаваше че е доста тиха...
В стаята няма да се спи докато суши, но все пак...

Ще съм благодарна за всякакви съвети Simple Smile

# 152
  • гр. София
Здравейте. Обмислям да закупя GORENJE DA83IL/I . Прочетох в книжката й, че трябва да има отстояние от двете страни и отгоре по 10 см., отзад 5. Сушилнята ще е под плот и няма да има почти никакво разстояние отгоре и отстрани. Това проблем ли е? Как са поставени вашите? Спазени ли са тези изисквания?
Аз нямам такива разстояния в отворен П образен шкаф е и мухъл нямам.Отгоре 3.5 ,от 2-те страни по 1 см.отзад поръчах шкафа без гръб...да има 2 см отстояние не повече.
И при мен е така - шкафа ми е без гръб, отстрани и отгоре няма много разстояние. Отпред, в долната част на вратата на шкафа, има и прорези в нея, нещо като решетка. Отскоро съм със сушилня, дано нямам занапред проблеми.

# 153
Привет,
сдобих се и аз с нова сушилня. В крайна сметка избрах LG,9кг. Чудех се между нея и Бош.Засега съм доволна,тиха е,има всички програми,които исках. Това,което наклони везните беше,че е правена в Южна Корея и системата й за почистване.Дано не даде дефект,че се измъчих с предния Аристон

# 154
Привет,
сдобих се и аз с нова сушилня. В крайна сметка избрах LG,9кг. Чудех се между нея и Бош.Засега съм доволна,тиха е,има всички програми,които исках. Това,което наклони везните беше,че е правена в Южна Корея и системата й за почистване.Дано не даде дефект,че се измъчих с предния Аристон
Каква е системата за почистване?

# 155
Взима вода от тази,която се е събрала в резервоарчето,мие филтъра при кондензатора и после се връща горе и се изхвърля с водата.Поне така ми обсниха и гледах в youtube.

# 156
Благодаря! Демек е самопочистваща.

# 157
  • Пловдив
Да,това е самопочистване,освен Бош,Сименс и ЛГ имат.

# 158
И ЛГ ли почнаха ?
Беко УВ програма направиха , тези самопочистване ..
Коя ли ще е следващата глупост ..

# 159
Мисля, че Hotpoint също имат самопочистване при модели за британския пазар (може и за други пазари, аз не знам), но не съм виждала на българския пазар такива модели.
Haier пък имат модели с един трислоен филтър под вратата, но при тях не знам точно как функционира системата за почистване. Малко ме съмнява този филтър да задържа всичко...

И ЛГ ли почнаха ?
Беко УВ програма направиха , тези самопочистване ..
Коя ли ще е следващата глупост ..
Пуканки в сушилнята например Simple Smile

# 160
  • Велики Преслав
Не само за Британския пазар. Преди 2 месеца имаха модел в зора, самопочистващ. Хаиер също са самопочистващи.

# 161
Да, autoclean е.Просто изхвърляш всичко с водата. Засега още не се е чистила,пусках я цяла седмица,но доста завивки и възглавници пусках,а те не отделят толкова мъх колкото дрехи,дънки.Ще я  проследя.

# 162
  • на Мелмак
Кое точно е глупост в самопочистването, че не мога да се сетя?

# 163
  • Варна
Ефективността естествено !

# 164
  • на Мелмак
Наистина не ви разбирам за какво говорите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт