Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 40 138
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте, дали може да дадете снимков материал на СМ върху ПМ.
Снимката с шкаф я видях, интересно ми е да се онагледят другите варианти.
Чичко Гугъл да не е в коледна ваканция?

# 646
Афродита, мило ми стана Joy, има ли десет въпроса от мен накръст, няма ли,  все ме кълвеш.
Явно всичките ми въпроси са от глупави по- глупави.
А като чета в темата и други глупости има.
Извод, да не се обаждам! Hug
Айде, със здраве!

# 647
  • София
Афродита, мило ми стана Joy, има ли десет въпроса от мен накръст, няма ли,  все ме кълвеш.
Явно всичките ми въпроси са от глупави по- глупави.
А като чета в темата и други глупости има.
Извод, да не се обаждам! Hug
Айде, със здраве!
На всичките ти въпроси е отговаряно многократно и снимки има в темите тук и в нета в изобилие, ама е по-лесно някак си да ти поднесе наново наготово. И така темите се пълнят с едно и също, а когато някой иска да попита нещо, и преди това си направи труда да разрови, дали пък вече не е писано въпроса му, трябва да прелиства множество страници с едно и също, понеже друг го мързи да потърси каквото ги интересува. Нищо лично, та наистина не се обиждай.

# 648
Сушилнята е Горение DA 83 il/ l Оригиналния филтър (  гъба ) се скъса след няколко пъти ползване Поръчах си друг филтър и той се скъса след няколко пъти ползване .Дадох около 25 лв за един дунапрен 30- 15 см (приблизително е размера) Какво да правя защо се късат

# 649
  • София
Сушилнята е Горение DA 83 il/ l Оригиналния филтър (  гъба ) се скъса след няколко пъти ползване Поръчах си друг филтър и той се скъса след няколко пъти ползване .Дадох около 25 лв за един дунапрен 30- 15 см (приблизително е размера) Какво да правя защо се късат
Скрит текст:
От заглавието на машината предполагам. Ти какво очакваше?

# 650
Помисли дали причината не е в теб и дали правиш всичко както е описано в упътването. Два филтъра за толкова кратко време е рекорд. Тук има доста хора с такава и никой не е споделил за подобен проблем.

# 651
Помисли дали причината не е в теб и дали правиш всичко както е описано в упътването. Два филтъра за толкова кратко време е рекорд. Тук има доста хора с такава и никой не е споделил за подобен проблем.
Почиствам го с прахосмукачката даже вторият филтър и вода не е видял Страх ме беше да не се скъса

# 652
Много ми е странно това, с филтъра.
Четири години много интензивно, приблизително 10 пъти в седмицата, използвах сушилня Горенье, но друг модел. Имаше обаче същия филтър. Почиствах го с прахосмукачка веднъж в седмицата, а когато се сещах, го перях и в пералнята.
До последно, продадох сушилнята, този филтър беше в идеално състояние.

Да не би да не го поставяте правилно, или пък да има фабричен дефект, който така да раздира филтъра? Защо не попитате сервиза, който обслужва гаранцията?

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 19:56 от Djordja

# 653
Четири години много интензивно, приблизително 10 пъти в седмицата, използвах сушилня Горенье, но друг модел. Имаше обаче същия филтър. Почиствах го с прахосмукачка веднъж в седмицата, а когато се сещах, го перях и в пералнята.

Да не би да не го поставяте правилно, или пък да има фабричен дефект, който така да раздира филтъра? Защо не попитате сервиза, който обслужва гаранцията?
Филтъра си има място,няма как да се обърка нещо Когато оригиналния филтър се повреди си помислих че просто е дефектен Сега и втория така ,затова питам

# 654

Филтъра си има място,няма как да се обърка нещо Когато оригиналния филтър се повреди си помислих че просто е дефектен Сега и втория така ,затова питам
А в книжката пише да се мие с вода, а не да се чисти с прахосмукачка. Не допускате ли, че вакуумът от прахосмукачката го къса?
С прахосмукачка се чистят металните ребра зад филтъра.

# 655
petiaivanov, при мен не създаде проблем това, че го чистех с прахосмукачка, която е от по старите и е с добра всмукателната мощност, а не нефелна като тези по новите европейски стандарти.
Докато пиша това се сещам - да не би самата тръба/накрайник, с който почиствате филтъра, да го раздира. Огледайте хубаво, прекарайте пръсти и вижте дали не закача/драска.

# 656
Аз съм убедена, че филтрите не са дефектни, а това е от прахосмукачката - дали задира, дали дърпа прекалено силно и къса дунапена- не знам, но това не е нормално.

# 657
Аз съм убедена, че филтрите не са дефектни, а това е от прахосмукачката - дали задира, дали дърпа прекалено силно и къса дунапена- не знам, но това не е нормално.

Ако има фабричен дефект по-скоро би бил по самата сушилня, някъде около кондензатора.
Щом и двата филтъра дефектират по един и същи начин, значи нередността е или в сушилнята, или в тръбата на прахосмукачката.

# 658
Щеше да е добре да имаше и снимка на първия филтър, за да се сравни.

# 659
  • София
Здравейте, дали може да дадете снимков материал на СМ върху ПМ.
Снимката с шкаф я видях, интересно ми е да се онагледят другите варианти.
Не е довършено, но може да се добие представа

Общи условия

Активация на акаунт