Любители на котки - Тема 165

• 26 473
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
miamim, взех я от една зооборса в Хаджи Димитър- Веден-125 лв. За хората от София да кажа, че цените там са доста различни в добрия смисъл. Много е голям магазина и има какво ли не.
Sharky*, точно масажен кожен стол се опитвам да опазя, бяхме го оградили целия, сега съм напръскала покрай него и обикалят, душат....не  им харесва. Чела съм, че не обичат миризма на цитруси, дали ако взема ароматизатор за пръскане ще има ефект?
Давате ли на котките пиле ( бяло месо) и риба от вашата храна? Безсолни, разбира се.

# 541
  • Пловдив
Аз съм пускала снимки, но доста отдавна, та показвам нашата принцеса:
Скрит текст:

Да, от бг приют, бях решила, че ще си взема котка от някоя такава организация, а и нямах проблем, че не е малка, даже предпочитах, а пък и по-големите маци са идеални за гушкане.

# 542
  • София
Цитат
Давате ли на котките пиле ( бяло месо) и риба от вашата храна? Безсолни, разбира се.
Давала съм. Даже и специално бутчета варих... не яде.

# 543

Днес й сварих леко и го хапна. Учудвам се, че толкова бързо започна да си регулира порциите и не се тъпче. Толкова е добра и умна.

Гледа Хитър Петър, наистина го гледа!

alice_ in_ wonderland1, много е красива! Simple Smile)) Радвам се, че точно голяма сте взели, те имат по-малки шансове в Бг. Браво на Вас, а тя е късметлийка.

# 544
  • София
Масажният стол е любимо място за спане на Барни, като дори гони натрапници, осмелили се да му седнат на трона:

Мамин “сноб”.

# 545
Това, че някоя котка не прави нещо, не значи, че друга ще се държи по същия начин. При мене три котки не са се интересували от пердетата, но единият много страхлив рижав син на Лъки преди много години беше съдрал едно тюлено перде в новия си дом и беше паднал на радиатора, без проблеми за него. Подозирам, че той като бебе беше успял да свали корниз в гостната стая на село.
Елхите в къщи не са имали проблеми с две котки, но Мъри се оказа различна и вече няма елха в къщи за Коледа. Елхата винаги се е връзвала с телове за стените за по-сигурно. Мъри като малка успя да свали няколко играчки от високо, така и не доукрасех последната елха... Сега връзва някой клон на високо, че да не може да стигне до него.

# 546
При нас интересното е, че са много различни по характер. Буда е много кротка, изобщо не се сеща за пакости, но гледа какво прави Марси и я копира. А Марси е луда глава, лупинги, скокове, съскане, ръмжене, Цирк дьо солей:)
И още един въпрос към тези с по-малки котета. Колко изхождания на ден имат?

# 547
За една година никаква промяна

За космите говорите Simple Smile Не понасям косми.С детето сме с дълги и къдрави коси,нейтата изкл.гъста,моята вече не чак толкоз Simple Smile Не понасям и наши косми из пода.Робота върти всеки ден,Зак не се плаши от него,както и от робота-моп.Обаче пускам и ръчна прахосмукачка,от която откача.Сушилнята събира всикчи косми от прането.За мой късмет,Зак не пуска много.Доскоро не пускаше зобщо,но беше малък.Сега се преглъща.По дивани и столове,изкл.два кухненски,на които държи да сяда,докато ние седим там,не се качва.Възпитан е общо взето.С него имам проблем само с ползването на ваната за тоалетна и то не винаги.И с миризмата,след като е ползвал тоалетната.При Фин нямаше такова нещо,явно Зак ще бъде така.Като биологчно оръжие е.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 16:33 от red soul

# 548
  • Бургас
При нас интересното е, че са много различни по характер. Буда е много кротка, изобщо не се сеща за пакости, но гледа какво прави Марси и я копира. А Марси е луда глава, лупинги, скокове, съскане, ръмжене, Цирк дьо солей:)
И още един въпрос към тези с по-малки котета. Колко изхождания на ден имат?

Разбойниците през нощта ходят и сутрин, т.е. два пъти. Но и много ядат, понеже са подрастващи Blush

# 549
  • Бургас
И Хари си играе с тоалетна хартия...
Малките деца правят същото,неведнъж синът е развивал рула тоалетна хартия...
За късане ги е късал,вече за хапане не знам.

Хари,откакто му се оправи коремчето,ака сутрин и вечер.Като по часовник.
И пишка малко повече,както и в голямо количество(нормално било).

# 550

голям каприз е станал моя манджия
нищо не  иска само закопава, варя месо, замразявах шоково телешко, абе гад космата 🤣

# 551
Здравейте, днес на обяд смених едното одеалце в къщичката (кашонче, понеже още не съм купила) и оттогава Чернишка отказва да спи вътре! Оглежда я и след това ляга отпред пред нея Sad  Не разбирам какъв е проблемът?

Възможно ли е да да купя легло/къщичка и да не иска да ги използва?  Не знам дали се кахъря за глупости, но все пак е странно и като гледам как спи отпред имам чувството, че се измъчва или има някакъв проблем Sad
А и аз нямам опит с домашно отглеждане на котка и може да задавам странни въпроси..

# 552
Извади одеалцето и хубаво обърши котката с него. Така то ще мирише на нея си и може да влезе в кашончето.

# 553
E, никой не знае какво ще хареса или не дадена котка, своенравни са. Но щом Чернишка не харесва новото одеяло, да не би да мирише на препарат след пране? И тяхното обоняние е доста по-силно от нашето. Защо махна старото? Може би е добре да го върнеш.
Но за успокоение - много котки спят, където им харесва в момента, без да се интересуват от кашони и къщички. Не се притеснявай толкова.

# 554
Възможно е, да. Мисля, че във всяка къща. скотка има доста неща, купени специално и седящи ей така. Одеалото не и мирише познато, затова отказва да влезе.

Общи условия

Активация на акаунт