Любители на котки - Тема 165

• 26 433
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Никога не съм рязала нокти на животно. Мисля, че няма да мога. Преди години имахме зайче. Ходихме до д-р Коко да и реже ноктите. Те ставаха изкл. дълги и трябваше да се режат.

# 601
  • Бургас
Ми ние пак сме с дрисък. Рижавия Пухи се оака. Сега е на лекарства и специална храна, благодаря Миме за помощта, нямаше да мога да купя ❤ Да благодаря и на isis за помощта! И на всички за безценните съвети ❤
Сега моля ви, кажете някакъв успокояващ спрей или капки, защото Мишо гони всички и ги бие с озлобление. Ужас! Нашийник не става, защото ще се закачи някъде.
А майката и тя беше такава кльощава и с голям корем, сега, няколко месеца по-късно е загладила снагата.
Днес ги щракнах да се радват на залъгалките, които майка, за да са "прибрани" , закачила на райската ябълка:

Нагнездени сме за снимка вече:

❤❤❤

# 602
  • Бургас
icicletdq,ще се похвалиш скоро,че са добре всичките,надявам се!
Много са хубави.
❤️ ❤️ ❤️
А котьото,който ги гони,кастриран ли е?
Да не подлагам Харо на безмислени неща,ако е,затова питам.
С настръхнала опашка:

Извива я на една страна и тича на тази страна,ама не стои да го снимам хубаво.
Понякога я вирва нагоре и я разперва,става тройна.Това значело на котешки,че обича.
И се лигави:

И си лежи на своя перваз,и да си сложа нещо,го бута на земята:

И се прозява или чисти...Еднообразни са ни снимките,ама това си прави всеки ден.
На Миоки котьото е много сладък и като бебе,и като голям кот.И си прави едно и също...

Черните котета е някак разбираемо да не ги искат,но тигровите пък защо? Много обичам тип тигърче,те си приличат на породата Таби Уискас.
И още съжалявам,че не взех Хари с някое от братчетата му,много се чудих за едно подобно на Феликс,черно и бяло.

Е,както и да е,винаги мога да взема ново коте,малко да му се кротнат на този мамин глезан хормоните.
И зад блока имало мъници,ще мина да ги видя тези дни.

# 603
Лека нощ, момичета и котьовци!

И не ме снимай!

# 604
  • Бургас
Миме, всички са кастрирани. Но Мишо си е лош по характер ,към всички котки е лош.
Последната снимка на Хари е уникална, много се смях ❤
Никога досега не сме имали нито черни, нито рижави котаци, затова са ни голяма радост. Майка само ходи и ги брои, ако липсва някой, малък или голям, изпада в паника. Храни ги един по един, да не би да изтърве някой и като се прибера почва с отчетите - кой не е ял пастичка, кой еди-какво си... И така. ❤

Valcheva, много е сладка и фина принцесата❤
Не искам да пропусна никое котанче в темата, ама не мога да ги запомня, само последните отчитам, извинявайте Simple Smile

# 605
Все се каня да питам,но забравям Simple Smile Зак е някак непрекъснато нащтрек и не  еспокоен.Не знам как да го обясня,но дори,когато спи,потреперва целия,някакви конвулсии минават през него.Дори,когато е у мен..Винаги.Никог ане съм го усещала спокоен.Когато спи е същия.Защо може да е такъв.Ако е темперамент,ще го разбера и приема,ам ада не  енещо друго.От както го имаме е така.Имам чувството,че непрекъснато е пренавит,дори,когато уж трябв ада е в покой.
Ето сега е у мен и някак вибрира и подскача/не говоря з амъркане/

# 606
  • Бургас
red soul,явно сънуват и те.
И Хари потреперва.Често спи върху мен и много добре го усещам.Аз си мисля,че щом ми има такова доверие,да спи и да сънува върху мен,значи всичко е наред.

icicletdq,смешен е Хари на последната снимка,да.
Я виж тази:

Вероятно ако осъзнаваше,че му качвам смешни снимки в бг мама,щях да ям бой.

Значи твоят Мишо е лош...
Не е хубаво,много е териториален явно.
Дали наистина няма как някакви феромони или и аз не знам какво... Вероятно нещо успокоително също не е много ок,нали и той излиза навън.
Вероятно нищо не го боли,просто както има криви и непонасящи другите хора...така си има и такива котки.

# 607
Днес водих Франки за инжекция. Беше страшно. Страшни звуци и опити за хапане и драскане. Двете докторки едва го удържаха да го боднат. Със специални ръкавици и почти легнала върху него едната другата го боцка... Аз гледах ужасено.. и си мислех.. ако се наложи аз нещо да му давам какво ще правя. Мислех и дали вкъщи няма да си го изкара на мен, но той беше много мил с мен и бързо заспа.. явно изтощен от стреса. В сряда трябва пак да го бодат... Изпитвам ужас от сега. Много беше страшно..

# 608
Колко е хубава Чернишка!
А рижия красавец на Ред Соул така се е преуморил от учене!

Таня, за купичките ... Четох тук че пластмасата е вредна, причинява котешко акне. От не помня къде, зоомагазин беше, купихме две алуминиеви за храна. Всички други са от Евроланд или левчетата - порцеланови. Има различни размери и десени.

# 609
  • Бургас
pandorina,ти си имаш лъв наистина...
Хари се изплаши от едно куче на един от прегледите и така надра доктора...Чак аз се притесних,човекът ми даваше вода и ме успокояваше...Каза,че сам си я е избрал тази професия...
Иначе Хари не е бил лош на прегледи,слуша,свива ушите и когато го пуснат,си влиза обратно в клетката.Не дава и да му отворят клетката в началото,вкопчва се във вратичката...
Ще го кастрираш ли твоя малък лъвчо?

# 610
Мария, мисля, че на теб скоро ще ти се наложи да кастрираш, въпреки нежеланието ти. Като чета какви ги върши Хари Simple Smile

# 611
Ако ѝ измие лицето както направи моя една сутрин, за добро утро, бързо-бързо ще му кръцне мерака.  Satisfied

# 612
Това имах предвид

и така  енепрекъснато,еинствено,ако заспи дълбоко.През останалото време трепери.

# 613
Това на някакви тикове ми прилича. Може да е нещо неврологично. Най-добре го заведи на вет.

# 614
От както го имам  е така. Непрекъснато. Изглежда сякаш никога не. е спокоен. И аз мисля, че са тикове, или темперамент. Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт