Любители на котки - Тема 165

• 26 631
  • 783
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
В Бургас ДМ има в центъра,на площад Тройката,до дома на нефтохимика.
И имаше преди в МОЛ Плаза...
В Меден рудник има,но не знам къде е.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 21:30 от mariqivanova799

# 151
  • София
Поправям се за цената на малцовата паста. Още през 2018 г. сме я коментирали и е била 5 лв. Много вероятно е след 3 години да е станала по-скъпа - https://www.bg-mamma.com/?topic=1072074.120

Според сайта на ДМ в Бургас има 4 магазина.

# 152
Рано е, а ме чакат да си лягам:

Сама се навря там, сега спи. След малко ще ходя да си слагам вечеря. Ще дойде да ме провери, че и на балкона ще иска на ръце да я нося - да види какво се случва. При по - силен звук ще иска да се прибере и ще иска да й сложа храна. Обичам я!
Не знам господин бебе къде се е скрил. Вероятно спи.

П.П.
Ходих до тоалетна, то се появи, тя отиде да яде. Сипах му пауч. Зор тя да му го изяде, а досега паучове не близва глезлата.

Извинявам се за лошото качество на снимката. Тоя път не му ръмжа.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 20:50 от Зуки Су

# 153
  • София
При мен е същото. Страх отдавна недолюбва консерви, но сега види ли да сипвам на малката и веднага се нарежда и той да яде. Така че вече ядат заедно, а днес бяха легнали наблизо и той докато се ближеше, продължи и облиза и нея едно хубаво.

# 154
  • Бургас
Много е смешно,че да не се минат,ядат неща,които са отказвали.Но вече щом другата котка яде,трябва да се яде,няма как.
Първите ми папагали бяха мъжки и женски,мъжкият много ме обичаше,женският никак.
Но мъжкият ми се качваше на пръста.Започна и женската,да не види нещо.Хем се качва,хем гризе яко с клюна,да си ме накълве все пак.Ееех,този мъжкият папагал...голяма любов беше.
Сега с Харо много се обичаме,но той е 2 в 1,хем си ме обича,хем си ме и дере яко,ако се разсърди.

# 155
Лека нощ😴😻

# 156
Лека и от нас

# 157
# 158
  • In the land of Never Never
Собственичката на развъдника държи на хубави имена, даде пример с неприемливо име - Вася.
Ха-ха, моят Васко е побългарената версия всъщност от Вася, кръстницата му беше една рускоговоряща колежка, която каза, че щом е кот, то той трябва да се казва Вася. Satisfied
Иначе Васко си знае всички версии на името, и даже строгото "Василе!", както е наричан, когато не слуша.Laughing
Лека нощ и от Васко!

# 159
Много го обичам Васил. Той и Зак са ми на сърцето.

# 160
При мен е същото. Страх отдавна недолюбва консерви, но сега види ли да сипвам на малката и веднага се нарежда и той да яде. Така че вече ядат заедно, а днес бяха легнали наблизо и той докато се ближеше, продължи и облиза и нея едно хубаво.
Пусни една снимка да видим колко е пораснала Шепичка. Май вече трябва да мислите за друго име.

# 161
'Айде, щом сте казали"Лека!"

# 162
  • София
Пусни една снимка да видим колко е пораснала Шепичка. Май вече трябва да мислите за друго име.
157 пост

# 163
157 пост
Видя, след като писах. Много е пораснала и вече е чаровно коте. Браво на тебе.

# 164
  • София
Момичета и момче, да ви попитам, тези от вас с повечко котки, правят ли като моите? Щом някоя отиде на тоалетна, всички останали отиват там, сядат наоколо и наблюдават. Даже и закачат "тоалиращата" мяца. Много ми е странно.

Общи условия

Активация на акаунт