Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г.

• 101 535
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Има ли активен код за ЕМАГ?

# 346
  • Пловдив
Има ли активен код за ЕМАГ?
Няма активни кампании,  на 19ти се очаква ЧП.

# 347
Здравейте, Грация кога правеха намаленията? И изобщо има ли някой дали са им качествени обувките? Харесала съм си едни кубинки, но нямам опит с тях.

# 348
Код за 20% отстъпка селекция от смартфони+Smart TV в Telenor (валиден до 18.11.2021г.)
Скрит текст:

# 349
Здравейте, Грация кога правеха намаленията? И изобщо има ли някой дали са им качествени обувките? Харесала съм си едни кубинки, но нямам опит с тях.
Не знсм кога беше намалението, май вече някой беше споделил.
Аз  имам няколко чифта маратонки и боти от тях и съм много доволна.

# 350

Писах в темата за черния петък:

Български обувки „Кавалер“ и „Грация“ предлагат 💥 ЦЯЛА СЕДМИЦА💥 намаления до 5️⃣0️⃣% на избрани модели!
⏳Отбележи си началото 19.11.2021г, за да не изпуснеш любимия си модел 😉

# 351
  • Варна
Здравейте, може би не е за тук въпросът ми, но имате ли наблюдения дали reserved зареждат повторно изчерпани на сайта им артикули? Артикулът е от новата колекция, на редовна цена. В магазина на Зара съм забелязала, че са зареждали изчерпани якета, това по време на сезона. Благодаря предварително!

# 352
  • София
Следях една блузка, която се изчерпа доста бързо и я заредиха след седмица някъде пак. Вече за неща извън сезона не мога да кажа.

# 353
  • БГ
Здравейте,
в Златна Рибка мина ли намалението или предстои?

# 354
Здравейте,
в Златна Рибка мина ли намалението или предстои?

Имаше намаление в началото на месеца, мисля около 20%. Сега за 26-ти може да пуснат пак.

# 355
Аз се надявах още от утре да пуснат намаленията за ЧП  ...но май няма да го бъде Wink

# 356
Някой има ли инфо дали Комсед ще пуснат пак намаления в края на месеца, както беше миналата година?

# 357
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой има ли код за ShopSector ?

# 358
  • Варна
Случайно да има код за онлайн магазина House, който допълнително да намаля вече намален продукт? Flushed

# 359
  • София
Здравейте,
Daphne дали имат Черен петък или някакъв код за отстъпка?

Общи условия

Активация на акаунт