Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г.

• 101 536
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
В Примекс гумите са винаги на най - добра цена / качество
Намаление на зимни автомобилни гуми някъде има ли?
Не съм съгласна за цените на Примекс. Навсякъде са скъпи, колкото до качеството, на късмет е по-скоро. По мое мнение ако следите цените, може да попаднете на прилична оферта от Diana.

# 331
  • София
При инсталиране на Cardbox ми изпратиха това:

Намаление на зимни автомобилни гуми някъде има ли?

# 332
  • в сърцата на децата <3
И други интересни карти за отстъпки има в Кардбокс Wink

# 333
Някой тук ли пита скоро за спално бельо  от 5 части?
В Кауфланд ще има др.седмица такова

Тета, това е направо неестествена цена за памук ако е такъв.
Дали имаш представа каква материя е, пише ли някъде на брошура, ако си взела снимката от такава.
Иначе ще думна сигурно поне 3 комплекта, ако е памучна материята.

# 334
Не пише в брошурата. Не съм вземала аз, от лидл имам чаршафи, но там 5 части не пускат.
Ето я пак в по-голям обхват

На Дитекс са..в техния сайт дали няма инфо?

Едва ли са памучни. Пориестер вероятно.
Извинявам се, хич не обърнах внимание. Видях 5 части и побързах да публикувам, защото някоя дама пита скоро за 5 части.

Извинявам се отново.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 15:09 от teta75

# 335
А, няма за какво да се извиняваш. Ще се ходи в Кауфланд. Всяка информация е полезна.

# 336
Разпитай и в Кауфландската тема момичетата...за насоки. Сигурно ще знаят , те редовно купуват и следят стоките там...
Да не ме биеш после Joy

# 337
  • София
Дитекс са основно вносител и в по-малка степен производител.
Имам силни подозрения, че не се касае за български продукт в случая и веещият се трибагреник е поредна лъжа от посочения търговец ( Кауфланд ).

# 338
Имам силни подозрения, че не се касае за български продукт в случая и веещият се трибагреник е поредна лъжа от посочения търговец ( Кауфланд ).
Информацията ти е откъде? https://ditexsm.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81
Крайните продукти се произвеждат в България.

# 339
  • София
Информацията ти е откъде? https://ditexsm.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81
Крайните продукти се произвеждат в България.
Виждал съм ги именно в Кауфланд при служебни посещения. На самите продукти пише къде са произведени.

# 340
Здравейте!
Някой да има промокод за Buzz? В момента имат намаление 20%, но и опция за още 5% при първа регистрация на Sport&Bonus карта, която аз заявих, но трябва да се вземе от физически магазин.

Редактирам се - може би няма как да се използват и двете намаления едновременно.

# 341
  • Варна
Не знам дали е коментирано, но в Озон безплатната доставка вече е за сума над 29.99, а не както беше досега за 19.99 лв.

# 342
Здравейте! Има ли някой код за отстъпка в about you?
И аз със същия въпрос.

Аз имам два ваучера по 13% за поръчки над 100 лв. Единият е за нови клиенти. Ако имате нужда, пишете на лично.

# 343
  • София
Здравейте! Има ли някой код за отстъпка в about you?
И аз със същия въпрос.

Аз имам два ваучера по 13% за поръчки над 100 лв. Единият е за нови клиенти. Ако имате нужда, пишете на лично.

Благодаря, но поръчах. Имаше някакво малко намаление на два от 4-те продукта, може би нямаше да хване второ намаление с ваучер, не знам.

# 344
Здравейте, а знаете ли дали Манго онлайн правят намаление за ЧП и ако да, кога ?

Общи условия

Активация на акаунт