Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г.

• 101 028
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Alethea, с големи букви и над 60 лв. продукти Simple Smile Сега коригирах и поста ми.

# 556
  • Г. О.
Здравейте. Има ли код за намаление за озон.бг?  Кодът важи ли и за намалени продукти или само за такива на редовна цена?

# 557
Дали има някакъв код за desktop.bg?

# 558
Да сте срещали намаление на мъжки часовници Casio g shock?

# 559
  • София
Obuvki.bg и емаг

# 560
На 10 декември отваря врати новият ни най-голям магазин - SPORT DEPOT MEGA STORE. До 19 декември всички продукти в магазина ще са намалени с поне 20%, а при покупка над 100 лева получаваш и подаръчен ваучер.
Скрит текст:
През този период с всяка покупка над определена сума ще раздаваме и подаръчни ваучери на различна стойност:
• при покупка над 100 лв. – ваучер за 25 лв.
• при покупка над 200 лв. – ваучер за 60 лв.
• при покупка над 500 лв. – ваучер за 130 лв.

Полученият ваучер можеш да използваш само в магазин SPORT DEPOT MEGA STORE в периода от 20 декември 2021 г. до 31 януари 2022 г.

Местоположение на магазина и повече подробности: https://www.sportdepot.bg/pages/sofia_mega_store_lp_element-02-1615

# 561
  • София
Happy Day CLINIQUE: 40% отстъпка на всички продукти! В Аптека Медея

# 562
Здравейте. Има ли код за намаление за озон.бг?  Кодът важи ли и за намалени продукти или само за такива на редовна цена?
И на мен ми трябва за Озон за ненамелен продукт.

# 563
  • Г. О.
Дано намерите:) Аз не успях и ще изчакам още няколко дни.

# 564
  • София

Пробвайте с Clash7 или hari
P.S. пишете дали работят и с колко намалят Simple Smile

# 565
  • Г. О.

Благодаря, но не намалиха нито редовната цена, нито вече намалената. Може да са валидни за други артикули.

# 566
Лоялната програма на Vivacom включва и отстъпка за Comsed от 10%. https://www.vivacom.bg/bg/vivaclub/partniori/komsed

# 567
Здравейте. Има ли код за намаление за озон.бг?  Кодът важи ли и за намалени продукти или само за такива на редовна цена?

Благодаря, но не намалиха нито редовната цена, нито вече намалената. Може да са валидни за други артикули.
Първия код работи, мерси, намали ми с 4 лева. От 84 на 80 лева.
Поправка: и двата кода работят, намалят с еднаква сума.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 20:48 от тинити

# 568
Здравейте. Има ли код за намаление за озон.бг?  Кодът важи ли и за намалени продукти или само за такива на редовна цена?
84SL0P26Q - 20%
Май не е еднократен.

Код за Комсед. За трети път ми се пада и е все един и същи, затова няма да го пращам на лично.

# 569
Искам да похваля магазин Патиланци Благоевград, първо поръчах мечтаната играчка от писмото за дядо Коледа от друг магазин с възможно най-ниската цена, която намерих в нета, обадиха се на другия ден да ми я откажат, следващите по цена бяха Патиланци, поръчах при тях, но имах същото притеснение за наличността и им звънях 2 пъти, 2 часа след поръчката, после след още 2, никой не ми вдигна, написах им имейл и една жена ми се обади, веднага ми изпратиха играчката и на другия ден беше при мен. Първоначално се напрегнах, но в крайна сметка имаме мечтания подарък (пълна глупост, но нали е коледна мечта...), така че една похвала заслужават.

Общи условия

Активация на акаунт