Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г.

• 101 538
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Някой да препоръча сайт с намаления, от който мога да закупя нощници за кърмене? Търсих разни, но като цяло от 74 лв, намалено на 50, не ме устройва особено. Grinning

# 361
  • пустинята Гоби
Купи си нормална нощнища/ пижама с копчета или с цепка с връзка отпред, те са най-удобни за кърмене. Тези специалните на мен не ми харесваха, много копчета и пада едно закопчаване и разкопчаване, а като не са закопчани виси платката кофти и е неудобно. Даже гледам, че има едни отпред като рокля "прегърни ме", те изглеждат още по-удобни.

# 362
Някой да препоръча сайт с намаления, от който мога да закупя нощници за кърмене? Търсих разни, но като цяло от 74 лв, намалено на 50, не ме устройва особено. Grinning
Абсолютно подкрепям горното мнение.

# 363
  • Бургас
От Waikiki си купих нощница за кърмене за 10-15 лв. Не помня точно, че беше преди 2 години близо, като стягах багажа за раждането. От там ми бяха и дрехите за бременни. Също на много добри цени. Като се имам предвид, че се носят кратко не си струва да се влагат средства. А качеството им беше доста прилично.

# 364
Здравейте !

Пиша с молба, ако някой има код за obuvki.bg. На мъжа ми му откраднаха чисто новите боти на the north face, които беше поръчал от едно намаление наскоро.
Искам да му поръчам същите, но те вече са на редовна цена Sad

П.С. Сега видях, че има тема за сайта. Извинявам се.

# 365
Аз бих препоръчала https://vienetta.bg/. Нямат намаление, но са много хубави и като разнообразие, и като качество. Купих си от тях и нощници, и пижами и съм много доволна.
Уайкики също са добър вариант, кажи-речи си изкарах бременността с техните дрехи Simple Smile

# 366
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз търся намалени пижами, може и коледни, също и пуловери. Не ми допадат тези от Пепко например.

# 367
Кодове,валидни до края на годината.

# 368
Аз търся намалени пижами, може и коледни, също и пуловери. Не ми допадат тези от Пепко например.
В zaza днес мернах онлайн намаление на пижами за жени.

# 369
Има ли някакъв код за безплатна доставка от Нотино? Харесала съм две неща, едното го намирам само там, но цените са толкова надути, че със смешното намаление за ЧП + доставка идват даже по-скъпо от обикновено Rolling Eyes

# 370
Гоблени?
Има ли някъде намаление?

# 371
  • София
Има ли някакъв код за безплатна доставка от Нотино? Харесала съм две неща, едното го намирам само там, но цените са толкова надути, че със смешното намаление за ЧП + доставка идват даже по-скъпо от обикновено Rolling Eyes
До онзи ден имаше секция с продукти с безплатна доставка и ако вземеш някой от тях, цялата поръчка беше с безплатна доставка. Аз поръчах така в четвъртък, но сега виждам, че тази опция вече я няма.

# 372
А за парфимо код за безплатна доставка, рових се доста и изпробвах няколко, но никой не хваща. Поръчката ми е за 100лв.
Даже някъде попаднах, че през целия ноември имат безплатна доставка над 99лв., но явно не е така.

# 373
Здравейте! Има ли активен код за Фешън дейс? Podcast10 не хваща.

# 374
  • София
Не важи този код,защото са в промоция повечето стоки.Макар че в първия ден от намалението до около 13-14 часа даваше допълнителна отстъпка върху цените от черния петък.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 20:53 от Ali97

Общи условия

Активация на акаунт