Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено Тема 21

• 26 898
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Защо да е геноцид, какво им се случва на тия с едната доза след преболедуване, измират ли?

Защото все още не се знае как повторното вкарване на вирус може да повлияе на хора, които все още се борят с последиците от разболяването си. Да, има много хора, които боледуваха през декември и още се борят с последиците от това.
Опита ви за ирония изобщо не е удачен.

# 331
Те не вкарват вирус, но и за мен е резонно това да се преосмисли.

# 332
  • Бургас
С векторната ваксина си вкарват точно вирус.

# 333
  • София
Някои радетели на общественото благо и повсеместно здраве, борещи се срещу Ковид със зъби и нокти, рязко ми олекнаха! 🙂

# 334
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не вкарват корона вирус, ето инфо:
За АстраЗенека
https://www.astrazeneca.bg/Vaccine/Discovery.html
За Янсен
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%B … ohnson/a-56835278

Някои радетели..... рязко ми олекнаха! 🙂

де тоз късмет с олекването, бая трябва да избягам на пътечката Grinning

# 335
Ако визираш мен, не знам с какво предизвиквам тази ти реакция. Гледам да съм обективна.

Няма ваксина в момента, с която вкарват корона вирус.

# 336
  • София
Нямам предвид теб, Дъждец.
Но това, което имам предвид не е частен случай. Изведнъж се оказа, че на масата моралисти и загрижени за здравето на нацията, не им стиска една ваксина да си сложат... за същото това обществено здраве.  🤔

# 337
  • София
Нямам предвид теб, Дъждец.
Но това, което имам предвид не е частен случай. Изведнъж се оказа, че на масата моралисти и загрижени за здравето на нацията, не им стиска една ваксина да си сложат... за същото това обществено здраве.  🤔
И аз забелязах. Врякат, врякат да се затворят училищата, сякаш се очаква, че най-малкото ще избухне атомна бомба от тях, но иначе не са съгласни да се ваксинират Flushed

# 338
  • София
Даам, можем да жертваме децата вече трета година, за да “спасяваме животи”, но явно човешкият живот не е такава ценност, щом не си струва да си сложим една ваксина, която милиони по света вече са си я сложили.Отидоха по дяволите и морал, и емпатия, и ценности…

# 339
  • Бургас
Моля да не измествате фокуса. Дилемата не беше по принцип дали да си сложим ваксина или не, а дали е удачно да си сложим след като сме преболедували. Има разлика, нали?

# 340
С векторната ваксина си вкарват точно вирус.
Не е вярно това.

# 341
  • Бургас
Кое не е вярно? Вкарва се аденовирус, който съдържа генетимен материал на коронавирус.
Аденовируса е вирус, нали? Тук не споря дали е безопасен или не.

# 342
Модифициран, който не може да се репликира.

# 343
Защо да е геноцид, какво им се случва на тия с едната доза след преболедуване, измират ли?

Защото все още не се знае как повторното вкарване на вирус може да повлияе на хора, които все още се борят с последиците от разболяването си. Да, има много хора, които боледуваха през декември и още се борят с последиците от това.
Опита ви за ирония изобщо не е удачен.

Няма такъв опит, аз въобще не държа преболедувалите да се ваксинират,  те би трябвало да имат някакъв имунитет, така че въобще не са ми заплаха в сравнение с хората без никакъв имунитет.
За мен опасенията от вкарване на вирус не са основателни - такъв няма - но след като имат вече защита нямам никакви претенции.
Имам претенции само към такива, дето много държат всички да преболедуваме вместо да се ваксинираме.

И аз не знам с какви съм олекнала, но всички вече отдавна не сме по темата, в смисъл, дублираме другата.

По темата - на дистанционното при нас тази година са с включена камера.

# 344
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Абе хора, кои са тези, които врякат и крякат за ДО, а не си слагат ваксина?
Масовият случай около мен е врякане и крякане срущу ДО и ваксина и тестове вкупом.
Аз съм с ваксина още от март, всички най-близки са ми ваксинарини
Не съм спокойна за детето си в тази обстановка, училището не успява засега да спечели доверието ми в това отношение.
Говоря за училищата, в окито учат децата ми.
И проблемът са най-вече родителите, но и това, че не им се правят забележки. Мерките са по-скоро за да се изпълни нечие изискване, а не защото ги намират за нужни.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 21:34 от LemonDesi

Общи условия

Активация на акаунт