Силно ритниче очакваме вече, от нашето малко бебче 💙💗 Тема 4

• 40 417
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Момичета нещо се притесних.. От сутринта имам странно усещане в дясната страна на корема. Нещо между мускулна треска и опъване. Уж били нормални подобни усещания, но само за секунди. А при мен е от 2 часа.. Също така вчера (и днес) имах една прерязваща болка за секунда. Сякаш по някакъв нерв, защото стига чак до кракът.
Днес няма къде и да отида или пък да се обадя...
На някок случвало ли му се е?

Звучи ми , като мускулен спазъм може от самата поза за сън да е, А за болките в карака, аз имах силни парещи, като споделих с Аг каза-седалишен нерв. За първото съм пила магнезии, но шпа и парацетамол, който пък ми успокои и болката в крака. А и то освен тези лекарства, други не е желателно да приемаме. Има изключения за Аналгин до 2бр, но горните са класиката. Вече ако прецениш, много се притесняваш отиди да те видят на спешен кабинет. Успех, дано съм ти била полезна и ти мине бързо

# 91
Момичета нещо се притесних.. От сутринта имам странно усещане в дясната страна на корема. Нещо между мускулна треска и опъване. Уж били нормални подобни усещания, но само за секунди. А при мен е от 2 часа.. Също така вчера (и днес) имах една прерязваща болка за секунда. Сякаш по някакъв нерв, защото стига чак до кракът.
Днес няма къде и да отида или пък да се обадя...
На някок случвало ли му се е?

Аз онази вечер имах болка ниско в дясно, чак не можех да се изправя ... все едно нещо разстягам или се е опънало... мисля че беба беше заела някъде там позиция и нещо е натиснала 3-4ч усещах дискомфорта полека лека отшумяваше днес още има 1 идея, но не е като през ноща миналата нощ(тогава за толетната хартия не можех да се завъртя) . Относно остра и прерязваща получавам като кихна рязко или се изправя/стана. Четох, че с напредването на бременността, ако сме спали на дясно притиска черния дроб и жлъчката и за това е възможно доста да ни боли и да е дискомфортно Sad , а аз тогава бях заспала на дясно.

# 92
Много ми помагате винаги момичета Heart Благодаря ви от сърце!
Мартини, аз имах прещипан седалищен нерв като ученичка и от тогава се обажда от време на време. И сега също,понякога. Но това усещане беше отпред - от корема към крака. Иначе, преди време се оправях с Б комплекс и малко инжекции милгама.
Това което усещам е нещо като при Миленка. Само че аз усещам бебето в ляво, а ме боли в дясно.. 🙈🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

# 93
Много ми помагате винаги момичета Heart Благодаря ви от сърце!
Мартини, аз имах прещипан седалищен нерв като ученичка и от тогава се обажда от време на време. И сега също,понякога. Но това усещане беше отпред - от корема към крака. Иначе, преди време се оправях с Б комплекс и малко инжекции милгама.
Това което усещам е нещо като при Миленка. Само че аз усещам бебето в ляво, а ме боли в дясно.. 🙈🤷♀🤷♀🤷♀
Аз не съм разбрала, че е отпред извинявам се.Преди бременност иначе и аз съм стигала до инжекции 2 път.

# 94
Здравейте, погледнете колички Jane. На официалния сайт има големи намаления и доставката ще е безплатна до Бг. Ние купихме Kawai- сгъната: 64 x 61 x 29 cm. Не сме мерили, но става доста компактна.
Кой е официалният им сайт? ☺
Заповядай-
https://janeworld.eu/

# 95
Момичета, и аз смятам, че е много важен за бебето, заради написаното от gigi91. И затова още с първото дете заложих на хубав матрак. Смятам да го пера на химическо, ако става.
Често имам контракции - свива ме, втвърдява се и ме отпуска. Нещо ми се намества тялото към по-големият корем. За 2 седмици е пораснал с 4см.

И да ви питам: Кога ви изпъкна пъпчето навън?

# 96
Матракът ни е твърд, но не бих казала, че е от най-твърдите, по-скоро средна работа. Isleep baby puzzle мисля, че се водеше, но вече съм го забравила. Много съм доволна от него, грам не се е деформирал. Интересното е и че не е бил напишкван изобщо. Имали сме аварии броени пъти и протектора спаси всичко.

Аз в момента съм на вълна подреждане, нямаме много възможности за съхранение и на практика трябваше да реорганизирам гардеробчето на баткото, за да отделя пространство за бебешките дрехи. Извадих дрешките на бтакото, повечето са в перфектно състояние, но имаше няколко пожълтели, интересно от какво след като не са били близо до свеълина, а затворени в куфар Thinking Та имайте предвид, ако си ползвате предишни дрешки, че може да имате някои фира. Както и да е, повечето са си напълно ок, трябва да добавя някое друго боди. Цялото това подреждане на гардероби и дрехи обаче и на мен ми костваше някой друг спазъм, радвам се че го свърших сега, а не към края.

На следващ етап трябва да си извадя по-едрите неща и да видя в какво състояние са, предполагам че всичко е ок, но е добре да се уверя навреме в случай, че се наложи нещо да купим да не е в последния момент.

На въпроса за пъпчето моето много отрано изпъкна, поради което още на морето нямаше как да ме объркат, че съм бременна.

# 97
  • Варна
Моя пъп не е изпъквал, изобщо (при първата бременност) като гледам и с тази , няма намерение Grin

# 98
Дрехите може да пожълтяват и ако са прибрани изгладени.
Моя пъо и с първата бременност не изпъкна и сега като гледам също няма.
Матрака на каката беше полу твърд с малко мемори. Има свалящ се калъф и ще го изпера.

# 99
За матрака имах впредвид, че няма нужда от изхвърляне, защото имах познати в производството на матраци и от тях знам, всъщност колко реклама и залъгване на крайния потребител е доста от продуктите, а иначе въпреки, че за сина ми взехме за 30лв на черен петък, не значи че не беше твърд и удобен за бебчето. Има значение и колко ще се ползва. Много от приятелите ни дадоха по 200лв за матрак накрая не успяха да издържат на безсънието нощем и децата им и до сега спят с тях. Изобщо не си ги ползваха, ние най късно втората година да е било, минахме на единично легло. Иначе как вървите с килограмите. До тук съм 5+ в 18 г.с

# 100
Пъпа ми още си е вдлъбнат Grinning Килограмите са ми официално +2 кг. 19 гс. Thinking При док се водя +4, заради стомашен вирус, който прекарах преди първата ЖК. Grinning
За другата актуална тема - матрачета, нямам какво да кажа. Черпя опит от вас.

# 101
За матрака имах впредвид, че няма нужда от изхвърляне, защото имах познати в производството на матраци и от тях знам, всъщност колко реклама и залъгване на крайния потребител е доста от продуктите, а иначе въпреки, че за сина ми взехме за 30лв на черен петък, не значи че не беше твърд и удобен за бебчето. Има значение и колко ще се ползва. Много от приятелите ни дадоха по 200лв за матрак накрая не успяха да издържат на безсънието нощем и децата им и до сега спят с тях. Изобщо не си ги ползваха, ние най късно втората година да е било, минахме на единично легло. Иначе как вървите с килограмите. До тук съм 5+ в 18 г.с

Сега започвам да се интересувам от матраче за бебето, но ми е много непозната темата, доста помогнахте, момичета!

За килограмите, в 20 г.с. съм същите, които забременях, но свалих 2 кг заради гадене и повръщане до средата на 4ти месец. Все още апетитът ми е почти несъществуващ, вечер все още ми се гади, но по-малко от преди, от много храни ми става гадно също така. Даже се притеснявам, че не качвам кой знае колко кг.

# 102
  • София

Сега започвам да се интересувам от матраче за бебето, но ми е много непозната темата, доста помогнахте, момичета!

За килограмите, в 20 г.с. съм същите, които забременях, но свалих 2 кг заради гадене и повръщане до средата на 4ти месец. Все още апетитът ми е почти несъществуващ, вечер все още ми се гади, но по-малко от преди, от много храни ми става гадно също така. Даже се притеснявам, че не качвам кой знае колко кг.

И аз не качвам за сега, даже говорих с АГ по въпроса и ми изписа витамини. Хапвам много малко, определено ям много по-малко от преди да забременея 😅

# 103
Ели и аз съм +5 в 19-та, множко ми се виждат предвид че с предната бременност качих 10, повечето, от коиъо накрая, т.е. по тази логика ще кача повече сега Sad, тъй като остава още половината време...

# 104
Кой каквото, прецени за матраче, няма родител, който ако види, че не му е удобно на бебчето да не се постарае. Аз за сега май приключих с гаденето. Първата бременност качих 20,но защото съм под нормата 42 бях. Сега от 41 ще видим до къде ще стигна с тази базедова болест. Но мисля, че пак ще кача около 15 20,въпреки,че ендокринолозите не мислят така. Хапвам всичко, имам апетит. Около 4 хранения дневно 😄

Общи условия

Активация на акаунт