Силно ритниче очакваме вече, от нашето малко бебче 💙💗 Тема 4

• 40 518
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Аз по принцип не обичам дрехи по мен и в гардероба си имам предимно блузони и дълги ризи .Точно преди малко извадих зимния антураж. Имам няколко дълги жилетки и пуловери тип туники до коляното. Като гледам ще ми свършат работа. Нося само дънки и клинове за бременни. За сега успявам да си закопчая якето, но ще чакам да пуснат в лидъл за бременни. Сетих се, че имам едно много готино пончо, което никога не съм носила и мисля да си го извадя и да си го ползвам като се предвижвам с колата. Струва ми се доста удобна идея за момента. За обувки - само равни тип кец и това е в общи линии.
Отделно осъзнах, че имам 2-3 блузи за бременни, които съм купувала несъзнателно и съм си носила преди бременността, точно защото обичам широки дрехи и сега ще си влезнат директно в употреба.

# 421
Някой поръчвал ли е от bstyle.bg? Има клинове и бельо, мисля, че са българско производство.
Иначе по темата с дрехите, аз съм с дънки, клинове за бременни и по- широки блузки. Влизам в 23 седмица и корема ми доста порасна.

# 422
Клинове за бременни като скоро май ще мина в следващия размер, което малко ме притеснява. Още нося моите тениски, като днес сутринта едната не успях да облека на корема и говорихме с мъжа, че може би ще ми трябват няколко за бременни. Отгоре слагам моите суичъри, които не мога да закопчая от доста време. И яке ми е дала майка му на моя малко по-голямо, което за момента успявам да закопчая, но сякаш скоро няма да мога и дебна все брошурите на лидъл за такова за бременни.

# 423
Аз си взех 2 чифта дънки за бременни и един клин от лидл. Клина почти не го нося, защото ми е голям.
Дънките си носех на работа с мои блузи и ризи, които са малко по-широки. Взех си една много приятна по-широка тениска, но и тя ми е голяма. Вкъщи си нося моите тениски и пижами. Като не ми се налаха да ходя на работа е по-лесно. Якета-още си нося пролетното, което в интерес на истината не знам дали мога да закопчая. Grinning Като застудее мисля да нося едно разкроено палто на сестра ми.

# 424
Аз вчера си накупих термо клинове за бременни и два анцунга, защото вкъщи вече няма какво да нося. Даже показвам гордо корема, защото ми се чудят защо се клатя, като ходя😂. Не ме мислят за бременна.  По опашки, като се редя, все някой тарикат решава, че е по на зор и иска да ме изпревари. Пък аз все бързо пазарувам, защото не трябва да стоя дълго права. Някои мъже охкат и пуфкат повече от такива като нас😂😂😂.

Направо не вярвам на ушите си понякога.
Със слаби крака, ръце и лице съм. Тъкмо прехвърлих 47кг и раста почти само на корем. Талията ми е 79см. Миналия път се спасих със старо яке на мъжа ми. Сега пак там ще бъркам.

# 425
Bubbless,къде живееш, че ти е есенно все още Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се, просто аз съм много зиморничава и 13 градуса хич не ми е есенно, в неделя излизахме с малкия уж около обяд ама то 10 градуса имаше ли, не знам. Боля ме зверски главата и ушите като се прибрах, трябва да си изровя шапката.

# 426
Аз работя от вкъщи от два месеца и имам буквално един клин и едни дънки за бременни, които ми стават. Иначе блузите си нося старите. Само не знам ако ми нарастне много корема какво яке ще нося по натам.. но ще видим. За сега съм със сравнително малко коремче.
За вкъщи си поръчах дрехи и пижами от H&M, мисля че те имат най-голямо разнообразие от дрехи за бременни.

# 427
Almond, живея във Варна, но не съм от тук. Времето по принцип е по-меко. А от както съм бременна ми е постоянно топло и задушно. В офис постоянно отварях прозореца Grinning
Ето тази вечер беше 10 градуса на вън - на мен ми беше перфектно с плетена блуза и тънкото яке. Хормони.

# 428
Здравейте момичета и аз успях да се добера до пелените в лидл и спалния комплект Simple Smile купих си 2 комплекта пелени.
Аз не мога още от края на 4ти месец да нося друго освен панталон за бременни... завиждам на дамите дето не им стягат на коремчето... моята явно е много ниско и просто има ли колан над срамната кост ми е адски дискомфортно Sad даже собствените ми пижами не мога да нося, та купих едно дошнище , и ми дадоха 2 -3 нощници. Блузи за сега влизам в свойте само ги разпъвам Joy , яке сега нося едно по широко... ама след месец няма да го закопчавам със сигурност Simple Smile ще ходя както Йоанка предложи с пончо Simple Smile, имам едно отгоре яке не закопчано и готово Simple Smile в краен случай ще взема на майка ми Joy скъсах за жалост 1 чифт дънки... и имам един панталон, исках дънки, ама не мога да си поръчам от уайкики (не ми приема телефона, нито на мъжа) а нямам сертификат за да ходя по молове да търся. За вкъщи и аз си нося клинчетата от лидл и широки... важното е да ми е удобно Simple Smile

И мойте хормони са шашнати, ходя с летни маратонки, а нощем краката отвити иначе ми е много жега, а Мм спи с 2 одеяла Joy  в стаята е 20-21градуса

# 429
  • sofia
Привет и от мен. Имам едни дънки, които нося за работа с моите си тениски и пуловерчета. Не мисля да купувам излишни неща.
Момичета, какви дървени кошари избирате? С или без сваляща се преграда, с или без люлка? Гледам много сладки предложения на фирма от Димитровград, но се опитвам да им звънна , за да разбера дали в София има мостри някъде. Мисля тези дни да разгледам какво се предлага.

# 430
За кошарата ако има люлка е удобно, но не задължително. Повечето имат опция да са със застопорени крачета и при нужда да бъде люлееща се кошара. Преграда - според мен задължително сваляща се

# 431
За кошарата ако има люлка е удобно, но не задължително. Повечето имат опция да са със застопорени крачета и при нужда да бъде люлееща се кошара. Преграда - според мен задължително сваляща се
Моя позната беше с люлееща кошара. Детето като поотрасна и започна да се хваща за решетките и да прави маймунджолъци успяваше да откопчее кошарата. Поне мое е мнение, че това е излишна опция. За свалящата прегреда не е задължително, но е удобно.

# 432
Здравейте! 🥰
Интересно ми е промени ли се  отношението на някой от обкръжението ви,след като разбраха,че ще имате бебче?Толкова сме разочаровани с моя мъж от хора,които смятахме за "приятели".Коренно си промениха отношението, съвсем рядко ни търсят и въобще като стане въпрос за бременността или нещо свързано с бебето гледат да сменят темата...
Приятелка,която живее в чужбина също прекъсна връзка с мен .Дори си беше дошла без да се обади и я видях съвсем случайно.Държа се студено все едно съм я обидила.Това е така след срещата ни лятото на която казах,че очакваме дете.Имаше сълзи,прегръдки,емоции много...но явно всичко е било фалшиво 🥺

И още нещо, което много ме натоварва и напряга...създава ми тревоги,мрачни мисли и безсъние. ВСЕКИ с когото се видя (съсед,познат,роднина,приятелка)  първите му думи са за КОВИД.Надпреварват се да разказват как чули,че на някой млад ваксината му повлияла зле,получил тромб и т.н. Или кой починал,в какви мъки.Общо взето САМО  трагични случаи с лош край 🥺😒😔 Това ли трябва да се говори на една бременна жена?!Отделно като пуснем и тв "Новини" или "Сутрешен блок" , отворим фейсбук пак това!Знам,че всичко се върти около тази болест,но...
Извинявам се за дългия пост,имах нужда да си го споделя ❤ Дай Боже да сме живи и здрави,а болните бързо да се възстановяват!

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 12:01 от Red*rose

# 433
@Red*Rose, точно защото новините са депресиращи не ги и пускам.
Ако има нещо конкретно мога сама да си намеря информация.
А хората, които се държат странно може да имат репродуктивни проблеми и може би това е причината. Понякога хората не споделят всичко.
Други пък откровено не харесват темата, защото смятат, че живота е само дискотеки и излизания. Хората, които не те карат да се чувстваш добре нямат място покрай теб, независимо повреме на бременност или не. 👌 Ако толкова те гложди причината бъди директна и попитай, но бъди готова да не ти хареса отговора.

# 434
Някои пък не искат да говорят само за бременност и деца, особено ако нямат такива. Бременността и детето за мен са лична, семейна радост и страничен човек трудно би я оценил, колкото и да се радват приятелите, те не се интересуват от колики, колички и бебета, ако сами не са минали през това.
Аз лично не наблюдавам различно отношение, приятелките ми имат деца, но и на нас самите ни омръзна да говорим за едно и също. Питат ме как съм, наред ли е всичко и до там. Не че не се радват, просто в един момент темата за памперси и биберони става досадна. Радват се искрено, но най-вече роднините го показват.
Аз не очаквам специално отношение към мен като бременна или към бременността ми. Не всеки се интересува от това и го намирам за съвсем нормално, не се сърдя на никой. Ако някой не ме търси, то знам, че е защото не иска да ме притеснява, искам да си почивам и всички го знаят и се съобразяват.
Колкото до Ковид... нормално. Това е темата, която вълнува целия свят и болното място на всички. Всички се интересуват какво става, всеки има мнение...

Общи условия

Активация на акаунт