Английски коледен кекс

• 136 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, на колко дни да го поливам? Като се има предвид, че го направих твърде късно...  Tired

# 511
Аз моя го ръся на седмицата веднъж.  Laughing Четох инструкциите на Джемма, че ако е мек, няма нужда всеки път да се ръси и така правя.  Peace

# 512
  • Ænima/Albuquerque
Миии, моя хич не е мек.  hahaha
През два дни ще го ръся, щото не остана до Коледа.  Crossing Arms

# 513
  • Балчик
Ако е препечен няма как да е мек. поливай през ден-два.

# 514
  • София
И аз днес си полях кекса, бая го облях със сок и ром, че не помня кога последно го поих  Rolling Eyes Не че беше сух, де, ама за всеки случай Simple Smile Много хубаво мирише, ммм.

# 515
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

не мо'а се зАпра Wink

големия син ме дразни с това  Blush май е от някаква песен Simple Smile

аз имам усещането, че ще правя още веднъж коледен кекс  Blush

установих, че съм алкохолизирала последната останала част от него. обърнах го с дънцето нагоре и оставих гравитацията да си свърши работата. сега бащицата го проверява всяка вечер  Laughing и имам подозрения, че няма да има на какво да ръся с пудра или да разточвам и мятам марципани   Whistling

# 516
  • Балчик
Нищо де, твоят кекс ще си го сервираш направо с питието вътре, вместо отделно в чашка. Simple Smile Hug
Ако наистина ти се струва много, сложи го за 1 ден на решетка в мивката, да се отцеди излишното и после пак си го прибери.

# 517
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нищо де, твоят кекс ще си го сервираш направо с питието вътре, вместо отделно в чашка. Simple Smile Hug
Ако наистина ти се струва много, сложи го за 1 ден на решетка в мивката, да се отцеди излишното и после пак си го прибери.

Joy Joy Joy не ме разбра Simple Smile но не е чудно Wink на резен кекс съм Simple Smile Simple Smile Simple Smile

... сега бащицата го проверява всяка вечер  Laughing и имам подозрения, че няма да има на какво да ръся пудра или да разточвам и мятам марципани   Whistling

# 518
# 519
  • Ænima/Albuquerque
Подсещам се: днес трябва да го опиянявам.  Mr. Green

# 520
Подсещам се: днес трябва да го опиянявам.  Mr. Green

Днес ми беше в мислите.....Не се възгордявай....Не ти Mr. Green......кекса......

Joy Joy Joy Joy

# 521
  • Ænima/Albuquerque
Да не ни остане само в мислите...  hahaha

# 522
Да не ни остане само в мислите...  hahaha

Това не съм го прочела.......

# 523
  • Ænima/Albuquerque
Ми на дРЪво е почти, бе, Мамеhahaha
Днес ще проверя положението пак, де.

# 524
Ми на дРЪво е почти, бе, Мамеhahaha
Днес ще проверя положението пак, де.

Сега...да кажа, че аз не се вълнувам от този въпрос - ще излъжа....Че и при мен положението е критично - ще яде ли Асан баница или.....Та..молим Джемма да просветли и успокои душите ни от тези ни терзания......Джемма, има ли шанс при по-препечен АКК да оберем точките на вечерта?????

Но пък знам ли - оптимист съм аз......Леле колко е далеко 02.01..........

Общи условия

Активация на акаунт