Английски коледен кекс

• 136 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Ænima/Albuquerque
Аз не съм, щото 25.12 е близо.  hahaha

# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Сега...да кажа, че аз не се вълнувам от този въпрос - ще излъжа....Че и при мен положението е критично - ще яде ли Асан баница или.....Та..молим Джемма да просветли и успокои душите ни от тези ни терзания......Джемма, има ли шанс при по-препечен АКК да оберем точките на вечерта?????

Но пък знам ли - оптимист съм аз......Леле колко е далеко 02.01..........

що 02.01? за моя рожден ден ли си го приготвила?  Whistling

не съм Джема, но съм пълна с идеи и готовност да ги споделя  Laughing : изрежете Фнимателно изгорялото. така кекса ви ще се отърве от нездравословния загар и едновременно с това ще можете да проверите какви сте я свършили преди заветната дата  Hug

а след това като му направите заливка никой няма и да разбере, че нещо от него липсва Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 527
  • Ænima/Albuquerque
Почти така направих.  hahaha

# 528
що 02.01? за моя рожден ден ли си го приготвила?  Whistling

не съм Джема, но съм пълна с идеи и готовност да ги споделя  Laughing : изрежете Фнимателно изгорялото. така кекса ви ще се отърве от нездравословния загар и едновременно с това ще можете да проверите какви сте я свършили преди заветната дата  Hug

а след това като му направите заливка никой няма и да разбере, че нещо от него липсва Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Partyрожден ден, рожден ден.....На 02.01. №4 дето ми е в подписа има ден ден......И ти ли си избрала тази хубава дата за раждане? baby_neutral

Фнимателно на този етап нищо не режа...от мен режа, от АКК - не! Но...ще си помисля - идея е все пак! Благодаря!

Почти така направих.  hahaha

Сподели, сподели.....

# 529
 Joy Joy Joy мамеее, кажи ми че е бясно и лудо и ще знам къде ми е астралния близнак  Hug и го нацелувай (ако съм познала няма да ти даде доброволно)

# 530
  • Ænima/Albuquerque
Е, кво да споделя, Маме, остъргах излишното, пък на 25-ти ще поорежа останалото излишно.  hahaha

# 531
Е, кво да споделя, Маме, остъргах излишното, пък на 25-ти ще поорежа останалото излишно.  hahaha

Фнимание с излишъка, а Фкусно ли е това излишното???? Ще има, ще има за 25-ти...Асан АКК ще яде! Бас????

Joy Joy Joy мамеее, кажи ми че е бясно и лудо и ще знам къде ми е астралния близнак  Hug и го нацелувай (ако съм познала няма да ти даде доброволно)

Да ти го пратя? Изборът е твой - Еконт, ДЧЛ......Бонус - играчки и нарисувани стени - върви в комплект и с двете! И бясно, и лудо, използвач.....и познай кой командва парада у нас.......

Ох...моя АКК утре ще пие портокалов сок.......Трябва да купя бял шоколад......

# 532
  • Ænima/Albuquerque
Вкусно е, ама като казах, че съм го поизгорила, нямах предвид, че е въглен отгоре.  hahaha

Напих го, мирише добре.  Mr. Green

# 533
  • В градината...
Вчера купих 3 бели шоколада /ще ги смевсвам с домашна гъста сметана като краве масло и пудра захар/. Ама ММ сноши вика - къде скри шоколадите. Казвам - кви шоколади бе, глазура за АКК. А той - давай да ги видя. Та набързо така хубаво го огледа единия шоколад, че останаха само 2.

# 534
Вчера купих 3 бели шоколада /ще ги смевсвам с домашна гъста сметана като краве масло и пудра захар/. Ама ММ сноши вика - къде скри шоколадите. Казвам - кви шоколади бе, глазура за АКК. А той - давай да ги видя. Та набързо така хубаво го огледа единия шоколад, че останаха само 2.

а едно простичко обяснение като за кулинарни муни?  Blush

# 535
  • В градината...
На кое по-точно  newsm78

# 536

а едно простичко обяснение като за кулинарни муни?  Blush

Как правиш глазурата от шоколад - сметана и масло? И аз съм любопитна!

# 537
  • В градината...
Ами - шоколадът на водна баня, слагам сметанатао  с маслото  /моето не е баш сметана, ами си е масло - от домашно прясно мляко съм събирала каймака месеци и ги замразявах. Сега, размразени са нещо като пухкаво краве масло/. Бърка се, докато стане хомогенно. После се добавя пудра захар за сгъстяване.

# 538
Ами - шоколадът на водна баня, слагам сметанатао  с маслото  /моето не е баш сметана, ами си е масло - от домашно прясно мляко съм събирала каймака месеци и ги замразявах. Сега, размразени са нещо като пухкаво краве масло/. Бърка се, докато стане хомогенно. После се добавя пудра захар за сгъстяване.

Hug ще опитам Simple Smile

а точилката на кой етап се включва? или е за по-късно, като видиш какви си ги сътворил  Mr. Green

# 539
  • София
Ох, умирам от смях с вашите коментари тук, ама и аз черпя идеи Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт