Английски коледен кекс

• 136 217
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Ænima/Albuquerque
А, хубаво, щото се шашардисах да не ми стане много нисък, като видях това кутиище от снимките.  hahaha

# 496
  • Ænima/Albuquerque
Идвам да се докладвам. Направих го, сега се пече. И наистина, из къщата се носи приказен аромат!  Heart Eyes

# 497
Идвам да се докладвам. Направих го, сега се пече. И наистина, из къщата се носи приказен аромат!  Heart Eyes

Сега да не вземеш да го изядеш веднага Simple Smile

# 498
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, няма, няма!  hahaha
Разказах на гостите ми от по-рано, че ще ги чака пиян английски кекс, та не мо'а се излагам с нарязан или липсващ такъв.  hahaha

# 499
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а с покритието какво ще правим?
четох за пудра захар. и за нещо, което се точи с точилка  Blush явно не е пудрата захар.

може ли едни подробни указания и за това  Praynig   

# 500
  • Ænima/Albuquerque
Хора... скапаната ми печка... оххх, мъка, поизгорих го.  newsm45

# 501
а с покритието какво ще правим?
четох за пудра захар. и за нещо, което се точи с точилка  Blush явно не е пудрата захар.

може ли едни подробни указания и за това  Praynig   

Марципан Варна.....за това ставаше въпрос....Не съм фен на марципани и фондани....Вкус....

Но....аз за себе си реших - бял шоколад ще е.........Или ще си припомня бялото покритие с шоколад на Ванчето от тортената библиотека, правила съм го и ми харесва. А и добре се работи с него......

Ааа, няма, няма!  hahaha
Разказах на гостите ми от по-рано, че ще ги чака пиян английски кекс, та не мо'а се излагам с нарязан или липсващ такъв.  hahaha

Сарк, цяла тема е с теб.....Хич не им вярвай - не е вкусен и не си заслужава да го пробваш! Така че - изпичаш и го забравяш в нЕкой шкаф.....Е....от време на време му хвърляш някоя друга лъжица Виски.......

Споко и моя е така....не му се коси....Като му сложим отгоре бял шоколад - никой няма да знае за това, ние сме гроб и нищо не сме прочели!

# 502
  • Ænima/Albuquerque
Мамеее, толкова ми е мъка!  Cry
Ама викаш да го мазна с нещо преди да го покажа?  hahaha

Ааа, да кажа, аз от рома съм си оставила, ама имам и Джак Даниелс...  Mr. Green

# 503
Ама викаш да го мазна с нещо преди да го покажа?  hahaha

Трябва да им придадем все пак търговски вид и да ударим тези в магазините.....А и да шашнем гости с умения и да оберем точките - аз ще си припомня ей това чудо - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339926.msg8950703#msg8950703 - имаше някакви тънкости за белия шоколад, сега не се сещам какви бяха, но има време......

# 504
  • Ænima/Albuquerque
Въъъ, Маме, т'ва е некъв висш пилотаж!  Shocked
Аз ше съм по-неука - на водна баня ще разтопя черния Линдт с лютата чушка.  Twisted Evil

# 505

Не се притеснявай и моят беше изгорен отгоре.Но нали нарязах малкия, вътре си беше прекрасен!Е, сега някоя и друга овъглена стафида, дето е имала неблагоразумието да се качи на покрива... hahaha

Големия кекс го алкохолизирам порядъчно.Няма да го "покривам", евентуално само пудра захар, може и смлени орехи, просто нещо за "търговски вид".Иначе май ще стане съвсем тежък и сладък.

# 506
  • Ænima/Albuquerque
Кажете за Джака! Като ми свърши рома да го понапръскам и с Чичо?  hahaha

# 507
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всичко мо'е да ръгаш  Mr. Green

мойто миУ купило и ром и бренди (щото Фнимателно прочел инструкцията и там имало и двете), та сега ги редувам  Laughing баш ката във филма: "роднина - милиционер...", в моя вариант: "ром - бренди..."  Laughing

и Фнимание с алкохолната заливка: ръсих аз щедро с голямата лъжица, Wink и то не само с една, и сега нашия АКК докарва тежък махмурлук само от отварянето на кутията, а долната част е като сиропирана баклавичка  Crazy

# 508
  • Ænima/Albuquerque
А добре, днеска ще ръсна мааалко Джак!

# 509
  • Балчик
всичко мо'е да ръгаш  Mr. Green

мойто миУ купило и ром и бренди (щото Фнимателно прочел инструкцията и там имало и двете), та сега ги редувам  Laughing баш ката във филма: "роднина - милиционер...", в моя вариант: "ром - бренди..."  Laughing

и Фнимание с алкохолната заливка: ръсих аз щедро с голямата лъжица, Wink и то не само с една, и сега нашия АКК докарва тежък махмурлук само от отварянето на кутията, а долната част е като сиропирана баклавичка  Crazy

LaughingСпри се, бе жена. Това не е реване. Аз моят само 2 пъти го поливах. Влажен си е и няма нужда от повече.

Внимавайте със смесването на алкохолите- много боли глава после. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт