На пазар във Варна - тема 66

• 42 722
  • 716
  •   1
Отговори
# 660
Хора, бързам да вляза и да споделя. Още не мога да повярвам и съм потресена от отношение. Бях на вторичен преглед днес при д-р Папуров УНГ Направлението беше останало в мъжът ми, и той връщайки се от дълъг път, бързаше да дойде в кабинета и да го остави. Рецепционистката я помня от едно време все така накривена, кисела и злобна. Помолих я да вляза на прегледа и да и дам направлението малко по- късно, при положение, че работното им време свършваше след 40мин нямаше да се налага да чака дълго. Сопнато ми отказва и ми заявява, че ако съм нямала направление ще ми даде часа на следващите хора. Това при едно малко дете в ръцете ми и клатушкайки ревящо бебе в количката.. попитах я, дали се страхува да не я излъжа и тя с цялата си наглост ми казва "ми да" 😵 оставих и 20 лева на рецепция за нейна сигурност и влязох, при което Папуров ме посреща с двузначно мълчание и накрая ми вика "вие и без това си правите каквото си искате", понеже аз за него съм била нередовна. Значи, подобно търгашество и алчност отдавна не бях срещала. За скъпоценните им двадесет лева ще ме оставят без преглед. Врътнах се и си заминах разбира се, разтреперена от яд и унизителното им отношение. Да, и моят тон не беше от най- милите, но започнах съвсем любезно. Навремето беше добър специалист, може би все още е (макар, че дъщеря ми 6 ден е на антибиотик и няма подобрение), препоръчвах го на всички, но вече явно е поредният доктор алчен за пари и нищо насреща...

Отидете при Геронтиев в Сити клиник

# 661
И аз съм посещавала Геронтиев няколко пъти и останах доволна.
Опаковъчни материали и панделки видях в Слънчоглед преди време. От там взех едни пликове с идеята да опаковам неща за коледен календар, но не ми остана време.

# 662
Някой пробвал ли е да връща нещо в Алати ако не е запазил баркода, а само касовата бележка?
На касовата бележка баркода е с цифри по принцип,може да се въведе ръчно от касиера.В Алати не са ни връщали пари,замяна ни предложиха .

# 663
В Слънчоглед-а няма избор. Панделките за опаковане са един размер, няма плътни.Хартията за опаковане не ми хареса също.

# 664
  • Варна
Панделки, шнурчета, опаковъчни материали няма ли в Мимоко?

# 665
Някой пробвал ли е да връща нещо в Алати ако не е запазил баркода, а само касовата бележка?
На касовата бележка баркода е с цифри по принцип,може да се въведе ръчно от касиера.В Алати не са ни връщали пари,замяна ни предложиха .

Знам, че не връщат пари, а само заменят с продукти на същата стойност, но отказаха да ми върнат дефектната стока, защото не съм запазила баркода на етикета. Няма друг такъв магазин /освен Джъмбо/, където да те принуждават да си купуваш други непотребни неща

# 666
Какво казва за това защита на потребителя?

# 667
  • Варна
Здравейте!
Гледам ,че обсъждате ортопеди..малкия ми син на 7 години  със ставни болки в краката и ръцете, ,предимно сутрин..
Преди 2 години бях в болница с него с  много високо АСТ ,към 2000,пак със болки в ставите,имаше стрептококова инфекция.Тогава след болницата директно на операционната маса , за да му махнат сливиците .
И сега пак има болки  DisappointedDisappointed
Личната препоръчва Иванов в клиника Нова,няма свободни часове ,през Супердок обикновенно запазвам.
Кой друг ,Живков ли?

# 668
  • Варна
Високо АСТ беше, доколкото помня от сина ми, показател за скарлатина. Лечение с пеницилинов АБ имало ли е? При много случаи, организмът остава носител на стрептококи, които причинявта тези усложнения и налагат последващо лечение. Може би и микробиологични изследвания, не само ортопед да се включи. Случаят, за който споменах за моя приятелка, е точно на дете, което от вътрешно-болнична бактериална инфекция в Родилното е с проблем в крачето. Сега е голямо дете и погрешното тогава лечение е довело до влошаване. Именно те ходиха при Живков и Аспарухов.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 13:43 от Blue Turquoise

# 669
Любимата ми Рахива вече се намира само на много неудобен за мен адрес, затова ми трябват идеи за място, където да продават текстилни панделки и коледни джунджурийки за опаковане на подаръци (ако е в центъра  още по-добре)

Хоби и Арт магазинът до фото Луна дали няма да има такива неща.

# 670
  • Варна
Коледни за опаковане има в Пепко, Шихо, май и в левчето след Стоп и шоп на Цар Освободител.

# 671
  • Варна
Добро утро, Дами,
аз малко смесвам темата с коледните подаръци, но имам нужда от помощ.
Искаме да подарим на малкия на мм приключение - каране на АТВ в района или нещо по-екстремно с инструктор, но подходящо за възрастта му, 13.5 г. Големият ще получи такъв подарък, но той е на 18 г. има шофьорска книжка и живее в София.
Малкият обаче е тук.
Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 672
За по-екстремно се сещам за скок с парашут, но не знам дали по това време на годината се скача.

# 673
  • Под Слънцето
На Джанавара има, но лятото, Мира. За сега нямам идея, освен някой познат на познат. Най-близкото, което се предлага по сайтовете, е В. Търново.

https://giftcometrue.com/
https://wishio.bg/
https://makaroon.bg/

# 674
  • В центъра на моретата
В сайта на Клуб Адреналин има опции за различен тип подаръци

Общи условия

Активация на акаунт