На пазар във Варна - тема 66

• 42 728
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
ФлорМар има в едно магазинче на бул Владислав, някъде около театър Българан. Дали не беше зад спирката... Съжалявам за това обяснение, но не мога да кажа точен адрес, не съм влизала вътре, но има банери отвън, че продават марката.

# 646
  • Под Слънцето
Бившото кино Корабостроител. Беше Пикадили, сега е аптека от Софармаси. До него в дясно преди фотото на ъгъла има маг. за козметика от поне 20 г. Там има марката.

# 647
  • Варна
Благодаря ви момичета, взех си молива на Флормар от ДМ до общината.Малко им е ограничен избора ,но моя номер го имаше. Благодаря на всички за предложенията ,ще го имам предвид за напред Simple Smile

Още нещо се сетих да питам- търся си българско производство бодита, трябва да подменям моите. Спомням си че в уличката зад градска болница посока Ботевата градинка имаше гаражчета с бельо. Има ли ги още и до колко работят? Някое конкретно да препоръчате ,за да не обикалчм всички?

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 18:17 от Daisy_D

# 648
Хора, бързам да вляза и да споделя. Още не мога да повярвам и съм потресена от отношение. Бях на вторичен преглед днес при д-р Папуров УНГ Направлението беше останало в мъжът ми, и той връщайки се от дълъг път, бързаше да дойде в кабинета и да го остави. Рецепционистката я помня от едно време все така накривена, кисела и злобна. Помолих я да вляза на прегледа и да и дам направлението малко по- късно, при положение, че работното им време свършваше след 40мин нямаше да се налага да чака дълго. Сопнато ми отказва и ми заявява, че ако съм нямала направление ще ми даде часа на следващите хора. Това при едно малко дете в ръцете ми и клатушкайки ревящо бебе в количката.. попитах я, дали се страхува да не я излъжа и тя с цялата си наглост ми казва "ми да" 😵 оставих и 20 лева на рецепция за нейна сигурност и влязох, при което Папуров ме посреща с двузначно мълчание и накрая ми вика "вие и без това си правите каквото си искате", понеже аз за него съм била нередовна. Значи, подобно търгашество и алчност отдавна не бях срещала. За скъпоценните им двадесет лева ще ме оставят без преглед. Врътнах се и си заминах разбира се, разтреперена от яд и унизителното им отношение. Да, и моят тон не беше от най- милите, но започнах съвсем любезно. Навремето беше добър специалист, може би все още е (макар, че дъщеря ми 6 ден е на антибиотик и няма подобрение), препоръчвах го на всички, но вече явно е поредният доктор алчен за пари и нищо насреща...

# 649
  • Варна
Като е вторичен преглед, направлението нали се оставя още на първичния преглед?

И да, аз наскоро бях се засилила на доктор (друг), забравяйки си вкъщи направлението. Имах го на снимка в телефона, отказаха ми и на рецепция, и в кабинета на доктора. Така че си презаписах часа за друг ден. Дет се вика,  да не сме бляли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
  • Варна
Ами някои "светила" явно много започват да се взимат за богове с времето. Разбирам те защо си била бясна. Може би е време да се насочил към друг лекар. С този май няма да мелите.

# 651
Като е вторичен преглед, направлението нали се оставя още на първичния преглед?

И да, аз наскоро бях се засилила на доктор (друг), забравяйки си вкъщи направлението. Имах го на снимка в телефона, отказаха ми и на рецепция, и в кабинета на доктора. Така че си презаписах часа за друг ден. Дет се вика,  да не сме бляли Stuck Out Tongue Winking Eye

Кисе не е баш така. Разбирам да съм нередовна наистина, ама аз съм по- редовна от всеки- хем съм с направлвние, хем за сигурно оставих пари на рецепция. Първичния преглед ми беше платен, за вторичния си взех направление, поне него да си спестя (че ми писна да плащам за доктори, понеже съм здравноосигурена). Казах и, че до 10 мин мъжът ми ще е тук, (не утре, не после) но що пък за тия десет минути да не пусне някой друг и да направи и от него някой лев....

Намерих аз друх УНГ, въпросът беше да прегледа детето днес, понеже ми я връщат от ясла с разранено от чесане ухо, а е 6 ден на антибиотик за него, който явно не "работи"...

# 652
  • Варна
Отново ще препоръчам д-р Димитров в Курортна! Страхотно отношение и лечение- винаги точно и на място.

# 653
  • Варна и...духом на Босфора
За УНГ- Д-р Наталия Щерева
В "Санита" препоръчвам аз.
Отличен диагностик!

# 654
Тъкмо се връщам от преглед при Стойчева в Аджибадем. Еми... Очарована съм! Изчетох всички коментари за нея и всички бяха възхитителни. Има защо!

да питам виждали ли сте налични от щорите в Лидъл размер 60? В два магазина бях тези са изчерпани. Ще съм много благодарна ако някой ми подскаже Simple Smile

# 655
  • Варна
Пак съм аз Simple Smile Търся мъжки шал на Фенди за подарък , туко що ми го поръчаха…

# 656
  • Варна
Здравейте
Шоколадовия десерт с портокала съм виждала в едно малко магазинче на центъра на ул. Дебър. Не зная номера, но отсрещната сграда е Дебър 22 Simple Smile не зная цена - мисля че около 7 лв 🤔

# 657
Хора, не мога да св сдържа. Щорите от Лидъл са много яки! Ден и нощ, бели. Точно преди няколко дни обиколих къде що има щори да търся и поръчвам и изведнъж се натъкнах на лидълските, еми приказка за без пари 😁

# 658
Някой пробвал ли е да връща нещо в Алати ако не е запазил баркода, а само касовата бележка?

# 659
  • Варна
Любимата ми Рахива вече се намира само на много неудобен за мен адрес, затова ми трябват идеи за място, където да продават текстилни панделки и коледни джунджурийки за опаковане на подаръци (ако е в центъра  още по-добре)

Общи условия

Активация на акаунт