На пазар във Варна - тема 66

• 42 737
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
Извинете, момичета, детски гастроентеролог ми трябва.
Д-р Костадинов мц Младост, чрез супер док се записва час

# 631
Скрит текст:
https://www.shokoladi.bg/bg/product/11-teryys-chocolate-orange-o … o-tope-shokolad-/          -струва 7 лв,без доставка.В Англия в Теско е 1 паунд-егати надценката.С портокалово масло са ,да.Наистина е вкусно,ама пък чак за 7 лв.....
Те тия са от Варна. Могат от място да се вземат.
[/quote]
Скрит текст:
Снощи им писах, да попитам мога ли на място да пазарувам, за да спестя разходи за доставка. Не може ми отвърнаха.
[/quote]
Хм .... Аз поръчвам директно на месинджър и им казвам, че ще мина да взема нещата. Оставят ги на Сава Доброплодни в едно магазинче за бельо.
[/quote]
Така ли? Нищо такова не предложиха, написаха ми само, че работят онлайн. Никога не съм поръчвала от тях, защото не ми се дават пари за доставка в рамките на града. Освен да пробвам като вас, в месинджър да им пиша.
Иначе така процедирам с кутията на Кибрит, когато съм поръчвала си я взимам от място.

# 632
  • Варна
И аз пуснах запитване чрез формата за контакт, и мен ме отрязаха, че не работят с лично предаване, а само с доставка.

# 633
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
https://www.shokoladi.bg/bg/product/11-teryys-chocolate-orange-o … o-tope-shokolad-/          -струва 7 лв,без доставка.В Англия в Теско е 1 паунд-егати надценката.С портокалово масло са ,да.Наистина е вкусно,ама пък чак за 7 лв.....
Те тия са от Варна. Могат от място да се вземат.
[/spoiler]
Скрит текст:
Снощи им писах, да попитам мога ли на място да пазарувам, за да спестя разходи за доставка. Не може ми отвърнаха.
[/quote]
Хм .... Аз поръчвам директно на месинджър и им казвам, че ще мина да взема нещата. Оставят ги на Сава Доброплодни в едно магазинче за бельо.
[/quote]
Така ли? Нищо такова не предложиха, написаха ми само, че работят онлайн. Никога не съм поръчвала от тях, защото не ми се дават пари за доставка в рамките на града. Освен да пробвам като вас, в месинджър да им пиша.[/spoiler][/spoiler]
Иначе така процедирам с кутията на Кибрит, когато съм поръчвала си я взимам от място.
[/quote][/spoiler]

Хах, аз пък не знаех, че с Кибрит може така Simple Smile Благодаря!
Не знам Шоколади.бг така правят.
Katniss Everdeen, кажете после има ли резултат от комуникацията в месинджър.

# 634
Да, ще споделя.
А при Кибрит пускам поръчка и в уточнение пиша, че ще я взема от офиса им. Когато започнат да изпращат кутиите, питам кога да мина да си я взема. Техният отговор е винаги какво им е работното време и когато съм там да им се обадя.

# 635
Това може само да ме наведе на мисълта, че нямат легален офис, а всичко се съхранявала в някакъв гараж или подобно.

# 636
Аз стигнах до същия извод и се отказах да поръчвам. На мен също ми казаха, че мога да взема на място, от съседен магазин.

# 637
От къде мога да купя безглутенов хляб? Разбрах за Златното зрънце, други?

# 638
  • Варна
Това може само да ме наведе на мисълта, че нямат легален офис, а всичко се съхранявала в някакъв гараж или подобно.
Нали това е предимството на интернет магазина - можеш да минеш само със склад, не е нужно да поддържаш офис или физически магазин.

# 639
  • Варна
И тук да попитам, докато се наканя да поръчам и се изчерпа наличността на маркери Артина-40бр., които се оказаха най-очакваният Коледен подарък. Някой дали не ги е виждал някъде? Онлайн не намирам, освен 80бр.-ама 80 лв. за маркери не давам Simple Smile

# 640
  • Варна
Търся си любимия молив за вежди на Флормар, винаги съм си го вземала от Елитис,но на Чаталджа и Пазара нямат, Лили пък  нямат въобще марката......
Та въпросът ми е къде продават моливи на Флормар, виждали ли сте на скоро?

# 641
Флормар има в DM.

# 642
В Гранда освен в Инглишхоум и Юск има ли магазин за спално бельо? (чаршаф с калъфка)

# 643
  • Варна
Има Роксима, Чилек, Текстура /ама там не знам дали има спално бельо/.

# 644
  • Варна
В Булмаг в Гранд мол има щанд на Флормар, снимката е от лятото:

Общи условия

Активация на акаунт