На пазар във Варна - тема 66

• 42 749
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
И мен ме заинтригува този десерт. Дайте линк. Simple Smile

# 601
https://www.shokoladi.bg/bg/product/11-teryys-chocolate-orange-o … o-tope-shokolad-/          -струва 7 лв,без доставка.В Англия в Теско е 1 паунд-егати надценката.С портокалово масло са ,да.Наистина е вкусно,ама пък чак за 7 лв.....

# 602
  • Варна
Аз определено ще поръчам.

# 603
От Амазон мн ги поръчаваха преди.

# 604
Извинете, момичета, детски гастроентеролог ми трябва.
Ние скоро водихме сина ми при Костадинов в МЦ Марешки. Има часове, работи по здравна каса. Обръща голямо внимание, много мил и изчерпателен. 30мин продължи прегледа и отговори на всичките ми въпроси. При Георгиева час се записва само в понеделник за неделя и преглежда на частно в МЦ За детето. Иначе в терапията доста се чака.

Някой пита и за ортопед. Предполагам, че Константинов те е пратил директно на операция без ЯМР. Преди 8години и с мен така процедира. Мога да кажа, че още не съм се оперирала и нямам скъсан минускус. Ходя при Гилев, доволна съм от него. Мъжа ми миналата година при Иванов се лекува, че беше със счупена крак и него също бих препоръчала.

# 605
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тези портокали ги поръчах миналата година от едно момиче от Варна, което се занимава с поръчки. Тази година при нея нямаше, но едно момиче от Шумен, което го ползвам за поръчки от няколко години ги предлагаше тази година. Мисля, че бяха два вида. Много са вкусни и атрактивни. 5лв.ги бях купила миналата година.

# 606
Ние скоро водихме сина ми при Костадинов в МЦ Марешки. Има часове, работи по здравна каса. Обръща голямо внимание, много мил и изчерпателен. 30мин продължи прегледа и отговори на всичките ми въпроси. При Георгиева час се записва само в понеделник за неделя и преглежда на частно в МЦ За детето. Иначе в терапията доста се чака.

Някой пита и за ортопед. Предполагам, че Константинов те е пратил директно на операция без ЯМР. Преди 8години и с мен така процедира. Мога да кажа, че още не съм се оперирала и нямам скъсан минускус. Ходя при Гилев, доволна съм от него. Мъжа ми миналата година при Иванов се лекува, че беше със счупена крак и него също бих препоръчала.
Позна за Константинов.Имах чувството,че като ми се хили насреща ,ще уважа мнението му,и че става въпрос за нещо съвсем елементарно,а  и сумата,която ми каза,че трябва да платя,въпреки че здравна каса поема операцията,не бих дала точно на него.Благодаря за препоръките за другите лекари.Утре съм на второ мнение при един препоръчан тук ортопед,но мисля да си пасувам ,че съм ходила при друг преди това.А как си вече толкова години-болката отшумяла ли е,блокира ли ти коляното?

# 607
  • Варна
За ортопед забравих да препоръчам проф. Аспарух Аспарухов, работи в Сърце и мозък Плевен, но има кабинет до Мимоза в Морската градина. Моя близка има сериозен проблем с детето и ходи при двамата с Живков, за да потвърдят или отхвърлят мнението на софийски специалсти. Доволна е и от двамата. Отхвърлили са нуждата от операция на детето, както други спешно за изискали.

# 608

Позна за Константинов.Имах чувството,че като ми се хили насреща ,ще уважа мнението му,и че става въпрос за нещо съвсем елементарно,а  и сумата,която ми каза,че трябва да платя,въпреки че здравна каса поема операцията,не бих дала точно на него.Благодаря за препоръките за другите лекари.Утре съм на второ мнение при един препоръчан тук ортопед,но мисля да си пасувам ,че съм ходила при друг преди това.А как си вече толкова години-болката отшумяла ли е,блокира ли ти коляното?
Знаех си, че е той. Аз веднъж клекнах и след това просто нещо се прецака. Имах доста време болки при изкачване на стълби и не можех да клякам също. Болеше ме дори и като спя понякога. Известно време отложих всякакво лечение, тъй като бях бременна. След това се доверих на Гилев, той започна да ме лекува, като напълно изключи диагнозата за скъсан менискус. После правих ЯМР, оказа се адекватно лечението.

# 609
И аз не съм доволна от Константинов. Понеже го познавам и бях се обърнала към него при проблем. Без да съм съгласна ме изпука (никъв ефект на облекчение не получих от това), изписа ми един куп лекарства, само проблеми на стомаха ми докара. Отидох при моят масажист и всичко се оправи за 2-3 масажа и без медикаменти.

# 610
  • Варна
Момичета търся си маникюристка, която да спазва хигиена и да работи с качествени материали.Локацията не ми е важна държа на качество на услугата.

# 611
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета търся си маникюристка, която да спазва хигиена и да работи с качествени материали.Локацията не ми е важна държа на качество на услугата.
Препоръчвам Деси от Макс Спа на Дубровник.

# 612
  • Варна

Препоръчвам с три ръце Меги на ул. Феликс Каниц 17. Работих като барман и съответно ноктите ми 24/7 понасяха удари, порязвания, вода, алкохол, препарати и какво ли още не. Смених няколколко маникюристки, докато я намеря. Единствено тя успя да ми направи гел, който да издържа непокътнат до следващото посещение. Материали и умения - ТОП. Декорациите - може би 7 от 10. Но за мен качеството беше по-важно.

# 613
  • Варна
https://www.shokoladi.bg/bg/product/11-teryys-chocolate-orange-o … o-tope-shokolad-/          -струва 7 лв,без доставка.В Англия в Теско е 1 паунд-егати надценката.С портокалово масло са ,да.Наистина е вкусно,ама пък чак за 7 лв.....
Те тия са от Варна. Могат от място да се вземат.

# 614
Скрит текст:
Те тия са от Варна. Могат от място да се вземат.
[/spoiler]
Снощи им писах, да попитам мога ли на място да пазарувам, за да спестя разходи за доставка. Не може ми отвърнаха.

Общи условия

Активация на акаунт