На пазар във Варна - тема 66

• 42 743
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
Девойки,не ми се иска да ви занимавам с моите проблеми,но къде другаде бих получила съвет,ако не тук?Аз бях тази с въпросите за читав ортопед и недоброто мнение за Константинов,който веднага ми каза,че имам скъсан менискус.Днес бях при друг ортопед,след рентген се оказа,че нямам проблем с менискуса,а диагнозата е гонартроза-3 степен.Предлага инжекция(еднократна) хиалуронова киселина вътреставно,сумата е колкото щях да дам за операция,ако беше се оказал менискуса,не ме притеснява,ще платя,ако знам,че ще има ефект.Та да попитам някоя от вас или ваш близък да е правил такава процедура и как се чувства след това?Много ще съм благодарна ако някой има информация.

# 616
Майка ми е с гонартроза ,имаше ефект от хиалуроновата инжекция поне за няколко години .За степен не мога да кажа обаче.

# 617
Някъде да има акумулатори на промоция?

# 618
  • Варна
Виж в Метро.

# 619
  • Варна
За акумулатор препоръчвам едно гаражно магазинче в локалното на Владислав 132. Миналата зима си взех от там Bosch. Връщаш си стария за рециклиране и ти правят голяма отстъпка. Цената пада доста и става като на тези от брошурите. И ти го сменят и замерват безплатно.

# 620
  • Варна
Здравейте. Търся си официална рокля за Нова година, дълга може би. Но изобщо нямам идея от къде мога купя. Днес бях в магазина на завод Дружба, нищо не харесах . Искам от физически магазин и не много скъпа, до 200лв

# 621
  • Варна
Баща ми си слага такава инжекция (crespine gel), при него нямаше особен ефект, да не кажа никакъв. Друг по-млад познат пък е доволен.
Доста разнопосочни са мненията. Бях чела статия, че ефектът от хиалуроновата киселина е еквивалентен на инжектирането на вода.

# 622
Разнопосочни са да.На съпругата на колега изобщо не й помогна май .

# 623
Аз тоя път с един смотан, кокошкарски въпрос 😁 значи, искам да си купя почистващите кърпи- пух на Swiffer. Народа се е юрнал яко и ги няма никъде. В емаг са за 7 кинта, ама нали предимството да живееш в голям град е да има всичко в магазина 😁 Та отивам аз в Лили и там ги виждам за 15... Някой има ли я тая прословута кърпа и откъде? 😁

# 624
  • Под Слънцето
Аз тоя път с един смотан, кокошкарски въпрос 😁 значи, искам да си купя почистващите кърпи- пух на Swiffer. Народа се е юрнал яко и ги няма никъде. В емаг са за 7 кинта, ама нали предимството да живееш в голям град е да има всичко в магазина 😁 Та отивам аз в Лили и там ги виждам за 15... Някой има ли я тая прословута кърпа и откъде? 😁

това нямаше ли го скоро на собствен картонен регал в кауфланд?

# 625
Да, ама е ошушкан

# 626
Здравейте! Относно дали минискуса ви е скъсан мога да ви кажа че от ренгена няма как да се види. Това може да се установи след ЯМР. Добър ортопед във Варна - препоръчвам  доц. Михов, на за съжаление часове сега има за м. 05.2022 г.След операция на  скъсан минискус, която направих във София при доктор Хубенов /където отидох за второ мнение/направих 5 инжекции с плазма и 1 с  хиалуронова киселина . За съжаление нямах голяма полза , тъй като  скъсването беше увредило хрущяла, защото изгубих доста време докато се разбере къде е проблема, а при скъсване на минискуса е важно да се направи колкото е възможно по бързо операцията.

# 627
  • Варна
Скрит текст:
https://www.shokoladi.bg/bg/product/11-teryys-chocolate-orange-o … o-tope-shokolad-/          -струва 7 лв,без доставка.В Англия в Теско е 1 паунд-егати надценката.С портокалово масло са ,да.Наистина е вкусно,ама пък чак за 7 лв.....
Те тия са от Варна. Могат от място да се вземат.
[/spoiler]
Снощи им писах, да попитам мога ли на място да пазарувам, за да спестя разходи за доставка. Не може ми отвърнаха.
Хм .... Аз поръчвам директно на месинджър и им казвам, че ще мина да взема нещата. Оставят ги на Сава Доброплодни в едно магазинче за бельо.

# 628
Здравейте! Търся личен лекар, който приема нови пациенти в Окръжна болница.

# 629
Мисля ,че е трудно там.Нашата едва ни взе ,но съм страшно доволна от нея .

Общи условия

Активация на акаунт