На пазар във Варна - тема 66

• 42 754
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
А в Джъмбо дали пускат без сертификат, предвид че също имат хранители стоки.

# 76
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Е чак толкова едва ли, все пак над 50% от асортиментът на Лидл е хранителни стоки за разлика от Джъмбо.По тая логика на касите в Бриколаж/Практикер има вафли.

# 77
Тази сутрин бях в софийското Джъмбо- на входа проверяваха с едно устройство сертификата, който нямаше,не го пуснаха Предполагам, че и тук ще е така.

# 78
  • Варна
На някой налагало ли му се е скоро да прави промивка на уши и ако да, къде? Имам направление за самата процедура, знам, че трябва УНГ да го направи със специална спринцовка, но досега никога не съм ходила.

# 79
Хай ,в Окръжна болница съм ходила .

# 80
  • ВАРНА
Мога ли да открия в града италианска семола за паста,не семолина(грис)?В Метро няма.

# 81
  • Варна
Аз да попитам нещо набързо, макар че май знам отговора, но за да бъда на 100% сигурна... Сертификат за преболедували може да си изкара човек само ако официално си е правил пср тест и е бил карантиниран, в РЗИ му имат данните - така ли?
А ако човек е преболедувал, но се е самоизолирал без да каже на никого, и сега си пусне тест за антитела и се окаже, че има много - няма право на сертификат - правилно ли съм разбрала?

# 82
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз да попитам нещо набързо, макар че май знам отговора, но за да бъда на 100% сигурна... Сертификат за преболедували може да си изкара човек само ако официално си е правил пср тест и е бил карантиниран, в РЗИ му имат данните - така ли?
А ако човек е преболедувал, но се е самоизолирал без да каже на никого, и сега си пусне тест за антитела и се окаже, че има много - няма право на сертификат - правилно ли съм разбрала?
Правилно си разбрала.

# 83
Моля, не обръшайте темата на Ковид тема. Темата е "На пазар във Варна". Благодаря!

# 84
  • Варна
Мога ли да открия в града италианска семола за паста,не семолина(грис)?В Метро няма.
В магазин My best до Балев имаше италиански брашна. Скоро не съм влизала обаче.

# 85
  • Варна

Аз да питам, някой ходил ли е да се ваксинира в МЦ Младост или ДКЦто във Владиславово и знае ли дали е само със записване и самите пунктове близо ли са до входа на здравните заведения?
Аз в ДКЦ Владиславово, на 1 ет е кабинетът, като влезеш вляво завиваш по коридора. Даже тогава бяха два - отделно за АЗ и за ПФ.
Но най-добре се обади на регистратурата да питаш кога работи, май беше само следобед.

Иначе на сайта на Метро вижте, има мобилен пункт, даже е ваксина с кауза, дават ваучер за 20 лв.

В РЗИ е без записване.

На някой налагало ли му се е скоро да прави промивка на уши и ако да, къде? Имам направление за самата процедура, знам, че трябва УНГ да го направи със специална спринцовка, но досега никога не съм ходила.

В Курортна има Унг на 1 ет, срещу регистратурата. Бързо и ефективно стана процедурата, оттогава щерката не се е оплаквала повече. Но минаха 2-3 години)))

# 86
Някой случайно да е мяркъл някъде по Лидълите останали гофретници.

# 87
  • Варна
Здравейте, може ли да ми препоръчате за Варна мебелист за направа на кухня?

# 88
Днес ходих до Зара и ХМ, никой не иска сертификат или резултат от тест нито на входа на мола, нито на входа на самите магазини. Онзи ден в Делта планет беше същото. Докато в Пепко на Осми Приморски и Технополис не пускат свободно.

# 89
Трябва ли да се запазва предварително час за антигенните тестове.?( Най вече ме интересуват Лабор експрес и Сити лаб като най-близки)

Общи условия

Активация на акаунт