На пазар във Варна - тема 66

• 42 854
  • 716
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Някой знае ли фирма във Варна която шие на ишлеме, сигурна като изработка и качество?
Знам една сигурна фирма, но минимума и е 200 броя.
Много са ми, а и като за първи път не мога да рискувам с толкова.
Като търся откривам за София дори и по минимум 10 броя изпълняват, но за Варна не откривам.

# 196
За магазините Елитис искат ли сертификат ?

# 197
  • Варна
Килимът в детската е по-широк, отколкото е необходимо. Има ли място на което да изрежат и обкантят килим, некупуван от тях?

# 198

Не.

# 199
Някой да е виждал е магазините боя за обувки "Kiwi"  в кутийки или в тубички ? Търся твърда или кремообразна боя, а не от течната, която е във флакон с гъба. Преди време имаше но сега нещо не мога да открия.

# 200
Лан,в Билла съм я виждала преди време .Имам една кутийка,но доста отдавна е.Не мога да си спомня на 100%,но май от магазина на Кавалер я взех ,по-точно този който е на Колхоза .В Дайхман също имаха бои за обувки в кутийка и с гъбичка в капачето.За марка не съм сигурна обаче .

# 201
  • Варна

Не.

Интересно защо не, нали са големи магазини...

# 202
Здравейте, имам нужда от тапицер за претапициране и подмяна на дунапрена на един диван и ще се радвам ако някои сподели към кого да се обърна.

# 203
Имам боя Казабланка - безцветна и черна - кутийка с гъба и кремообразна текстура, прилича на мехлем Simple Smile
От Елитис - имаше рафт с разнообразни такива бои, вкл.спрей за разтягане, за импрегниране, за боядисване на велур,на кожа...
За тапицер ....ще потърся имената, има фирма и служители, взимат дивана от вкъщи и го връщат.

ПП  тел.052642552 инж.Здравелина Иванова тапицер, ползвали сме услугите ѝ, добра цена и резултат.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 21:15 от *Камея

# 204
Аз търся точно "Kiwi". От "Erdal" не съм доволен. Купих няколко пъти но явно има повече пчелен восък който е премесен с някакви боклуци и обувките като се лъснат стоят на петна. Казабланката нещо не ми харесва какъв блясък има.
Ако някой види по магазините крем за подхранване на обувки и паста за полиране на "Kiwi" моля да каже.
Елитис май го пишат като дрогерия и затова се промъква по ръба на закона, също като Лили.

# 205
Точно в Лили, в онлайн магазина им, има бои на Киви, може би да погледнеш физическите им обекти?
https://shop.lillydrogerie.bg/brands/kiwi

# 206
Точно в Лили, в онлайн магазина им, има бои на Киви, може би да погледнеш физическите им обекти?
https://shop.lillydrogerie.bg/brands/kiwi
Благодаря !
Последния път като влизах не обърнах внимание но сега ще го направя.

# 207
Може да се е коментирало в предишни теми,за което моля за извинение.Търся майстори-алпинисти.Балконите ми са изронени и се вижда винкела отвътре.Искам да се запълнят с материал(какъвто те кажат)и да се измажат.За саниране сме решили напролет.Сега това ми е важно,че с тия дъждове се притеснявам.Звънях на сума ти препоръчани майстори,всички били заети.Един се нави,съгласихме се със сумата,която поиска,но не се обажда,когато звъним.Намерихме един ,който е свободен,но като  видяхме резултата от неговата работа(на съседен блок),се отказваме.Имате ли читави майстори,които да са ви вършили такъв тип работа?

# 208
в момента и ние чакаме за същия проблем препоръка от приятел и мога да напиша тук после, а ако вие откриете бих искала да помоля да споделите каква цена са ви обявили

# 209
Здравейте, имам нужда от тапицер за претапициране и подмяна на дунапрена на един диван и ще се радвам ако някои сподели към кого да се обърна.

До зеленчуковата борса в Трошево има тапицер, имат и нов мострен магазин в една нова сива кооперация над борсата, трябва да видя име на улицата, че не го знам. Инат транспорт и не е нужно сам да си носиш и взимаш мебелите. Личен опит обаче нямам.

Общи условия

Активация на акаунт