На пазар във Варна - тема 66

• 42 814
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Може ли да ме насочите към магазини за български сувенири в централната част на града?

# 526
  • София
Може ли да ме насочите към магазини за български сувенири в централната част на града?
Под градинката на театъра, на ул. Русе, на ъгъла с ул Пирот (ако не се лъжа) има голям магазин за сувенири. Този магазин е може би с най-богат избор.
На ул.Бенковска, под Ботева градинка има магазинче, в което ще намерите носии, чорапи, текстил. На Тракия, до 3-та гимназия, на ул.Оборище -магазин Хорце, също има малък избор на сувенири, освен носии, репетиционно облекло.

# 527
Хай ,в ДМ на Осми приморски имаше розови шапки с розови помпони.Много бяха ,не можах да снимам,че по тел говорих.

# 528
Момичета,някъде да сте мернали евтина изкуствена елха ? Досега сме били все с естествена,но тази година имаме нов член на семейството-изключително палаво коте,и голяма беладжийка,та се притеснявам ,че ще гризе клонките ако е истинска елха(гризе и яде всичко:).Не ми се дават много пари,защото предполагам ,че ще и види сметката на елхата.С играчки,нечупливи,вече се снабдих.

# 529
Някъде в района на центъра дали мога да намеря детски дъждобран?За малко дете 1.6 годишно.

# 530
  • Варна
В ДМ има детски дъждобрани, един размер са. Мисля да взема и аз, нямам представа колко са дълги.

# 531
  • Варна
Някой знае ли дали все още работи пункта за изкупуване на цветни метали, който е зад затвора, на ъгъла пред Лагард? Комшийка ме помоли да я превозя до там с колата да връща някакви отпадъци и искам да знам за да не се разхождаме напразно и да мъкнем боклуци за тоя дето клати гората.

# 532
В ДМ има детски дъждобрани, един размер са. Мисля да взема и аз, нямам представа колко са дълги.
В този на общината дали ще има ?.Ако не са огромни ,в краен случай ще отрежа ръкавите

# 533
Здравейте. Да ми препоръчате читав гастроентеролог? По възможност и да има часове в близката седмица-две. Благодаря!

# 534
Някой знае ли дали все още работи пункта за изкупуване на цветни метали, който е зад затвора, на ъгъла пред Лагард? Комшийка ме помоли да я превозя до там с колата да връща някакви отпадъци и искам да знам за да не се разхождаме напразно и да мъкнем боклуци за тоя дето клати гората.

Здравейте, преди около месец връщахме там и работеше, беше през уикенда даже.

# 535
Здравейте. Да ми препоръчате читав гастроентеролог? По възможност и да има часове в близката седмица-две. Благодаря!
Трудна работа, добрите са много седмици напред заети. За възрастен или за дете ?

Хайче, ако там не работят, от този ъгъл нагоре посока ОМВ, точно до строителна борса Жени02 работи пункта, на познат е и съм 100%

# 536
  • Варна
Благодаря Simple Smile Този работеше и свършихме бързо работа.

# 537
  • ВАРНА

Доволна останах от доц. Мирчев - от Св.Марина, на частно преглежда в МЦ Победа.
https://www.svetamarina.com/index.php?go=spec&id=16

Търся добър аг специалист за поставяне на гинекологична спирала, с последната големи проблеми имах заради лошо поставяне ... Предпочитам да е жена по възможност.

# 538
  • Варна
Препоръка за уролог, работещ с направления?

# 539
  • В центъра на моретата
За уролог нямам, но за нефролог - д-р Драганов

Общи условия

Активация на акаунт