На пазар във Варна - тема 66

• 42 809
  • 716
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Не е точната тема, но не се сещам къде да попитам.
Дали върлува в момента някакъв вирус с разстройство и повръщане?

# 556
Дали някой има представа колко пари вземат стоящите пред кръвния център "кръводарители"?

# 557
# 558
  • Варна
Читав невролог да ми препоръчате за доста възрастен пациент, и доплер на съдове ще трябва да се направи...

# 559
  • Варна
Взех заветната розова шапка с два помпона от ДМ на Осми приморски. Издрънчах 20 лв ама хлапето ще е щастливо.

# 560
  • Варна
Читав невролог да ми препоръчате за доста възрастен пациент, и доплер на съдове ще трябва да се направи...
Мога да ви препоръчам точния специалист, но е с частна практика.

# 561
Сигурно се е коментирало в темата за читав ортопед,но по-пресни добри отзиви за някой ще ми бъдат от голяма полза.За мен става въпрос ( демек за възрастен).Бях при един,да не споменавам име,който веднага каза,че имам скъсан менискус и сумата за операцията-без да ме прати на ЯМР,за да ме убеди,че това е проблема.Много търгашески ми прозвуча,та ще търся и второ мнение.Иначе ми е ясно,че за ЯМР по здравна каса е абсурд да се уредя,но поне лекаря да е добър и да не ми се хили насреща,когато ми съобщава диагнозата.

# 562
  • Варна
Момчил Георгиев, Никола Магунски, Мирослав Живков.

# 563
  • Варна
Мога да ви препоръчам точния специалист, но е с частна практика.
Още по-добре, ще съм благодарна за координати и име

# 564
  • Варна
Доктор Катя Казакова- невролог и психотерапевт. Изключително деликатна, с позитивен подход и внимание, към специфичните заболявания на пациента. Кабинетът и е на ул." Цар Иван Страцимир"7. В съседство на "Billa"- Колхозен пазар.

# 565
Като е станало дума за лекари и аз да попитам😁 Писах в групата за аг, но виждам, че не е много активна. Може ли да ми препоръчате гинеколог, който може да помогне с предполагаема гъбична инфекция? Доста дълго време бях на аб и мисля, че развих някаква гъбична инфекция😣
Ппц съм при К.Александров и съм много доволна, сега не искам да ходя при него, защото той се занимава с доста по сериозно неща. Ако може да ми препоръчате някой, който работи с направления. Благодаря предварително!🙂

# 566
Изобщо не бих отишла при друг.Щом си негов пациент отиди ,нищо че се занимава с по-сериозни неща.Аз и след като родих се разбрахме ,че си оставам негов пациент и прегледи,цитонамазки ,всичко там си правя .

# 567
Откъде мога да купя обикновени кашончета за опаковане малки? Куриерските фирми дали продават? Също търся някакви подаръчни кутии на нормални цени, които да побират дребни неща и книга.

# 568
  • Варна
Препоръка за уролог, работещ с направления?

Д-р Росен Райков. Много добър лекар, преглежда много обстойно и като човек е супер пич.
И аз съм много доволна.Обяснява всичко и спазва часовете си.

# 569
  • Варна
Кашончета предлагат в офис1, в Метро също май съм виждала. В пощите, но там са им брандирани. Куриерите едва ли ще продават, питала съм за пликовете и са ми отказвали, тъй като са с номера.
Подаръчни кутии гледах в Шихо на Дубровник, вероятно и в другите им магазини ги има.

Общи условия

Активация на акаунт