Косопад - 21

• 51 579
  • 766
  •   2
Отговори
# 165
Аз лично за един месец не виждам разлика от серума Медисютикъл.
Няма да видите от 1м ползване ефект от нищо, според мен.

# 166
Здравейте момичета,
аз имам следния проблем:
Направих си доста изследвания, ходих при ендокринолог и при личен лекар.
И двамата твърдят че няма някакви кой знае какви аномалии в резултатите, въпреки че имам отклонения от нормите.В същото време като чета по старите теми за косопада виждам, че има стойности които биха породили косопад...
Та въпроса ми е: - Някой може ли да ме насочи къде да отида и да покажа изследванията си, а ако това може да стане и онлайн ще е още по-добре. Само да ги разчете, без да ми прави някакъв преглед.
Ще съм много благодарня ако наистина някой може да ми каже има ли  нужда да приемам някакви добавки или не.Не ми се иска да е било напразно това ходене по изследвания и средства на вятъра.
Благодаря предварително Relieved

# 167
Аз лично за един месец не виждам разлика от серума Медисютикъл.
danaesd,
И аз смятам,че няма протокол или продукт за косопад, който да има бърз резултат. Обикновено процеса отнема доста време и комбинирани грижи: масаж, шампоан против косопад,както и дълбоко почистващ шампоан за отмиване на натрупванията, серуми и масла, реалистично погледнато за видим резултат поне 4-6 месеца. И то упорити ежедневни грижи.
Ти освен серум какво друго използваш? Правила ли си консултация с дерматолог, знаеш ли какво е отключило косопада.
Роси1608,
Пиши тук какви са резултатите ти, много момичета са с задълбочени познания и огромен опит, докато търсиш специалист поне ще имаш ориентир.

# 168

Lorinda,
благодаря,това са изследванията ми.
Дано някой може да ме насочи на къде от тука нататък..

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 16:10 от Роси1608

# 169
това са ми изследванията. Някакви идеи за причина за косопада? Виждам в ниски граници витамин Д и В12 и в ниските стойности част от ендокринологичните? МАТ и ТАТ

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 21:58 от driada

# 170
Здравейте! Отдавна ви чета и ползвам мненията на препатили с косопада. Обикновено боря тежък сезонен, но сега се изправям пред сезонен плюс следродилен. При вас какво помогна за следродилния косопад?
Знам, че е хормонално и надали нещо ще подейства магически, но не ми се стои бездействено. Засега съм на биотин 5000 единици, центрум за жени. Запасих се с гел на Давинес, който обичам и ползвам от години, имам и серум интенз на GG. Поръчах от Рибката шампоан на Босли. Ако го харесам, ще взема и други неща от марката. В момента има добро намаление на всичко.

# 171
Здравейте! Отдавна ви чета и ползвам мненията на препатили с косопада. Обикновено боря тежък сезонен, но сега се изправям пред сезонен плюс следродилен. При вас какво помогна за следродилния косопад?
Знам, че е хормонално и надали нещо ще подейства магически, но не ми се стои бездействено. Засега съм на биотин 5000 единици, центрум за жени. Запасих се с гел на Давинес, който обичам и ползвам от години, имам и серум интенз на GG. Поръчах от Рибката шампоан на Босли. Ако го харесам, ще взема и други неща от марката. В момента има добро намаление на всичко.

Относно гела но Давинес всеки ден ли се ползва, и след като го използваш отдавна има ли някакъв резултат от него?

# 172
Когато е зле положението, мажа всеки ден гела. Имам много растеж от него винаги. С шампоана са добра комбинация, но пресушават косата, а моята даже не е от сухите... иначе ползвам, когато ми клепне косата от някой не много удачен шампоан, винаги ми дава обем от корена, заради което винаги го имам наличен.

# 173
Присъединявам се със сходни въпроси. Ако използвам 2 пъти на ден серума Целаген, кога според вас би било удачно да нанасям и маслото от розмарин, така че да не си "пречат взаимно"? Също така тези от вас, които са използвали/използват серума, всички ли усещате загряването на скалпа? Аз го използвам от няколко дни и наистина като попадне някъде другаде върху кожата тя се зачерява много и започва парене, но на скалпа не виждам нито да се зачервява, нито пък усещам затоплящ ефект. Това нормално ли е? Смятам, че го нанасям обилно, разделям косата на сектори и гледам да пръскам директно на кожата на главата, след това масажирам, но пак не усещам почти нищо. Така имам чувството, че не правя нещо както трябва.

И при мен е така, ако ми попадне на ръката или челото, за секунди се зачервява, по скалпа не виждам почти никакво зачервяване, нито усещам особено затопляне. И аз много се чудя дали го правя както трябва, но може би е до скалп/кожа. Аз съм доста отчаяна от Bioclenz на Mediceuticals, не знам дали само по негова "вина", но косата ми изглежда все по-зле и по-зле, за два дни се сплесква и изсъхва ужасно, въпреки всички други мерки, които взимам (маски, масла и т.н), мисля да пробвам да го редувам с друг шампоан, може би няма да даде очаквания ефект, но пък иначе не се издържа.

# 174
Аз съм доста отчаяна от Bioclenz на Mediceuticals, не знам дали само по негова "вина", но косата ми изглежда все по-зле и по-зле, за два дни се сплесква и изсъхва ужасно, въпреки всички други мерки, които взимам (маски, масла и т.н), мисля да пробвам да го редувам с друг шампоан, може би няма да даде очаквания ефект, но пък иначе не се издържа.
[/quote]

И аз не харесвам Биокленз, от него даже още повече ми падаше косата, никакъв растеж, нищо. Изхабих го целия, с надежда да е временно, ноо греда. Страх ме е да ползвам пак марката оттогава, супер зле беше шампоана, пълно разочарование.

# 175
Аз ползвам Фолиген и да, заплита ми
косата и я изсушава, но след него мия с
друг шампоан според протокола, който следвам.Така косата ми е ок.Не мия дължини с него.

# 176
  • Благоевград
Когато е зле положението, мажа всеки ден гела. Имам много растеж от него винаги. С шампоана са добра комбинация, но пресушават косата, а моята даже не е от сухите... иначе ползвам, когато ми клепне косата от някой не много удачен шампоан, винаги ми дава обем от корена, заради което винаги го имам наличен.

Може ли снимка на въпросния продукт и от къде го купувате? Благодаря!

# 177
От Арлен купувам, ето снимка.

# 178
От Арлен купувам, ето снимка.
Ш

И аз си го взех от там.
 Но съм чела че се започва шоково приложение 2 пъти на ден и после се разрежда, но аз не смея да го слагам повече от 2-3 пъти в седмицата-така пише в упътването

# 179
Роси1608 пробвай и по-рядко, после смени на по-често, ако прецениш. Общо взето ти ще си усетиш продукта. Аз негативни ефекти нямам никога от гела.

Общи условия

Активация на акаунт