Косопад - 21

• 50 281
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Дерматологът тук ми предлагаше интервенция с шапка "Capilus". Отидох веднъж, но после прочетох коментарите за шапката и не повторих.

# 676
  • някъде под слънцето...
Минавам да споделя.
Овладях сезонния косопад с помощта на

# 677
Дерматологът тук ми предлагаше интервенция с шапка "Capilus". Отидох веднъж, но после прочетох коментарите за шапката и не повторих.
Кой е дерматологът и каква е схемата и цената на тези процедури? Какво си прочелаа за тази шапка? Стана ми интересно 😊

# 678
Здравейте! Преди 3 месеца родих, и от скоро имам страшен косопад. В аптеката ми предложиха шампоан парусан, ами взех го.  Понеже не намерих отзиви ама никакви в нета, та за това пускам тази тема. Има ли накоя мама която го е ползвала?

# 679
Много ме е яд, че забравих за предаването по ТЛС, но благодаря за преразказа. Моля, ако разбере кога ще е следващия епизод- да напомни в темата.
Признавам си, че нямах никаква идея за такива шапки.

# 680
Дерматологът е без значение, т.к. не живея в България. Това, което той предложи е да идвам 2-3 пъти на месец по 30 минути да седя с шапката. Безплатно беше, но с негативните коментари на мен ми се видя загуба на време. А коментарите са предимно, че не върши работа, и то от хора, които са си я купили и я ползват ежедневно даже. Тя не е нещо уоу като цена, може би с други шапки е различно. Затова споменах марката точно, за да не генерализирам.

# 681
Дерматологът е без значение, т.к. не живея в България. Това, което той предложи е да идвам 2-3 пъти на месец по 30 минути да седя с шапката. Безплатно беше, но с негативните коментари на мен ми се видя загуба на време. А коментарите са предимно, че не върши работа, и то от хора, които са си я купили и я ползват ежедневно даже. Тя не е нещо уоу като цена, може би с други шапки е различно. Затова споменах марката точно, за да не генерализирам.
MDD91,
Лазерната шапка, която ползваха в предаването "Клиника за косопад" е на цена £795, което си е сериозна сума. Но освен нея има и придружаващо лечение,така че резултатът е комплексен според мен.
Theradome LH80 PRO Next-Generation Hair Restoration Technology.

# 682
Capilus  гледах, че е някъде 2000 usd в амазон, но за мен това не са много пари, ако е нещо което със сигурност помага, особено като се замисли човек колко пари се пръскат за мазила, шампоани, ампули,таблетки и тн.

# 683
Вчера си правих за пръв път маска с глицерин за дължините.Ползвах глицерин, рициново и кокосово масло.Постоях 2-3 часа.Оказа се, че за моите сухи, накъсани и хвърчащи дължини, тази маска е в пъти по-добра от еластисайзъра на Кингсли.

# 684
Вчера си правих за пръв път маска с глицерин за дължините.Ползвах глицерин, рициново и кокосово масло.Постоях 2-3 часа.Оказа се, че за моите сухи, накъсани и хвърчащи дължини, тази маска е в пъти по-добра от еластисайзъра на Кингсли.
gyga,
Пробвай да добавиш и розмариново масло, върши чудеса в дългосрочен план. Супер е и за скалпа и дължини.
MDD91,
Точно същото си мислех,че стойноста на добавки, продукти и изследвания е ...не ми се смята.
Някой неща купувам с мисълта няма да навреди,ако не помогне,но се трупат огромни количества. Използвам,редувам,но все посягам към любимците. Опитвам се поне веднъж в седмицата да права приуош терапия с добавени масла към еластисайзъра. И ежедневно Нуминокс, който ми намалява и се чудя дали да подновя за пореден път или да започвам някой от купените и чакащи Епруваж, Давинес и Гроу горджъс. Но май клоня да подновя и ползвам паралелно.

# 685
Купи ако е на изгодна цена или
е удобен момент да се снабдиш,но не ползвай паралелно.Опитай сега нов продукт, за да видиш има ли разлика.Чак после ползвай успоредно, за да установиш дали експериментът си струва Simple Smile

# 686
Купи ако е на изгодна цена или
е удобен момент да се снабдиш,но не ползвай паралелно.Опитай сега нов продукт, за да видиш има ли разлика.Чак после ползвай успоредно, за да установиш дали експериментът си струва Simple Smile
ДХЗ,
Много умен съвет, много благодаря. Основният ми страх беше да не загубя резултатите от Нуминокс който много харесвам.
Но да като свърша тази опаковка,ще продължа с Епруваж/ имам най много за по дълъг период/ и ще пиша задължително за ревю след. Не съм се консултирала с дерматолог и незнам дали е така,но се чудех дали и при серумите не е добре да се сменят от време на време, точно както редуването на хидратиращи и протеинови продукти за коса.

# 687
mariat, следващият епизод да предаването "Клиника за косопад" по TLC e петък в 21:00 часа.

# 688
Lorinda,ако ди направила курс от 6м с Меди, тогава мини на друго.Наши така пишеше като съвет- да се ползват поне 6м., за да има ефект.
Ако, обаче, косата е тръгнала да расте и има голямо подобрение, ползвай Меди и вкарай другите успоредно.
Така
просто няма да установиш дали едното или другото помага, за да купувам и в бъдеще при нужда.

# 689
Lorinda,ако ди направила курс от 6м с Меди, тогава мини на друго.Наши така пишеше като съвет- да се ползват поне 6м., за да има ефект.
Ако, обаче, косата е тръгнала да расте и има голямо подобрение, ползвай Меди и вкарай другите успоредно.
Така
просто няма да установиш дали едното или другото помага, за да купувам и в бъдеще при нужда.
Дзх,
8-9 месеца започнах с Целаген и последните месеци е Нуминокс и именно в последният месец установих значително подобрение и в нови растежи и в плътността на косата. Явно понякога трябва по дълъг период за да подействат продуктите.
Ще го мисля  имам поне за месец.
Преди това упорито и също доста дълго ползвах Сериоксил на Лореал,но нямаше такъв ефект.
Така,че влиянието им е различно,въпроса е да уцелиш работещият продукт.

Общи условия

Активация на акаунт