Пъзели - 33

• 31 201
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Бухтичка, моля те, разкажи малко повече за магическия пъзел. На сайта на производителя пише, че има "неочакван край" - дори не мога да си представя какво означава това, когато става въпрос за пъзел. Ако можеш, разкрий малко повече, без да издаваш самата тайна (ако има такава).

Има тайна и е трудно да се каже много без да я издам Grinning
Като цяло самите пъзели имат някаква идея, замисъл, на картините е показано нещо, което се случва. В случая с този е показан град и в него има много човечета, които правят различни неща. Но всъщност повечето от тях гледат към нещо. Когато наредиш пъзела има плик с изненада. Отваряш изненадата и след като изпълниш указанията се разбира какво всъщност са гледали човечетата.
Отделно има части с много нестандартна форма. И трите пъзела са с различни части. В този повечето нестандартни бяха точно под формата на цветя като това, което показах и това беше във връзка с изненадата в края.

# 346
  • Варна
Ето един много симпатичен Clementoni, нареден от 5 годишния:

А отдолу наднича розова феерия от страната на изгряващото слънце (все още съм на вълната Simple Smile ) от Eurographics. Първият с нестандартни части, който редя.

# 347
Бухтичка, благодаря ти много. Интересно са го измислили. Определено и на мен ми се прииска такъв пъзел 🙂

white duckling, японката е красива, но ми изглежда, че се реди трудно, така ли беше? Малкото пъзелче наистина е много симпатично.

# 348
  • гр.София
Подредих един от пъзелите, които ми изпрати Vox. За първи път редя на Степ пъзел. Тънки парчета, хлабава сглобка. Частите стават на повече от едно място и ми се наложи да пренаредя на две места рамката. Цветове са много хубави.
Който го иска да ми пише, за да го предам нататък

# 349
  • Варна
Да, предизвикателно беше.
Почти до последно ми липсваха две парчета от рамката вдясно.
Не можех да подходя по стандартния си метод със сортиране на парчетата по форма, а само по цвят.
Имах цял сегмент, който чаках да сглобя с някакви части, а се оказа, че трябваше просто да го завъртя малко.
Общо взето беше интересно.

Имам още един от серията и, ако цената на третия падне, и него ще си взема. Харесват ми.

# 350
# 351
Леле, страхотен е. От къде ги намираш тези хубави пъзели? Продаваш ли го?

# 352
  • Варна
Tези са на Мастърите, по 550 части, колкото за дневното кафе Simple Smile

# 353
Ааа, той е 550 части. Имат толкова красиви малки пъзели, не разбирам защо не ги правят и на повече части

# 354
Един от най-любимите ми пъзели, светещ в тъмното и с 14 скрити прасета. 😍

# 355
  • София
Здравейте, дами. Аз съм новичка и за първи път качвам нареден пъзел тук.

# 356
Аз ви се оплаках от разлепените части на galison, но вижте колко е красив😍 хвърлила съм око на още техни пъзели. Картинките им са много хубави . Чакам още малко да наближи Коледа и го почвам.

# 357
  • София, България
Ето ги бабите, много е хубав пъзелът - нито много лесен, нито много труден .

# 358
  • София
Schmidt 500 части. Да правят компания на другите ми бухалчета.

Скрит текст:

# 359
  • Русе
-Schmidt-1000
Ето този редя от 2-3 дни.Тотално ме изцеди,много красив,но и труден ми беше.Мислех да съм на коледна вълна,но след този ще отморя с нещо по-цветно.

Общи условия

Активация на акаунт