Пъзели - 33

• 31 200
  • 758
  •   1
Отговори
# 330

Еми това е то, съжалявам за снимката, но пъзела е с голяма дължина и няма как друго яче.

# 331
  • София
Ама пък виж колко е готин и как хубаво се съчетава с околните му предмети Simple Smile

Чететe първата страница, или питайте преди да пробвате нова макра, хора. Аз така спестих от Galison Grinning  Заради мнения в темата си купих SunsOut за проба - е, още го сортирам, но си личи колко добра изработка е. Да не говорим, че е eco friendly и аз съм Heart Eyes
sali, много як пъзел! На Hot SummeR пък е много абсолютна класика (обичам)!

# 332
  • София, България
Сега даже ще ви покажа два пъзела, да ви изненадам, единият е само 150 части и е любимият пъзел на дъщеря ми, редила го е поне 10 пъти досега, сама. Heye.

И светещия пъзел на Master pieces, наистина много хубаво свети, излишно е да казвам, че изобщо не можах да го снимам как свети.

Сали, пъзелът е уникален!
Съмър, котката изглежда трудна, но резултатът е прекрасен.

Днес видях в групите някой беше наредил онзи квадратния пъзел, който го има сега само на Анатолиан (ама как го обясних - с времената), обаче на Шмидт, завидях жестоко.

# 333
  • София
За една сутрин онлайн обучение толкова Simple Smile

Сезоните квадратния и аз го имам на Анатолиан

# 334
Мона Лиза, този ли е светещият пъзел с 20 скрити трактора? Аз нито един не виждам 😅

Всички показвате прекрасни наредени пъзели, разкошни са ❤

# 335
  • Варна
Къщичките бяха истинско предизвикателство. Особено рамката, взе ми здравето. Ще ви пусна снимки да оплакнете око Simple Smile

Парченцата от рамката. Готино, а?

И на етапи Simple Smile

Изобщо не смятам да го разглобя. Директно лепя и ще чака за рамка.

# 336
  • София
Оооо Хай спийд направо си машина, страхотен е.

# 337
Оооо (без да преписвам от горното мнение, това ми беше реакцията), тази рамка е смъртоносна просто...

# 338
Леле, 4х1000 толкова бързо? Много красиво се е получило. Бая голяма рамка ще ти трябва. А не е 1х1000 разделен на 4, нали? 4 отделни пъзела са?

# 339
  • Варна
Голям майтап беше като установих, че някъде по рамката има грешка. Като започнах да редя вътрешните парченца, о ужас, не пасват на едно място, а алтернатива няма. Бая се препотих, докато наместя всичко правилно Simple Smile

# 340
  • София
Аз затова заряза рамката и почнах картинките

# 341
  • Варна
Леле, 4х1000 толкова бързо? Много красиво се е получило. Бая голяма рамка ще ти трябва. А не е 1х1000 разделен на 4, нали? 4 отделни пъзела са?

Общо пъзелът е 2000 парчета, значи на картинка по 500. Не са отделни картини, една цяла е. Ето снимка на средата, виждат се парчетата.

# 342
  • София, България
HighSpeed, направо ни разби с този пъзел!

Ghibli, не бъди учудена, че не виждаш нито един трактор, то и аз не виждам на снимката. Не знам защо, но на софийската маса като снимам едва се вижда картинката, някак изкачат парчетата.
Ето го пъзелът от сайта, иначе тракторите са части от трактори и сенки.

https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-corner-market/? … paign=cybermonday

Сега започвам бабите:

Скрит текст:

# 343
Оооо (отново), то много сложно било с тези трактори, много дълбоко са законспирирани. Благодаря!

Бабите са един път, особено като почитателка на сериалите "Убийства в Мидсамър" и "Отец Браун" го казвам. Няма значение, че са американски баби, а не английски Simple Smile

# 344
  • Русе
Къщичките бяха истинско предизвикателство. Особено рамката, взе ми здравето. Ще ви пусна снимки да оплакнете око Simple Smile

Парченцата от рамката. Готино, а?

И на етапи Simple Smile

Изобщо не смятам да го разглобя. Директно лепя и ще чака за рамка.
Много е красив!
Мона Лиза,тези баби са много готини,чакам да ги видя наредени.Любимият пъзел на твоето детенце е и мой любим.Те са серия,четири такива малки в триъгълни кутиики на Gilermo Mordillo

Общи условия

Активация на акаунт