Пъзели - 33

• 31 182
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Тони,прекрасен е този жребец Animal Racehorse
Аз започнах един коледен на Schmidt,но ми се струва,че изобщо няма да ми е лесно.Тъмна е картинката

# 316
  • София
Ако някой го пожелае жребецът, да казва овреме, че след някой и друг ден ще го пращам да омайва ФБ групите Simple Smile
Мона Лиза, мисля следващото да е ето това

# 317
  • София, България
Тони, прекрасен е и този!

Ето я Красавицата:

# 318
  • Русе
Тони,ти красота след красота вадиш.Много обичам пъзели с птички
Мона Лиза,този и мен ме чака.Накупих си преди време 3-4 пъзела от тази серия.Винаги нещо друго ми грабва вниманието и тези коли стоят неотваряни.Добре е,че кутиите им са малки и не заемат място

# 319
Тони, страхотен е този с птичките? Колко части е, миже ли линк?

# 320
  • гр. София
Този с пилетата 🐔 ( птичките) е много готин. Ходил ли е някой в Кауфланд. 20% намаление на пъзели black sea ,в брошурата са само от първата серия.

# 321
Този с пилетата 🐔 ( птичките) е много готин. Ходил ли е някой в Кауфланд. 20% намаление на пъзели black sea ,в брошурата са само от първата серия.
В кауфланда,  в който ходих имаше само момата с ябълките, мечтай с мен и завинаги по една бройка

# 322
Току-що разбрах, че Колин Томпсън е мъж. Винаги ми е звучало като жена... Може би ми е звучало като Колийн Хуувър, която е жена.
Magic puzzle company 1000 части The sunny city завърших този уикенд. Жалко, че на малката снимка не се вижда красотата му, доста е детайлен.
Скрит текст:

Загубената част беше това цвете

# 323
  • София, България
Бухтичка, много интересен пъзел и много интересни парчета. Ти спомена, че не е от България.

В някоя от групите видях един пост на българска фирма, която беше избрала 15 идиотски снимки и ни питаше кои 10 да са първите. Бяха от типа плаж, черта и въздух, нищо не се разбираше, нито откъде е снимката, нито защо тази снимка, а не предната или следващата, пълен ужас. Обаче много точно се бяха изказали 2-3 дами - да пуснат ярки, живи образи  - кукери, коледна трапеза, бита на българина, носии, къщите в Стария град на Пловдив.. Не знам, не знам, тези снимки да ги подбереш трябва да не си редил ни един пъзел в живота си.

Пъзелът, който завършихме вчера и който свети в тъмното е уникален. Свети много ярко, Джованна 100 пъти светна и загаси лампите. (нещо и на мен не ми се получават снимките в София, явно масата е разположена на много кофти място).

След това сме избрали да започваме бабите с тортите, оказа се, че две от бабите ги имаше и на малкия пъзел от 300 части, Критиците. Явно са от един художник.

# 324
Една красота от trefl. Доста приятен, но някои от частите се бяха разлепили 😭

Вчера взех три нови пъзела за Коледа. Единият е на galison и при отварянето видях някои части, които са разлепени 😭 за 30 лв - друг път ще си помисля дали да си купя пак техен пъзел.

А това е другият пъзел, който е с допълнителен пъзел подарък 🥰

Instagram:bulgarianpuzzlers

# 325
Тони, страхотен е този с птичките? Колко части е, миже ли линк?
https://www.ozone.bg/product/sunsout-nancy-wernersbach-wisteria-cottage/

# 326
  • София
Jumbo 1000 части. Нещо и на мен не ми се получават снимките, ще взема на стари години да запиша фотография Smile

# 327
Сали, много е красив

# 328
Още един готов от мен, с една повтаряща се част:) Котката наредих най-трудно:)

Сали, страхотен е:)

# 329
Бухтичка, моля те, разкажи малко повече за магическия пъзел. На сайта на производителя пише, че има "неочакван край" - дори не мога да си представя какво означава това, когато става въпрос за пъзел. Ако можеш, разкрий малко повече, без да издаваш самата тайна (ако има такава).

Мона Лиза, и аз видях във фейсбук анкетата със снимки и също не ми харесаха особено, но не се сетих да им го напиша, пък и реших, че не е задължително да си изказвам мнението, може пък на други хора да им харесват. Но ми направи впечатление, че бяха от типа с много фон, аз не обичам такива, защото се редят трудно.

FBID..., най-напред да попитам, има ли по-просто име, с което да те наричаме? 😄
Хубави пъзели показваш. Има често оплаквания от Galison, и аз съм имала проблеми с техен пъзел, но съм редила и други, които са били ок. Явно е въпрос на късмет с тази марка.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:51 от Ghibli

Общи условия

Активация на акаунт