Пъзели - 33

• 31 179
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
  • гр. София
Ще може ли снимки на тези торбички?

# 301
Аз ги слагам в торбичките, които съм получила, ама съм виждала в торбички с цип. Винаги съм се чудила от къде са, много са удобни.

# 302
Торбичките на Икеа са тези:
https://www.ikea.bg/search-results/?query=istad
Иначе и по други магазини продават пликчета с цип, например Plesio или Office 1 Superstore, техните са малко по-кекави, но също стават.

Не съм измислила аз идеята с тях, но вече не помня откъде съм го видяла, може и от някой от тази тема да е било Simple Smile

# 303
  • София
Аз ги купувам от Лидл. По-евтини са ми от ИКЕА и са с цип. Също и от Кауфланд съм взимала.

# 304
  • София
Започнах къщичките ама тоя ще се окаже костелив орех. Като го приключа ще ви покажа защо.
Тегава работа са къщичките, почнах рамката нещо ме издразни и сега почнах вътрешността на зимната картинка пък да видим.

# 305
  • София
Аз ги прибирам в оригиналните торбички и лепя с тиксо, защото иначе трябва да изхвърля един найлон и да употребя друг (а не искам) Simple Smile На Блубърд турските направо си бяха в торбички с цип (имат по някоя дупка, май не е лоша идея). Иначе съм връщала пъзел в такава икейска торбичка; у нас се ползват също за замразяване във фризера и за мариноване на месо. Миещи се са, което мен ме радва - мразя да хвърлям пластмаса.
Много обичам да разопаковам нов пъзел, както и да ровя за парченцата на рамката - разни хора сме Simple Smile

Редя един кон на Cobble Hill и за пореден път се убеждавам колко е важно качеството - треви и небе изобщо не ме затрудняват - просто правят реденето интригуащо Simple Smile Обичам Cobble hill Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 18:32 от ToniShu

# 306
  • Варна
Аз съм почти готова с рамката, даже и с вътрешните. Само на едно място нещо съм сбъркала, но ще го гледам утре на дневна светлина. На лампа не става.

# 307
Нещо от мен.
Пъзел Galison от 1000 части - Цветя Flowers Bouquet Heart
Изключително красив. Един от фаворитите ми!

# 308
  • София
Много ме е срам, но какво е това? Гледам, гледам, нищо не виждам

https://www.puzzlemania.bg/do-you-dare-to-put-me-together-1000-pieces-puzzlemania

# 309
  • София, България

https://www.puzzlemania.bg/do-you-dare-to-put-me-together-1000-pieces-puzzlemania

Според мен идеята е, че ще ти изпратят 1000 части пъзел без картинка.

(Днес и утре онлайн в Сиела има 50% намаление на книгите им. )

Ние снощи с детето довършихме Красавицата, много ми хареса!  Ще снимам малко по-късно, а сега ще започвам един от по-малките, който обаче май ще се окаже много интересен - хем свети в тъмното, хем трябва да откриеш 20 скрити трактора вътре.

# 310

Според мен идеята е, че ще ти изпратят 1000 части пъзел без картинка.

(Днес и утре онлайн в Сиела има 50% намаление на книгите им. )

Ние снощи с детето довършихме Красавицата, много ми хареса!  Ще снимам малко по-късно, а сега ще започвам един от по-малките, който обаче май ще се окаже много интересен - хем свети в тъмното, хем трябва да откриеш 20 скрити трактора вътре.

Оо, това ми звучи като пъзел на Master pieces. Аз имам такъв подобен, който свети в тъмното и има 14 скрити прасенца точно на тази марка 🥰

# 311
  • Пловдив
Ето нещо и от мен. Много приятен за редене.

# 312
  • София
Попаднах на код за отстъпка в инстаграм.

# 313
  • София
Готово кончето! Много е красив на живо, много Simple Smile Тази сянка е от дограмата - прозира зад пердето.

# 314
  • София, България
Тони, прекрасно конче! Какво следва?
Има 20% на книгите в озон.

Общи условия

Активация на акаунт