Пъзели - 33

• 29 561
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Аз да се похваля и оплача....
Снощи рекох да си наредя една карта на стара Европа, която ме чакаше. Но хлапетата крещят мамо, мамо, мамо...та отивам да ги видя и...оставям кутията с елементите с глупавия си акъл на земята. Да ама там беше и бутилка хубаво вино...уж е ъгъла, уж затапено...ама пъзела пи вино след като котката реши да види какво има в кутията. Сега не знам кое да оплаквам повече виното дето струваше колкото два нови по 1000 без промоция на Джъмбо или пъзела, който бях взела втора ръка, но прекрасен...вън от кожата си съм. Добре че е читав. Ама до два през ноща бърсах и суших елементи. Естествено има поражения.
Та така. Добре, че се днес дойде папката за редене. Юююю туй огромно нещо не. Аз се полакомих за 1500... Та да не е без хич и едни мини панорамни си поръчах на heye, по 75 елемента. Синът ги грабна ( на 3г и 8 мес е). Вика ще редя. Казах му че са дребни и принципно са за по-големи. Може да са трудни за него. А той след 15-20 Мин наредил два и ми вика - ми мамо, те не са трудни бе. Що така казваш. Sunglasses
Ей туй вече ми оправи настроението. Принципно реди за 8 годишни вече, с по 150-200 елемента, ама все пак са с по-едри парчета. Та ако някой си търси партньор за редене пращам му детето. Задобрява вече.

Туй отдоле е злополучната карта...Disappointed Relieved

# 106
Vartoglava, погледни го от тази страна - на една стара карта петната от вино само ще придадат по-автентичен вид 🙂 Синът ти май вече може да ти прави компания с пъзелите за големи.

# 107
Хаха Ghibli, може и така да се погледнат нещата... Ама мнооого ме е яд... Като го приключа ще се видят изцяло пораженията. Нюансите вече са други .... А иначе малкия много помага за пъзелите ми. За миньоните обаче им е забранено да пипат. Те отлежават засега. Докато се приберем.
Но тук имам други за завършване.

# 108
  • Пловдив
Здравейте,

Така се заредих от Озон - цели 5 пъзела. Е, имах си повод - рожден ден Simple Smile.
Та, взех два пъзела загадка на Schmidt, по желание на 10годишния ми син, който се пише помагач в реденето.
Никога не съм редила такова нещо. Дали някой може да ми обясни какво означава?

# 109
Аз подхванах един стар Клементони, но сглобката е ужасна и ми припомни защо го зарязах предния път. Да видим колко дни ще го влача Simple Smile чуденето ми беше между него и онзи на Galison, който показах малко по-назад, но само като отворих кутията и видях всички бели парчета...

Засега толкова 😃

# 110
Искам да помоля за мнение за пъзелите часовници:

https://www.ozone.bg/product/570-pcs-puzzle-clock-rhythm-of-time/

Механизма работи ли качествено, след като се направи часовника?

# 111
  • София, България
Искам да помоля за мнение за пъзелите часовници:

https://www.ozone.bg/product/570-pcs-puzzle-clock-rhythm-of-time/

Механизма работи ли качествено, след като се направи часовника?

Чела съм по групите, че много често не работят или засичат или не са точни. Никога не бих купила.
А, да - някои също се оплакваха, че има случаи да не пасва хубаво в рамката.

# 112
  • гр. София
Това с превода на имената на марките е някакъв автоматичен превод най- вероятно, защото и синя птица съм виждала между другото.

Кои са тези пъзели загадки на марката Шмид, аз не се сещам. Може ли снимка?

# 113
  • София, България
Забравих да си покажа последните 2 пъзела. Много ми харесаха.

Сега съм още на един малък Master pieces, ама след това минавам на Heye.

# 114
  • Варна
Яко наваксваш, а Simple Smile

# 115
  • София, България
Имам сигурно 40 пъзела за редене Joy
Казала съм си, че ще редя и ще продавам, докато не намалеят до някаква разумна бройка.

# 116
  • Пловдив
Това с превода на имената на марките е някакъв автоматичен превод най- вероятно, защото и синя птица съм виждала между другото.

Кои са тези пъзели загадки на марката Шмид, аз не се сещам. Може ли снимка?

този:

https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-1000-a … he-kitchen-table/

# 117
  • гр. София
Благодаря! Simple Smile Не съм виждала такъв.

# 118
Нямам опит с накива пъзели, но на капака пише "15 предмета липсват", така че явно е нещо като "открий разликите".

# 119
Много ги харесах тези кухненските на Шмидт, ама не ми се даваха по 20 лв. Чакам някой да ги продава втора употреба.

Общи условия

Активация на акаунт