Снощи рекох да си наредя една карта на стара Европа, която ме чакаше. Но хлапетата крещят мамо, мамо, мамо...та отивам да ги видя и...оставям кутията с елементите с глупавия си акъл на земята. Да ама там беше и бутилка хубаво вино...уж е ъгъла, уж затапено...ама пъзела пи вино след като котката реши да види какво има в кутията. Сега не знам кое да оплаквам повече виното дето струваше колкото два нови по 1000 без промоция на Джъмбо или пъзела, който бях взела втора ръка, но прекрасен...вън от кожата си съм. Добре че е читав. Ама до два през ноща бърсах и суших елементи. Естествено има поражения.
Та така. Добре, че се днес дойде папката за редене. Юююю туй огромно нещо не. Аз се полакомих за 1500... Та да не е без хич и едни мини панорамни си поръчах на heye, по 75 елемента. Синът ги грабна ( на 3г и 8 мес е). Вика ще редя. Казах му че са дребни и принципно са за по-големи. Може да са трудни за него. А той след 15-20 Мин наредил два и ми вика - ми мамо, те не са трудни бе. Що така казваш.

Ей туй вече ми оправи настроението. Принципно реди за 8 годишни вече, с по 150-200 елемента, ама все пак са с по-едри парчета. Та ако някой си търси партньор за редене пращам му детето. Задобрява вече.

Туй отдоле е злополучната карта...