Пъзели - 33

• 29 583
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ето един влаков Falcon от мен. Черните зони се оказаха изненадващо предизвикателни, а уж са малко.

(Редено от 3ма + 1, който опитваше да ни удължи удоволствието Sweat Smile )

# 121
Нямам време сега да пиша подробно, само да ви дам този линк, за който иска да си продаде пъзелите в София

https://www.facebook.com/groups/1073377126327077/permalink/1581789485485836/

# 122
Започнах тези двата:

# 123
  • София
Този с кученцата съм го редила, лекичък беше Simple Smile

Ето и последния Блубърд (полският). Много готин пъзел, нямам възражения към качеството.

Скрит текст:
Ще продавам горния и ето тези, за по 10 лв. Пишете, ако искате някой, че мисля в събота да пускам петте накуп. Няма място Sad 

# 124
chelyadinka, аз съм редила пейзажа с островите и ми беше много приятен, някъде из предишната тема съм го показвала.

ToniShu, този пъзел с колелото ми създава световъртеж с илюзията за релеф 😅 Хубава колекция, дано си намерят бързо нови домове.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 16:26 от Ghibli

# 125
  • София

Този с кучетата е мнооого сладурски!!!

# 126
Здравейте. Този пост ще е малко по-различен. Преди време редих този пъзел на Schmidt от 1000 части - Лунен сън, който обаче се оказа с една липсваща част. От сайта ми изпратиха друг пъзел, от който да си взема липсващата част - реално ми липсваше единия ъгъл. Ще приложа снимка. Днес ходих да се взема новата поръчка и върнах този, който вече е с 999 части. Момчетата споделиха, че ако никой не ми се е обаждал, да го задържа, обаче на мен нямаше да ми е удобно, както се казва - "чисти сметки, добри приятели". Та ако някоя от вас го иска, нека да се обади в магазина им в Студентски град и да опита. Може да се споразумеете или да ви го дадат или за някаква символична цена. А с по сръчни ръце липсващата част може да се направи, според мен. Прилагам снимки. Просто ме е яд, ще го изхвърлят, а този пъзел не заслужава това. Телефон 0887805021.

# 127
  • Русе
Здравейте. Този пост ще е малко по-различен. Преди време редих този пъзел на Schmidt от 1000 части - Лунен сън, който обаче се оказа с една липсваща част. От сайта ми изпратиха друг пъзел, от който да си взема липсващата част - реално ми липсваше единия ъгъл. Ще приложа снимка. Днес ходих да се взема новата поръчка и върнах този, който вече е с 999 части. Момчетата споделиха, че ако никой не ми се е обаждал, да го задържа, обаче на мен нямаше да ми е удобно, както се казва - "чисти сметки, добри приятели". Та ако някоя от вас го иска, нека да се обади в магазина им в Студентски град и да опита. Може да се споразумеете или да ви го дадат или за някаква символична цена. А с по сръчни ръце липсващата част може да се направи, според мен. Прилагам снимки. Просто ме е яд, ще го изхвърлят, а този пъзел не заслужава това. Телефон 0887805021.

Аз го искам,на този телефон ли да се обадя.

# 128

Аз го искам,на този телефон ли да се обадя.
Да. Това е телефонът на магазина. Убедете ги да ви го дадат. Blush

# 129
Много в красив❤️

# 130
  • Русе
Обадих се,но отговора беше,че няма как да го купя,защото е върнат за рекламация

# 131
Жалко. Не виждам логика човек да иска нещо да си купи и да не измислят решение и начин. Като не може да се купи, да го подарят вместо да стои в ъгъла на някой склад. Яд ме е. Confused

# 132
  • Русе
Жалко. Не виждам логика човек да иска нещо да си купи и да не измислят решение и начин. Като не може да се купи, да го подарят вместо да стои в ъгъла на някой склад. Яд ме е. Confused
Не знам дали,ако се сържа в чата на Озон ще могат да помогнат.

# 133
Аз бих опитала всичко. Поне после да не ме е яд. Плюс това не виждам проблем - какво като е за рекламация, в крайна сметка купувача знае, че купува 999 части.

# 134
  • Русе
Аз бих опитала всичко. Поне после да не ме е яд. Плюс това не виждам проблем - какво като е за рекламация, в крайна сметка купувача знае, че купува 999 части.
Говорихме си в чата,момчето ми обясни,че няма как да го закупя,не могат и да ми го подарят,защото рекламацията се прави към производител.Тоест не остава при тях

Общи условия

Активация на акаунт