Пъзели - 33

• 29 588
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Жалко. Не виждам логика човек да иска нещо да си купи и да не измислят решение и начин. Като не може да се купи, да го подарят вместо да стои в ъгъла на някой склад. Яд ме е. Confused
Не знам дали,ако се сържа в чата на Озон ще могат да помогнат.
Аз бих опитала всичко. Поне после да не ме е яд. Плюс това не виждам проблем - какво като е за рекламация, в крайна сметка купувача знае, че купува 999 части.
Говорихме си в чата,момчето ми обясни,че няма как да го закупя,не могат и да ми го подарят,защото рекламацията се прави към производител.Тоест не остава при тях
Поне опитахме. Само в последното обяснение намирам някаква логика. Иначе от Озон са супер. Много пъти са ми съдействали. И да покажа пъзела, който завърших тази сутрин:

# 136
  • София, България
Angel_baby88, страхотен е лъвът!

Забравих да питам какъв е бил пъзелът на първото състезание.
Не трябваше ли да има група сега, от 15 часа? Не мога да намеря къде да гледам.

П.П. Видях го пъзелът, първият не ми хареса, вторият някой го искаше да го реди - едно момиче е.

# 137

Този се е паднал.
Аз го имам във вариант на Clementoni 500части 😃

# 138
  • София, България
Аз пък да ви кажа, че след като гледах умно 2 дни пъзела на Heye, просто го прибрах обратно в кутията. Не че не можех да се насиля да го наредя, но ми беше толкова безумно скучен, че просто не можах да си го причиня.

https://www.ozone.bg/product/heye-29675-pazel-heye-ot-500-chasti-sit-zozoville/

Ето този е.

Все пак съм наредила два, единият от които е уникално готин, на SunsOut, Критиците , само 300 части, но беше уникално забавен:

И един Master pieces:

# 139
Аз не устоях и поръчах един часовник на Арт. Ще докладвам за качеството и дали се побира в рамката

# 140
  • София, България
Абе тези хора хем по двама, 40 минути не могат да сглобят една рамка.

Mimok и Бухтичка кога трябваше да се явяват?

Явно е голяма мъка или пъзелът е много скапан, едно от двете. Гледам ги, всички се мъчат като грешни дяволи.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 16:21 от Мона Лиза

# 141
Абе тези хора хем по двама, 40 минути не могат да сглобят една рамка.

И аз това гледам, как са наникъде още.

Май бяхме за утре и двете, аз следобед, а тя сутринта ако не се лъжа.

Този пъзел с момичето обаче ми допада, яд ме е, че не ми се падна. Първият от сутринта не толкова, но пак беше по-добре от онзи на предишната ми пъзелмания.

# 142
  • гр. София
А кой ти се падна на предишното състезание?

# 143
  • София, България
Бухтичка, разгледай ги хубаво онези пъзели на марката, които са още на pre-order. 100% ще е някой от тях.

В момента е минал вече час и повечето са наредили само рамката. Joy

Оля, ето този е пъзелът от първата група :
(сега се усетих, че питаш за предишното състезание, ама чукча писател)

https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-1000-cha … ominik-deyvidsan/

Този редят сега:

https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-1000-cha … che-adrian-borda/

# 144
Olia T, този редих предния път - https://www.ozone.bg/product/1000-pcs-indian-136332/

Мона Лиза, защо на преордър? Аз чух някакъв такъв слух, може би на тестовата вечер са споменали нещо подобно, но тези двата не са на преордър. Даже почвам да си мисля точно обратното, на преордъра изобщо не са им налични още и по-скоро ще се падне от наличните.

# 145
  • гр. София
Индийката ми изглеждаше много трудна, но доколкото си спомням май с Кафенето видяха голям зор, не можаха да го подредят, броиха се части.
Изглежда вторият пъзел е винаги по-труден=

Има вече подредил пъзела, чакат се седем отбора. Като гледам положението не съм сигурна дали ще успеят за оставащото време.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 18:30 от Olia T

# 146
  • София, България
Ама то има определено време ли? Обаче яко гърч е този пъзел, просто ги виждам участниците как им е писнало. Поне половината изобщо нищо не са наредили и вече реално не редят. Имаше един образ, мъж, явно беше само за цвят, още на първия час си извади телефона да си цъка. Най-забавни са обаче едни образи, които редят на тъмно.

# 147
4 часа е мисля и след това броят останалите части. Тези, които са с най-малко се класират.

# 148
  • София
Пък аз мислех, че всички нареждат за по 3-4 часа 1000 части и затова не се записвам (не че има и с кого, де) Simple Smile А сега като ви чета... Бухтичка реди ли в момента?
Не мога да пусна да гледам.

# 149
  • гр. София
Да, и аз ги видях тези на тъмно. А този цъкащия, той си хапваше, но имаше две жени редяха. Но иначе повечето са до никъде, има един отбор май, който е напреднал много, но не съм сигурна, че ще им стигне времето да го завършат.
Аз не редя за време, а за удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт