Пъзели - 33

• 31 180
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Влизам за да се извиня, ако някой е получил нещо от мен  във Фейсбук. Позната ми е изпратила някаква зарибявка за награди, трябва да се препраща на не знам колко човека и внукът се е заел да печели Laughing

# 211
  • София
Вие сте добре - моят има търпение, много е наблюдателен, но просто не иска да реди. Само за първата ми карта на Eurographics помогна и после ми намираше пропуснатите парченца от рамката. Но отдавна всичко му омръзна (простено му е, де, нали ми спаси хобито) Simple Smile

# 212
  • Варна
Vartoglava, давай координати на ЛС Simple Smile

# 213
Vartoglava, давай координати на ЛС Simple Smile

Сърдечно благодаря!

# 214
Щастлива 😊
За първи път вземам Master pieces. Много компактна кутия и нестандартни части - харесва ми😁

# 215
  • София, България
Hot Summer, ти Master pieces ще ги правиш за по един час, защото са лесни на фона на твоите висоти в реденето.

Ето да си покажа и моя, най-накрая наредих един от 1000 части, много беше лесен:

Всъщност идвах да споделя нещо важно, Анатолиан явно много са оправили качеството. Вече втори пъзел започвам на марката от колекция 2021 и нямам никакви забележки, направо съм впечатлена - Хубаво изрязани парчета, прекрасни цветове, чудесна сглобка, дебелички. Ще се жертвам да поръчам някой от 1000 части, за да видя как е, но тези по 500 са просто перфектни.

# 216
Трябва да има и лесни за редене между трудните 😁 Аз по картинка избирам, а ако после не харесам качеството и картинката не ме влече. Иначе това ми е втората поръчка от текущата промоция 🤭 Едва се спирам, голяма зарибявка...
Аз харесвах Анатолиан, но сега са ми малко лъскави. Иначе най-често поръчвам 1000 части, не ми се занимава с 500.

# 217
  • Русе
Нямам много време за форума,но ще наваксам с четене Simple Smile
Редя когато ми позволи времето,мисля да започвам вече коледните пъзели,малко настроение ми е нужно напоследък.Ситуацията с ваксинирани,неваксинирани,тестовете в училищата на децата започнаха да ме натоварват. Заредила съм доволно количество коледни пъзели и започвам да разпускам
Този завърших последно ---Heye 1000
Очаквах да ме затрудни и дълго време го отлагах,но той се оказа толкова приятен и лесен,истинско удоволствие

# 218
  • София
Зори, супер е пъзелът. Изглежда отдавна е купуван, не го виждам по сайтовете?

# 219
  • Русе
Зори, супер е пъзелът. Изглежда отдавна е купуван, не го виждам по сайтовете?
Sali,много отдавна е купуван те са цяла серия Tinga-Tinga на Heye. Aз имам 7-8 пъзвела от тази серия,не успях да я събера цялата

# 220
  • София, България
Трябва да има и лесни за редене между трудните 😁 Аз по картинка избирам, а ако после не харесам качеството и картинката не ме влече. Иначе това ми е втората поръчка от текущата промоция 🤭 Едва се спирам, голяма зарибявка...
Аз харесвах Анатолиан, но сега са ми малко лъскави. Иначе най-често поръчвам 1000 части, не ми се занимава с 500.

Дам лъскави са парчетата.
И аз вече няма да купувам от 500 части, но имам още сигурно 3-4, които вече са купени.

Обаче не става от мен материал за състезание, вчера писах че редя 1000 части за към 3 часа, ама май съм се надценила, не съм засичала, но сигурно са по-скоро 5, а такива като на пъзелмания най-вероятно изобщо няма да мога да подредя.

Зори, ти не участва ли в състезанието?

# 221
  • Русе

Зори, ти не участва ли в състезанието?
Не участвам в тези състезания.Аз не обичам да редя за време,за мен реденето трябва да е релаксиращо,а това ще ме изтормози. Мога да редя и скоростно,когато се наложи,но предпочитам по-лежерния вариант

# 222
Посмях се и аз на Бухтичка, представих си какво ще е ако с ММ участваме. Той е върха на спокойствието, но аз не съм и сигурно ще се изпокараме пред камерите Grinning
Аз също никога не съм засичала, защото така и не мога с едно "сядане" да завърша цял пъзел, а и за мен също е вид релаксация.

# 223
  • София
Аз веднъж завърших 1000 части за един ден, бях писала тук - май седнах в 7-8 и приключих към 4 следобед (не помня точно). И аз очаквах, че по-бързо ще го наредя Simple Smile
Редя Masterpieces в момента, ама не знам защо нещо хлабава ми идва сглобката. Не дразни и не пречи, но от време на време ми се разместват парченца. Кутиите им са Heart
А на Анатолиан от 1000 части ми беше харесал пъзела, та си купих 3000 и за мен се оказа грешка. Мисля от марката да купувам до 1000 части.

# 224
  • Варна
Мона Лиза и vartoglava да си чакат пратките по Спиди утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт